نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایجاد آرایه دوبعدی به صورت پویا

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    83

    ایجاد آرایه دوبعدی به صورت پویا

    سلام دوستان
    من در ویژوال سی تازه‌کارم. خواهشمندم راهنمایی کنید که چگونه می‌توانید در ویژوال سی به صورت پویا، آرایه دو بعدی ایجاد کرد. من کد زیر را می‌نویسم ولی ارور می‌دهد:
    int* m_array2 = new int [m_cols][m_rows];


    به جوابش نیاز فوری دارم.

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    83
    کسی نیست جواب بده؟

  3. #3
    یکی از راههاش میتونه این باشه
    (البته شاید دوستان راههای بهتری هم بدونن)

    int** m_array2 = new int *[m_cols];
    for(i:=0;i<m_cols;i++)
    m_array[i]=new int [m_rows]

    اگه Syntax یه کم پائین بالا داره خودت درستش کن
    You never know what you can do until you try

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    83
    نقل قول نوشته شده توسط mzjahromi
    یکی از راههاش میتونه این باشه
    (البته شاید دوستان راههای بهتری هم بدونن)

    int** m_array2 = new int *[m_cols];
    for(i:=0;i<m_cols;i++)
    m_array[i]=new int [m_rows]

    اگه Syntax یه کم پائین بالا داره خودت درستش کن
    خیلی ممنون دوست عزیز. راه حل ابتکاری جالبی بود. ازش استفاده می‌کنم ولی اگه دوستان راه‌حل دیگه‌ای دارند، لطفاً بفرمایند.
    آخرین ویرایش به وسیله mousamk : یک شنبه 05 شهریور 1385 در 22:07 عصر

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    83
    ضمناً تو ویژوال سی یه کلاسی به اسم CArray هست که ظاهراً با آن می‌توانیم آرایه‌ای از اشیا و یا انواع مختلف بسازیم. ولی من نحوه استفاده از آن را بلد نیستم.

    از دوستانی که با آن آشنا هستند، خواهشمندم توضیح مختصری در رابطه با نحوه استفاده از آن بدهند.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •