نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در ذخیره تاریخ به همراه نام تصویر؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1

    مشکل در ذخیره تاریخ به همراه نام تصویر؟

    سلام
    من از کدهای زیر برای ذخبره سازی تصویر و درج تاریخ استفاده می کنم :

    //Save Pic-2
    string filename3 = "";
    string filename4 = "";
    if (FileUpload2.PostedFile != null)
    {
    // Check the extension of image
    string extension = Path.GetExtension(FileUpload2.FileName);


    if (extension.ToLower() == ".png" || extension.ToLower() == ".jpg")
    {
    Stream strm = FileUpload2.PostedFile.InputStream;
    using (var image = System.Drawing.Image.FromStream(strm))
    {
    int newWidth = 240; // New Width of Image in Pixel
    int newHeight = 240; // New Height of Image in Pixel
    var thumbImg = new Bitmap(newWidth, newHeight);
    var thumbGraph = Graphics.FromImage(thumbImg);
    thumbGraph.CompositingQuality = CompositingQuality.HighQuality;
    thumbGraph.SmoothingMode = SmoothingMode.HighQuality;
    thumbGraph.InterpolationMode = InterpolationMode.HighQualityBicubic;
    var imgRectangle = new Rectangle(0, 0, newWidth, newHeight);
    thumbGraph.DrawImage(image, imgRectangle);

    // Save the file
    filename3 = filename3 + Server.MapPath("~\\img\\Home\\") + FileUpload2.FileName;
    filename3 = filename3 + dt_pic;
    filename4 = FileUpload2.FileName + dt_pic;
    thumbImg.Save(filename3, image.RawFormat);

    //Show Image
    Image2.ImageUrl = @"~\img\Home\" + FileUpload2.FileName;
    }
    }


    مشکل اینجاست تاریخ بعد از پسوند فایل تصویر قرار می گیرد:

    89.png

    بدین شکل نوشتم :

    filename1 = dt_pic;
    filename1 = filename1 + Server.MapPath("~\\img\\Home\\") + FileUpload1.FileName;

    (در متغیر dt_pic تاریخ ذخیره شده است) ، خطا داد که این روش آدرس دهی پشتیبانی نمی شود.
    سوال دیگر :
    من تاریخ را به همراه نام ذخیره می کنم که از تکراری بودن نام ها و جایگزین شدن جلوگیری کنم ، اما اگر در طول یک روز تصاویر هم نامی ذخیره شود تاریخ ثابت است و تصاویر Replace می شوند،برای حل این موضوع باید چه کار کرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله پیام حیاتی : یک شنبه 10 آبان 1394 در 00:24 صبح

  2. #2

    نقل قول: مشکل در ذخیره تاریخ به همراه نام تصویر؟

    کدهای قسمت save the file رو به شکل زیر تغییر دادم درست شد :

    // Save the file
    filename1 = dt_pic + FileUpload1.FileName;
    FileUpload1.SaveAs(Server.MapPath("~\\img\\Home\\" ) + filename1);
    filename2 = dt_pic + FileUpload1.FileName;
    thumbImg.Save(filename1, image.RawFormat);

    اما برای سوال دوم چه پیشنهادی دارید :
    من تاریخ را به همراه نام ذخیره می کنم که از تکراری بودن نام ها و جایگزین شدن جلوگیری کنم ، اما اگر در طول یک روز تصاویر هم نامی ذخیره شود تاریخ ثابت است و تصاویر Replace می شوند،برای حل این موضوع باید چه کار کرد؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: مشکل در ذخیره تاریخ به همراه نام تصویر؟

    من روشی که استفاده میکنم اینه که کلا اسم عکس رو عوض میکنم و طبق یه فرومولی که قطعا تکراری نمیشه ذخیره میکنم مثلا

    1510109166_Orig.jpg


    توام بتره برای خودت یه فرمول بسازی

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ذخیره تاریخ به همراه نام تصویر؟

    سلام دوست عزیز .
    یک متد بساز برای چک کردن اسم فایل که ورودیش آدرس فایل هست (اسم فایل + مسیر) و خروجی هم نام فایل نهایی هست
    به این متد آدرس اولیت رو میدی
    کدش اینجوری میشه :



    public string CheckingFile(string OutputFolder, string filename)
    {
    while (System.IO.File.Exists(OutputFolder + @"\" + filename))
    {
    string pasvand = System.IO.Path.GetExtension(filename);
    string esm = filename.Remove(filename.Length - pasvand.Length, pasvand.Length);
    filename = esm + "1" + pasvand;
    }


    return filename;
    }


    اگر اسم تکراری باشه ، یکدونه 1 به انتها فایل اضافه میشه .

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ذخیره تاریخ به همراه نام تصویر؟

    نقل قول نوشته شده توسط aminmousavi مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز .
    یک متد بساز برای چک کردن اسم فایل که ورودیش آدرس فایل هست (اسم فایل + مسیر) و خروجی هم نام فایل نهایی هست
    به این متد آدرس اولیت رو میدی
    کدش اینجوری میشه :



    public string CheckingFile(string OutputFolder, string filename)
    {
    while (System.IO.File.Exists(OutputFolder + @"\" + filename))
    {
    string pasvand = System.IO.Path.GetExtension(filename);
    string esm = filename.Remove(filename.Length - pasvand.Length, pasvand.Length);
    filename = esm + "1" + pasvand;
    }


    return filename;
    }


    اگر اسم تکراری باشه ، یکدونه 1 به انتها فایل اضافه میشه .
    نمیدونم چطور در کدهای خودم ازش استفاده کنم.قاطی می کنم.
    کل کدهای قسمت ذخیره سازی تصویر بدین شکل هست :

    //Save Pic-1
    string filename1 = "";
    string filename2 = "";
    if (FileUpload1.PostedFile != null)
    {
    // Check the extension of image
    string extension = Path.GetExtension(FileUpload1.FileName);


    if (extension.ToLower() == ".png" || extension.ToLower() == ".jpg")
    {
    Stream strm = FileUpload1.PostedFile.InputStream;
    //filename1 = System.DateTime.Now.ToString("yyyyMMddhhmmss") + FileUpload1.FileName;
    //filename1 = System.DateTime.Now.ToString("yyyyMMddhhmmss");
    using (var image = System.Drawing.Image.FromStream(strm))
    {


    int newWidth = 240; // New Width of Image in Pixel
    int newHeight = 240; // New Height of Image in Pixel
    var thumbImg = new Bitmap(newWidth, newHeight);
    var thumbGraph = Graphics.FromImage(thumbImg);
    thumbGraph.CompositingQuality = CompositingQuality.HighQuality;
    thumbGraph.SmoothingMode = SmoothingMode.HighQuality;
    thumbGraph.InterpolationMode = InterpolationMode.HighQualityBicubic;
    var imgRectangle = new Rectangle(0, 0, newWidth, newHeight);
    thumbGraph.DrawImage(image, imgRectangle);

    //Create Random Numbers
    Random r = new Random();
    string n = r.Next().ToString();

    // Save the file
    filename1 = n + FileUpload1.FileName;
    FileUpload1.SaveAs(Server.MapPath("~\\img\\Home\\" ) + filename1);
    filename2 = n + FileUpload1.FileName;
    thumbImg.Save(filename1, image.RawFormat);
    //Show Image
    //Image1.ImageUrl = @"~\img\Home\" + FileUpload1.FileName;
    }
    }
    //else
    //{
    // FileUpload1.Focus();
    // ClientScript.RegisterStartupScript(Type.GetType("S ystem.String"), "messagebox", "<script type=\"text/javascript\">alert('فرمت تصویر شما غیرمجاز می باشد/حجم تصویر رعایت نشده است.');</script>");
    //}
    }
    filename1 نام فایل و تصویر را در پوشه ذخیره می کنه ، filename2 فقط نام رو که بعد در جدول بانک insert می کنم.

  6. #6

    نقل قول: مشکل در ذخیره تاریخ به همراه نام تصویر؟

    از تابع random استفاده کردم ، بدین شکل :

    //Create Random Numbers
    Random r = new Random();
    string n = r.Next().ToString();

    // Save the file
    filename1 = n + FileUpload1.FileName;
    FileUpload1.SaveAs(Server.MapPath("~\\img\\Home\\" ) + filename1);
    filename2 = n + FileUpload1.FileName;
    thumbImg.Save(filename1, image.RawFormat);

  7. #7

    نقل قول: مشکل در ذخیره تاریخ به همراه نام تصویر؟

    با رندم احتمال تکراری بودن رو کم میکنید ، اما شانس تکراری بودن داره .

  8. #8

    نقل قول: مشکل در ذخیره تاریخ به همراه نام تصویر؟

    یک guid به نام فایل اضافه کنید
    https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...=vs.80%29.aspx

  9. #9

    نقل قول: مشکل در ذخیره تاریخ به همراه نام تصویر؟

    به ویژوال دسترسی ندارم اما به این شکل میشه تقریبا :

    if (FileUpload1.PostedFile != null)
    {
    // Check the extension of image
    string extension = Path.GetExtension(FileUpload1.FileName);


    if (extension.ToLower() == ".png" || extension.ToLower() == ".jpg")
    {
    Stream strm = FileUpload1.PostedFile.InputStream;
    using (var image = System.Drawing.Image.FromStream(strm))
    {


    int newWidth = 240; // New Width of Image in Pixel
    int newHeight = 240; // New Height of Image in Pixel
    var thumbImg = new Bitmap(newWidth, newHeight);
    var thumbGraph = Graphics.FromImage(thumbImg);
    thumbGraph.CompositingQuality = CompositingQuality.HighQuality;
    thumbGraph.SmoothingMode = SmoothingMode.HighQuality;
    thumbGraph.InterpolationMode = InterpolationMode.HighQualityBicubic;
    var imgRectangle = new Rectangle(0, 0, newWidth, newHeight);
    thumbGraph.DrawImage(image, imgRectangle);


    // Save the file
    string ountputfolder=Server.MapPath("~\\img\\Home\\" );
    string filename=CheckingFile(ountputfolder,FileUpload1.Fi leName);


    FileUpload1.SaveAs(ountputfolder + filename);
    thumbImg.Save(ountputfolder + filename, image.RawFormat);
    //Show Image
    //Image1.ImageUrl = @"~\img\Home\" + FileName;
    }
    }
    //else
    //{
    // FileUpload1.Focus();
    // ClientScript.RegisterStartupScript(Type.GetType("S ystem.String"), "messagebox", "<script type=\"text/javascript\">alert('فرمت تصویر شما غیرمجاز می باشد/حجم تصویر رعایت نشده است.');</script>");
    //}
    }

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با ذخیره تاریخ فارسی
    نوشته شده توسط arenaw در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 19 خرداد 1391, 19:22 عصر
  2. مشکل در ذخیره تاریخ در mssql
    نوشته شده توسط mostafa8266 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 فروردین 1391, 01:05 صبح
  3. سوال: مشکل در ذخیره تاریخ همراه با ساعت در persia.dll
    نوشته شده توسط mohsen_namad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 20 مهر 1389, 01:54 صبح
  4. سوال: مشکل با ذخیره تاریخ شمسی ؟
    نوشته شده توسط majidmir در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 23 مرداد 1389, 18:10 عصر
  5. سوال: مشکل در ذخیره تاریخ 1387/6/31
    نوشته شده توسط saeedpascal در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 27 شهریور 1387, 20:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •