نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کمک در مورد نمایش کلمه روی سون سگمنت سه تایی اند مشترک

  1. #1

    Exclamation کمک در مورد نمایش کلمه روی سون سگمنت سه تایی اند مشترک

    دوستان سلام خسته نباشید : میخواستم کلمه Hi روی سون سگمنت سه تایی اند مشترک به نمایش دربیاد و چشمک بزنه ولی درست عمل نمی کنه و همزمان دو تا H و بعدش دو تا i به نمایش در میاد! اشکال کارم را هر چه باهاش ور رفتم نمیدونم کجاست . لطفا کمک کنید ،اگر یک نفر سورس اصلاح شده را بگذاره ممنون میشم . با تشکر فراوان
     #include <mega8.h>
    #include <delay.h>
    unsigned char Hi[2]={0x9,0x79};
    unsigned char control[]={0b010001001,0b011111001};

    void main(void)
    {
    DDRC.1=0X00;
    PORTC.1=0XFF;
    DDRD=0XFF;
    PORTD=0xFF;
    PORTB.0=0b010001001;
    PORTB.1=0b011111001;
    PORTB.2=0x00;
    while(PORTC.1==1)
    {
    PORTB.0=control[0];
    PORTD=Hi[0];
    delay_ms(100);
    PORTB.2=0x00;
    PORTB.1=control[1];
    PORTD=Hi[1];
    delay_ms(100);
    PORTB.2=0x00;
    }

    دانلود سورس + شماتیک
    http://s6.picofile.com/file/8220875042/hh.rar.html

  2. #2

    نقل قول: کمک در مورد نمایش کلمه روی سون سگمنت سه تایی اند مشترک

    سلام. اولا این تاپیک مربوط به تالار AVR میشه بهتره سوالتونو اونجا مطرح کنین. دوم این که چون روی سیستمم پروتئوس ندارم نتونستم شماتیکو ببینم. بنابراین لطفا عکس شماتیکو همین جا پیست کنین. فعلا فقط یک نکته ای به ذهنم میرسه که شاید کمکتون کنه: نحوه پیکربندی پورتها اشتباهه. شما وقتی توی کدویژن مینویسین PORTC.1 یا DDRC.1 به پایه شماره یک پورت سی دسترسی پیدا میکنین بنابراین باید پایه موردنظر با بیت صفر یا یک پیکربندی بشه نه با 0x00 که یک بایته. خود PORTC رو میتونید با یک بایت پیکربندی کنین چون هر پورت هشت تا پایه داره. حالا این که جهت پورتها و مقادیرشونو درست تعریف کردین یا نه باید شماتیک گذاشته بشه.

  3. #3

    نقل قول: کمک در مورد نمایش کلمه روی سون سگمنت سه تایی اند مشترک

    نقل قول نوشته شده توسط AliBahar مشاهده تاپیک
    سلام. اولا این تاپیک مربوط به تالار AVR میشه بهتره سوالتونو اونجا مطرح کنین. دوم این که چون روی سیستمم پروتئوس ندارم نتونستم شماتیکو ببینم. بنابراین لطفا عکس شماتیکو همین جا پیست کنین. فعلا فقط یک نکته ای به ذهنم میرسه که شاید کمکتون کنه: نحوه پیکربندی پورتها اشتباهه. شما وقتی توی کدویژن مینویسین PORTC.1 یا DDRC.1 به پایه شماره یک پورت سی دسترسی پیدا میکنین بنابراین باید پایه موردنظر با بیت صفر یا یک پیکربندی بشه نه با 0x00 که یک بایته. خود PORTC رو میتونید با یک بایت پیکربندی کنین چون هر پورت هشت تا پایه داره. حالا این که جهت پورتها و مقادیرشونو درست تعریف کردین یا نه باید شماتیک گذاشته بشه.
    سلام ممنونم . اره حق با شماست دوست عزیز .پست را ارسال کرده بودم بعدا متوجه شدم اینجا جای مطرح کردن این سوال نبوده .دیگه هم نشد حذفش کنم و از این بابت عذر خواهی میکنم. این هم تصویر شماتیک اگر بتونید اصلاح شده دستورات را بگذاری راحتر به اشتباهم پی می برم. با تشکر فراوان
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: کمک در مورد نمایش کلمه روی سون سگمنت سه تایی اند مشترک

    روی پورت سی سوئیچ گذاشتین؟
    یک سوال دیگه: وقتی این کد رو تو کدویژن build کردین خطا نداد؟
    آخرین ویرایش به وسیله AliBahar : پنج شنبه 14 آبان 1394 در 10:59 صبح

  5. #5

    نقل قول: کمک در مورد نمایش کلمه روی سون سگمنت سه تایی اند مشترک

    نقل قول نوشته شده توسط AliBahar مشاهده تاپیک
    روی پورت سی سوئیچ گذاشتین؟
    یک سوال دیگه: وقتی این کد رو تو کدویژن build کردین خطا نداد؟
    ممنون . اره پورت PORTC.1 سوئیچ میشه. نه خطایی نداد.متاسفانه اگر پرتئوس داشتی میتونستی ببینیش که خطا هم نداده و Build هم صورت گرفته . فقط به جای اینکه بصورت متوالی Hi چشمک بزنه HH چشمک میزنه بعدش ii چشمک میزنه
    در کل هدفم اینه اگر ( یا از موقعی که ) PORTC.1=1 شد Hi چشمک بزنه. شاید با دستورات کمتر و بهتری بشه به هدف رسید و من زیادی دستورات را پیچوندم .با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله amiri630 : پنج شنبه 14 آبان 1394 در 11:52 صبح

  6. #6

    نقل قول: کمک در مورد نمایش کلمه روی سون سگمنت سه تایی اند مشترک

    توی سون سگمنتهای چندتایی پایه های مشابه به صورت داخلی به هم متصلند یعنی مثلا پایه مربوط به a در اولی و دومی و سومی به هم متصلند در مورد b و c و سایرین هم به هم متصلند. علت این که HH نشون میده اینه که شما در یک لحظه دوتا 7سگمنت رو با هم روشن میکنی که پایه های مشابهشون به هم وصلند. این لینکو نگاه کن:
    http://wikirobot.ir/?p=268
    تنها کاری که میتونی بکنی اینه که دو تا 7 سگمنت تکی جداگانه رو به دوتا پورت مختلف وصل کنی تو یک پورت H رو نمایش بدی تو اون یکی i رو. در ضمن نحوه پیکربندیتون رو هم اصلاح کنید پایه رو با یک بیت و کل پورت رو با یک بایت. باز اگه سوالی بود ما در خدمتیم

  7. #7

    نقل قول: کمک در مورد نمایش کلمه روی سون سگمنت سه تایی اند مشترک

    نقل قول نوشته شده توسط AliBahar مشاهده تاپیک
    توی سون سگمنتهای چندتایی پایه های مشابه به صورت داخلی به هم متصلند یعنی مثلا پایه مربوط به a در اولی و دومی و سومی به هم متصلند در مورد b و c و سایرین هم به هم متصلند. علت این که HH نشون میده اینه که شما در یک لحظه دوتا 7سگمنت رو با هم روشن میکنی که پایه های مشابهشون به هم وصلند. این لینکو نگاه کن:
    http://wikirobot.ir/?p=268
    تنها کاری که میتونی بکنی اینه که دو تا 7 سگمنت تکی جداگانه رو به دوتا پورت مختلف وصل کنی تو یک پورت H رو نمایش بدی تو اون یکی i رو. در ضمن نحوه پیکربندیتون رو هم اصلاح کنید پایه رو با یک بیت و کل پورت رو با یک بایت. باز اگه سوالی بود ما در خدمتیم
    ممنون و مرسی دوست عزیز : ولی من میخوام با سون سگمنت سه تایی این دستور اجرا بشه و نه بصورت سگمنت تکی.منتظریم یکی از دوستان برنامه اصلاح شده را بگذاره . باسپاس

تاپیک های مشابه

  1. سوال: در مورد نمایش کلمه در html
    نوشته شده توسط vahidmasoudi1391 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1391, 12:58 عصر
  2. کمک در مورد validation در روی فرم
    نوشته شده توسط mbagheri در بخش Access
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 18 مهر 1390, 22:56 عصر
  3. کمک در مورد نوشتن کلمه نام خانوادگی
    نوشته شده توسط oliya24 در بخش T-SQL
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 11 فروردین 1390, 22:05 عصر
  4. کمک در مورد نمایش سایت
    نوشته شده توسط hjran abdpor در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1388, 18:08 عصر
  5. کمک در مورد نمایش یک box
    نوشته شده توسط bahramsport در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 مهر 1384, 13:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •