نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: عمل اجرا در سی شارپ؟؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    کردستان
    پست
    131

    عمل اجرا در سی شارپ؟؟

    سلام دوستان یه سوال دارم یه برنامه ساده رو مد نظر بگیرید

    که دوتا ورودی گرفته جمع کند و در خروجی چاپ کند الان من می خوام این شکلی باشه بعد از قرار دادن عدد اول در تیکس باکس 1و قرار دادن عدد دوم در تیکس باکس دوم بدون اینکه از تیکس
    باکس خارج شیم دکمه اینتر رو بزنیم و عمل جمع انجام بشه ( یعنی با زدن اینتر همون عمل زدن دکمه انجام بشه) لطفا کمک کنید داخل اوینت هرچی گشتم به جایی نرسیدم شایدم مسیر رو اشتباه رفتم کمک کنید لطفا

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار MortezaZandi
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    56

    نقل قول: عمل اجرا در سی شارپ؟؟

    سلام
    از متد PerformClick مربوط به دکمه موردنظر استفاده کنید.
    برای مثال هنگامی که کلید اینتر فشرده شد برای کلیک کردن Button1 به صورت مجازی از کد زیر استفاده کنید.


    privatevoid textBox1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    {
    button1.PerformClick();
    }
    }

    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 16 آبان 1394 در 23:35 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: عدم امکان عمل کپی یا کات کردن یک فایل مادامیکه برنامه درحال اجرا باشد
    نوشته شده توسط nazanin_90 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 خرداد 1392, 23:17 عصر
  2. اجرا نشدن پروژه در سیستم عمل 64 بیتی
    نوشته شده توسط rezaei_y در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 خرداد 1391, 19:07 عصر
  3. تشخیص بدهید برناه تان در حال اجرا است یا نه
    نوشته شده توسط Keramatifar در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 32
    آخرین پست: شنبه 21 خرداد 1390, 12:38 عصر
  4. هیچ کدی موقع اجرا عمل نمی کند(فوری)
    نوشته شده توسط izadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 20 اسفند 1386, 11:32 صبح
  5. برنامه ISAPI بعد از اجرا در حافظه میمونه و قابل Delete نیست
    نوشته شده توسط anoush در بخش توسعه نرم افزار تحت وب
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 تیر 1382, 20:27 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •