نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نام گذاری کلاینت در سوکت سی شارپ

  1. #1

    Question نام گذاری کلاینت در سوکت سی شارپ

    سلام من یک برنامه سوکت با سی شارپ نوشتم می خواستم بپرسم چجوری میشه برای کلاینت ها اسم تعیین کنم ؟
    سورس برنامه کلاینت
    1.png

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Windows.Forms;
    using System.IO;
    using System.Net;
    using System.Net.Sockets;
    using System.Threading;


    namespace Client_Side
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {


    }


    private void bConnect_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Thread mThread = new Thread(new ThreadStart(ConnectAsClient));
    mThread.Start();
    bConnect.Enabled = false;
    textBox3.Enabled = false;
    textBox4.Enabled = false;
    }
    private void ConnectAsClient()
    {
    TcpClient client = new TcpClient();
    client.Connect(IPAddress.Parse(textBox3.Text), 5004);

    // client.Connect(IPAddress.Parse("192.168.1.101"), 5004);

    UpdateUI("Connected !!! From Client");


    //NetworkStream stream = client.GetStream();
    //string s = "Salam Man Client Hastam !!!";
    //byte[] message=Encoding.UTF8.GetBytes(s);
    //stream.Write(message, 0, message.Length);
    //UpdateUI("Message Send !!!");
    //stream.Close();
    //client.Close();
    }


    private void UpdateUI(string s)
    {
    Func<int> del = delegate()
    {
    textBox1.AppendText(s + System.Environment.NewLine);
    return 0;
    };
    Invoke(del);
    }


    private void bSend_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    TcpClient client = new TcpClient();
    client.Connect(IPAddress.Parse(textBox3.Text), 5004);


    NetworkStream stream = client.GetStream();
    string s = textBox2.Text;
    byte[] message = Encoding.UTF8.GetBytes(s);
    stream.Write(message, 0, message.Length);
    UpdateUI("Me : " + textBox2.Text);
    textBox2.Text = "";
    stream.Close();
    client.Close();


    }


    }
    }

    سورس برنامه سرور
    2.png

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Threading;
    using System.Net;
    using System.Net.Sockets;
    using System.IO;


    namespace ServerSide
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {


    }


    private void bStartServer_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Thread TcpRunServerThread = new Thread(new ThreadStart(TcpServerRun));
    TcpRunServerThread.Start();
    }
    private void TcpServerRun()
    {
    TcpListener tcplistener = new TcpListener(IPAddress.Any, 5004);
    tcplistener.Start();
    UpdateUI("Listening ...");


    while (true)
    {
    TcpClient client = tcplistener.AcceptTcpClient();
    UpdateUI("Connected!!!");
    Thread TcpHandlerThread = new Thread(new ParameterizedThreadStart(TcpHandler));
    TcpHandlerThread.Start(client);
    }
    }
    private void TcpHandler(object client)
    {
    TcpClient mclient = (TcpClient)client;
    NetworkStream stream = mclient.GetStream();
    byte[] message = new byte[1024];
    stream.Read(message, 0, message.Length);
    UpdateUI("Client = " + Encoding.UTF8.GetString(message));


    stream.Close();
    mclient.Close();


    }
    private void UpdateUI(string s)
    {
    Func<int> del = delegate()
    {
    textBox1.AppendText(s + System.Environment.NewLine);
    return 0;
    };
    Invoke(del);
    }


    private void bSend_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    }


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    }
    }


    }



  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار MortezaZandi
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    56

    نقل قول: نام گذاری کلاینت در سوکت سی شارپ

    سلام، بفرما:
    System.Net.Dns.GetHostEntry("192.168.100.15").HostName
    آخرین ویرایش به وسیله MortezaZandi : سه شنبه 19 آبان 1394 در 00:00 صبح

تاپیک های مشابه

  1. نام گذاری و تغییر سایز ستون های Datagridview به صورت دستی
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 18 اسفند 1399, 11:43 صبح
  2. روش های نام گذاری Table ها ، Field ها و Sp ها و ...
    نوشته شده توسط saeed.samiee در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 29 خرداد 1386, 20:39 عصر
  3. چطور نام همه کلاینت ها در برنامه را میتوان در listbox که در فرم کلاینت قرار دارد اضاف
    نوشته شده توسط eshaghrahimy در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 28 شهریور 1385, 18:10 عصر
  4. بدنبال استاندارد های نام گذاری متغیر ها میگردم؟
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 23 شهریور 1384, 17:17 عصر
  5. نام گذاری کامپونت های روی فرم
    نوشته شده توسط ALIreza_nil در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 07 شهریور 1383, 10:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •