نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: برگشت اطلاعات به فرم دلخواه

  1. #1

    برگشت اطلاعات به فرم دلخواه

    سلام بر دوستان

    من داخل فرمم میخوام به جای combobox از گزینه مانند تصویر زیر استفاده کنم

    Untitled-2.png

    که با کلیک بر روی دکمه ... یه فرمی باز بشه و مقدار لازم از داخل اون فرم انتخاب بشه و به فرم اصلی برگردونه

    من چطوری میتونم این کارو بکنم؟

    البته فرم اصلی اگه یه فرم خاص باشه حل کردنش خیلی سادست مشکل من اینه که چطوری میتونم به هر فرمی که فرم انتخاب اطلاعات فراخوانی میکنه بفرستم

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: برگشت اطلاعات به فرم دلخواه

    یکی از راه حلهاش...شما می تونید یه متغیر استاتیک تعریف کنید و قبل از فراخوانی فرم سرچتون اونو نال کنید و توی فرم سرچتون مقدار لازم رو بهش بدید و بعد از بسته شدن فرمتون مقدار رو توی تکسباکس جایگذاری کنید...من به شخصه اینکار رو می کنم

  3. #3

    نقل قول: برگشت اطلاعات به فرم دلخواه

    متغیر کجا تعریف بشه؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟

  4. #4

  5. #5

    نقل قول: برگشت اطلاعات به فرم دلخواه

    سلام
    اگه درست متوجه شده باشم شما میخواید با زدن دکمه ... یه فرم باز شه و یک مقدار انتخاب کنید و به تکس باکس روبروی دکمه انتقال بدید .

    برای این کار میتونی یه متغییر تعریف کنی که دوستان بهش اشاره کردن یا اینکه توی فرم اصلیت توی خصوصیات textbox گزینه Modifiers را برابر با Public قرار بدی اینجوری به تکس باکست از تمام فرم ها دسترسی داری و میتونی مقدار های فرم دوم به فرم اصلیت پاس بدی .

  6. #6

    نقل قول: برگشت اطلاعات به فرم دلخواه

    نقل قول نوشته شده توسط Soushiyant92 مشاهده تاپیک
    سلام
    اگه درست متوجه شده باشم شما میخواید با زدن دکمه ... یه فرم باز شه و یک مقدار انتخاب کنید و به تکس باکس روبروی دکمه انتقال بدید .

    برای این کار میتونی یه متغییر تعریف کنی که دوستان بهش اشاره کردن یا اینکه توی فرم اصلیت توی خصوصیات textbox گزینه Modifiers را برابر با Public قرار بدی اینجوری به تکس باکست از تمام فرم ها دسترسی داری و میتونی مقدار های فرم دوم به فرم اصلیت پاس بدی .
    اگر TextBox از نوع Public باشه میشه این کاری که شما فرمودی انجام داد

    اما از کجا میخوای متوجه بشی که باید به کدوم فرم برگشت داده بشه؟

  7. #7

    نقل قول: برگشت اطلاعات به فرم دلخواه

    من معمولا اینکارو باایجاد property که برای فرمی که صدا میزنم انجام میدم و در صورت خروج درست از فرمی که صدا زدم ، پس از بسته شدن اون فرم حقخ رو در textbox قرار میدم اینجوری قوانین شی سازی از فرم اصلی هم مشکلی برام نداره
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 18 آبان 1394 در 10:01 صبح

  8. #8

    نقل قول: برگشت اطلاعات به فرم دلخواه

    نقل قول نوشته شده توسط rezayeman مشاهده تاپیک
    اگر TextBox از نوع Public باشه میشه این کاری که شما فرمودی انجام داد

    اما از کجا میخوای متوجه بشی که باید به کدوم فرم برگشت داده بشه؟
    متوجه نشدم منظور شما رو اما شما وقتی میخوای یه مقدار بین فرمت پاس بدی خوب میدونی که کدوم فرم مد نظرتون هسته .

    فرض بر این میگیریم شما یه پروژه با 2 فرم داری دکمه روی فرم 1 هسته وقتی میزنی میخوای یه مقدار داخل تکس باکس فرم یک به فرم 2 پاس بدی

    کدش به صورت زیر میشه

     Form2 fr = new Form2();
    fr.textBox1.Text = textBox1.Text;
    fr.Show();

  9. #9

    نقل قول: برگشت اطلاعات به فرم دلخواه

    نقل قول نوشته شده توسط Soushiyant92 مشاهده تاپیک
    متوجه نشدم منظور شما رو اما شما وقتی میخوای یه مقدار بین فرمت پاس بدی خوب میدونی که کدوم فرم مد نظرتون هسته .

    فرض بر این میگیریم شما یه پروژه با 2 فرم داری دکمه روی فرم 1 هسته وقتی میزنی میخوای یه مقدار داخل تکس باکس فرم یک به فرم 2 پاس بدی

    کدش به صورت زیر میشه

     Form2 fr = new Form2();
    fr.textBox1.Text = textBox1.Text;
    fr.Show();

    پروژه 2 فرمه که کاری نداره عزیزم

    صحبت از پروژه با فرم با تعداد بالا هست که از 1 فرم خاص بخوای به چندین فرم مختلف مقدار پاس بدی

تاپیک های مشابه

  1. برگشت اطلاعات از بانک به فرم برای ویرایش
    نوشته شده توسط milad20009 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 19 دی 1391, 19:22 عصر
  2. برگشت مقدار تابع در تكست باكس فرم دلخواه
    نوشته شده توسط user2535 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مهر 1388, 01:00 صبح
  3. چگونگی دریافت اطلاعات از فرم
    نوشته شده توسط aminzadeh_mojtaba در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 اردیبهشت 1383, 19:29 عصر
  4. ذخیره اطلاعات با فرمت دلخواه در فایل
    نوشته شده توسط ramin_rp در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 15 مهر 1382, 13:56 عصر
  5. بروز رسانی اطلاعات وب فرم
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مهر 1382, 11:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •