نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: OpenFileDialog.Names

  1. #1
    کاربر جدید آواتار alibaqdadloo
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    24

    OpenFileDialog.Names

    سلام دوستان
    میخوام با file dialog چند فایل رو انتخاب کنم
    نمیدونم چی برمیگردونه و مقداری که برمیگرده رو چطوری باید دریافت کنم و ازش استفاده کنم
    مثلا با این کد میشه یه مقدار دریافت کرد و تو متغیر file path ریخت
      string filePath = OpenFileDialog.FileName

    ولی اگه بشه OpenFileDialog.FileNames =????
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 20 آبان 1394 در 21:15 عصر

  2. #2

    نقل قول: OpenFileDialog.Names

    سلام ، شما باید Multiselect رو برابر true قرار بدین ، اینجا یه مثال از MSDN هست که من یه کوچولو براتون تغییرش دادم چون احساس کردم درکش راحت تر میشه

    تو رویداد لود قرم این کدها رو بنوسید



    this.openFileDialog1.Filter =
    "Images (*.BMP;*.JPG;*.GIF)|*.BMP;*.JPG;*.GIF|" +
    "All files (*.*)|*.*";

    // Allow the user to select multiple images.
    this.openFileDialog1.Multiselect = true;
    this.openFileDialog1.Title = "My Image Browser";



    و روی رویداد کلیک یک دکمه هم



    int i = 0;
    DialogResult dr = this.openFileDialog1.ShowDialog();
    if (dr == System.Windows.Forms.DialogResult.OK)
    {
    // Read the files
    foreach (String file in openFileDialog1.FileNames)
    {
    // Create a PictureBox.
    try
    {
    MessageBox.Show(openFileDialog1.FileNames[i]);
    i++;
    }
    catch (SecurityException ex)
    {
    // The user lacks appropriate permissions to read files, discover paths, etc.
    MessageBox.Show("Security error. Please contact your administrator for details.\n\n" +
    "Error message: " + ex.Message + "\n\n" +
    "Details (send to Support):\n\n" + ex.StackTrace
    );
    }
    catch (Exception ex)
    {
    // Could not load the image - probably related to Windows file system permissions.
    MessageBox.Show("Cannot display the image: " + file.Substring(file.LastIndexOf('\\'))
    + ". You may not have permission to read the file, or " +
    "it may be corrupt.\n\nReported error: " + ex.Message);
    }
    }
    }



تاپیک های مشابه

  1. پیدا کردن نامISP یا همون Connection name
    نوشته شده توسط سعید قدیری مقدم در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 28 مهر 1385, 13:07 عصر
  2. Collation Name
    نوشته شده توسط SoheilKH در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 06 بهمن 1382, 10:00 صبح
  3. local variable named 'e' cannot be declared
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 30 شهریور 1382, 01:04 صبح
  4. The name 'name' is not permitted in this context
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 شهریور 1382, 14:41 عصر
  5. بچه ها OpenFileDialog بر روی Asp.net
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 19 شهریور 1382, 13:17 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •