نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوه هماهنگی قالب جوملا با زمپ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    ahwaz
    پست
    123

    نحوه هماهنگی قالب جوملا با زمپ

    سلام

    چجوری بفهمم که قالب جوملایی که انتخاب کردم با xammp من همتهنگی داره ؟ مثلا اگه قالب 2.5 انتخاب کنم و برم آخرین ورژن زمپ رو دانلود کنم مشکلم در نصب لوکال حل میشه؟



    Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in C:\xampp\htdocs\kindergarten\libraries\joomla\filt er\input.php on line 652

    Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in C:\xampp\htdocs\kindergarten\libraries\joomla\filt er\input.php on line 654


    مشکلم در حال حاضر اینه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    بابل
    پست
    281

    نقل قول: نحوه هماهنگی قالب جوملا با زمپ

    این خطا ربطی به قالب جوملا نداره و مربوط به فایلهای کتابخانه هسته جوملاست. هر نسخه جوملایی که دانلود می کنید اول ببینید با نیاز به کدوم نسخه های php داره.
    https://www.joomla.org/about-joomla/...uirements.html

    اگر با زمپ مشکل دارید می تونید از wamp استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. نحوه ویرایش قالب جوملا
    نوشته شده توسط mahfa2236 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 04 مرداد 1392, 17:42 عصر
  2. یه مشکل فوق العاده عجیب با به قالب جوملا
    نوشته شده توسط soooot در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مهر 1388, 17:50 عصر
  3. سوال: مشكل در دست كاري قالب جوملا
    نوشته شده توسط morteza_2009 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 27 دی 1387, 19:28 عصر
  4. آموزش قدم به قدم نحوه ایجاد قالب برای برنامه های تحت ویندوز و تحت وب
    نوشته شده توسط Mahdi.Kiani در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 17 خرداد 1387, 21:20 عصر
  5. نحوه ایجاد قالب برای برنامه های win و web
    نوشته شده توسط Mahdi.Kiani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 28 بهمن 1386, 11:42 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •