نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تغییر نام اطلاعات یک ستون datagridview

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    Question تغییر نام اطلاعات یک ستون datagridview

    سلام
    من تو برنامه ام اطلاعات یک جدول را میریزم توی گرید یک ستون از گرید را 0و1 ذخیره کردم حالا میخام هنگام نمایش این فرم ستونی که صفر و یک نوشته شده بجای 0 مجرد و بجای 1متاهل توشه شود!!!!
    ممنون میشم راهنماییم کتید.

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار MortezaZandi
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    56

    نقل قول: تغییر نام اطلاعات یک ستون گرید

    سلام آقا حسین سه راه داری:
    1. هنگام وارد کردن داده ها به گراید اونا رو تبدیل کنی
    2. برای رویداد ValueChanged سلول های اون ستون کدی بنویسی که بعد از تغییر مقدار هر سلول عمل تبدیل رو انجام بده و مقدار جدید رو جایگزین عدد کنه.
    3. یه دیتا گرید مخصوص فقط با کمتر از بیست خط کد بنویسی که اتوماتیک این کار رو بکن





    روش 1 و 2 :
    کد زیر ر بگیر و به فرمت اضافه کن،
    حالا برای تبدیل تو رویداد CellValueChanged دیتاگرید مثل زیر، تابع DoConverting رو فراخوانی کن،پارامتر اول تابع همان شماره ستونی است که جنسیت توشه:

    private void dataGridView1_CellValueChanged(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    DoConverting(2, e);
    }


    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    روش 3:
    در صورت درخواست ارائه میشه



    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 21 آبان 1394 در 11:14 صبح

  3. #3

    نقل قول: تغییر نام اطلاعات یک ستون گرید

    سلام
    به راحتی موقع کوئری نوشتن میتونی این کار رو انجام بدی
    فرض کن این فیلدها رو داری : نام ، نام خانوادگی و تاهل ، کوئری چیزی شبیه به این خواهد شد

    select FirstName,
    LastName,
    (case when Marriage = 0 then 'مجرد' else 'متاهل' end) AS [State]
    from personInfo



    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: تغییر نام اطلاعات یک ستون گرید

    نقل قول نوشته شده توسط MortezaZandi مشاهده تاپیک
    سلام آقا حسین سه راه داری:
    1. هنگام وارد کردن داده ها به گراید اونا رو تبدیل کنی
    2. برای رویداد ValueChanged سلول های اون ستون کدی بنویسی که بعد از تغییر مقدار هر سلول عمل تبدیل رو انجام بده و مقدار جدید رو جایگزین عدد کنه.
    3. یه دیتا گرید مخصوص فقط با کمتر از بیست خط کد بنویسی که اتوماتیک این کار رو بکن
    سلام دوست عزیز
    ممنون بابت کد ها و راهنماییت ولی متاسافانه نشد
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 21 آبان 1394 در 11:15 صبح

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار MortezaZandi
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    56

    نقل قول: تغییر نام اطلاعات یک ستون گرید

    خواهش میکنم ، چی نشد؟ واضح تر بگید.

    همون طور که آقای آشتیانی فرمودند هنگام وارد کردن داده ها از بانک اطلاعات میتوانید به همان روش ایشان داده ها را در سطح SQL تبدیل کنید.
    و کدی که بنده بهتون دادم برای وقتیه که سلول های DataGride به صورت دستی و توسط کاربر و حتی توسط کد های برنامه تغییر کند(بعد از بارگذاری از بانک) و شما بخوای که در صورت ورود هریک از داده های ,male,female,Male,Female,0,1 کلا دو داده Male , Female داشته باشی یا "مجرد" و "متاهل".
    آخرین ویرایش به وسیله MortezaZandi : چهارشنبه 20 آبان 1394 در 23:43 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: تغییر نام اطلاعات یک ستون گرید

    نقل قول نوشته شده توسط محمد آشتیانی مشاهده تاپیک
    سلام
    به راحتی موقع کوئری نوشتن میتونی این کار رو انجام بدی
    فرض کن این فیلدها رو داری : نام ، نام خانوادگی و تاهل ، کوئری چیزی شبیه به این خواهد شد

    select FirstName,
    LastName,
    (case when Marriage = 0 then 'مجرد' else 'متاهل' end) AS [State]
    from personInfo



    موفق باشید.
    جناب آقای آشتیانی سلام
    ممنون بابت کد و راهنماییتون درست شد!!!،من یادم رفت ذکر کنم که در این پروژه ام بانک اطلاعاتیم اکسس هست و همینطور که میدانید اکسس دستورCASE را پشتیبانی نمیکند ولی یاد آوری خوبی بود واسم که معادل CASE در اکسس Switch را بنویسم

    ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. تغییر مقدار یک ستون DataGridView
    نوشته شده توسط oldboy در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 26 دی 1392, 13:28 عصر
  2. تغییر ستون از نوع combobox در datagridview
    نوشته شده توسط fks_program در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 مهر 1392, 21:50 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 07:42 صبح
  4. تغییر اندازه ستون های DataGridView بصورت اتوماتیک
    نوشته شده توسط Jean Reno در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مرداد 1389, 09:35 صبح
  5. تغییر عنوان ستون های datagridview
    نوشته شده توسط esmartiz_red در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 خرداد 1387, 11:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •