نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Collections

  1. #1

    Collections

    میشه یه نفر در مورد Collections توضیح بده، کارش چیه؟ و کلا چه جاهایی ازش استفاده میشه؟ ممنون

  2. #2

    نقل قول: Collections

    نقل قول نوشته شده توسط elshe software مشاهده تاپیک
    میشه یه نفر در مورد Collections توضیح بده، کارش چیه؟ و کلا چه جاهایی ازش استفاده میشه؟ ممنون
    http://laravel.com/docs/5.1/collections

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: Collections

    تو برنامه نویسی رویه گرا آرایه خیلی کاربردی بود و معمولا خیلی از خروجی هامون به صورت آرایه بودن حالا تو برنامه نویسی شی گرا با استفاده از collection میاییم آرایه رو تبدیل به یک آبجکت میکنیم و به این صورت با استفاده از متدهای collection خیلی بهتر می تونیم این آرایه رو پردازش کنیم مثلا می تونیم میانگین مقادیر یک ستون رو بدست بیاریم و ...

    که تو روش سنتی باید میومدیم با یک کوئری جدید مثلا میانگین اون ستونو بدست میاوردیم که خب کوئری زدن باعث ایجاد هزینه میشه تو برنامه ولی با collection کافیه از متد avg به راحتی مثال زیر استفاده کنید و نیاز به کوئری دیگه ای ندارید
    foreach ($users as $user) {
    //
    echo $user->avg('grade');
    }


    حتما لینکی که دوستمون دادند رو مطالعه کنید و با متدهاش آشنا بشید

تاپیک های مشابه

  1. Collection
    نوشته شده توسط مجید_جنگی در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 26 بهمن 1384, 11:28 صبح
  2. How can i collect 10 databases infos
    نوشته شده توسط mjelecom در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 شهریور 1384, 18:38 عصر
  3. VB.Net How to collection
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 06 مهر 1382, 23:43 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •