نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطای An error occurred creating the form.

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار milad.biroonvand
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,406

    خطای An error occurred creating the form.

    سلام

    من یه برنامه با vb.net , اکسس نوشتم بعضی وقتا تو برخی از ویندوزها خطای زیر رو میگیره
    An error occurred creating the form. See Exception.InnerException for details.
    The error is: The type initializer for 'FarsiLibrary.Win.Drawing.Office2003Colors' threw an exception.

    علت این خطا چیه؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    خوزستان - شوشتر
    سن
    28
    پست
    39

    نقل قول: خطای An error occurred creating the form.

    منم یه همچین مشکلی دارم کسی راه حلی ندارهSystem.InvalidOperationException HResult=0x80131509 Message=An error occurred creating the form. See Exception.InnerException for details. The error is: Column named FiKharidFactor cannot be found.Parameter name: columnName Source= StackTrace:Inner Exception 1:ArgumentException: Column named FiKharidFactor cannot be found.Parameter name: columnName

  3. #3

    نقل قول: خطای An error occurred creating the form.

    نقل قول نوشته شده توسط SajjadStr مشاهده تاپیک
    منم یه همچین مشکلی دارم کسی راه حلی ندارهSystem.InvalidOperationException HResult=0x80131509 Message=An error occurred creating the form. See Exception.InnerException for details. The error is: Column named FiKharidFactor cannot be found.Parameter name: columnName Source= StackTrace:Inner Exception 1:ArgumentException: Column named FiKharidFactor cannot be found.Parameter name: columnName


    سلام
    دوست عزیز - یه فیلد یا کلمن توی دیتا یا دیتا ستتون هست به اسم
    FiKharidFactor
    اونو نمیتونه پیدا کنه

  4. #4

    نقل قول: خطای An error occurred creating the form.

    نقل قول نوشته شده توسط milad.biroonvand مشاهده تاپیک
    سلام

    من یه برنامه با vb.net , اکسس نوشتم بعضی وقتا تو برخی از ویندوزها خطای زیر رو میگیره
    An error occurred creating the form. See Exception.InnerException for details.
    The error is: The type initializer for 'FarsiLibrary.Win.Drawing.Office2003Colors' threw an exception.

    علت این خطا چیه؟
    سلام
    رفرنس هاتو چک کن ببین FarsiLibrary.Win.Drawing.Office2003Colors مشکلش چیه
    احتمال میدم از نو اد کنی مشکلت حل شه - یا اون فایل dll رو کپی کن توی پوشه Bin


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 29 آذر 1389, 17:28 عصر
  2. سوال: (فوری فوری ) خطای An error Occured while reconnecting
    نوشته شده توسط ehsan248 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 07 فروردین 1389, 21:18 عصر
  3. A connection was successfully established with the server, but then an error occurred during the ...
    نوشته شده توسط veyqdl در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 26 تیر 1388, 19:58 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1387, 23:14 عصر
  5. error occurred during the login process
    نوشته شده توسط Cold.82 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 07 خرداد 1387, 14:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •