نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دسترسی به یگ نرم افزار دیگر و انجام عملیات با فرم ایجاد شده

  1. #1

    دسترسی به یگ نرم افزار دیگر و انجام عملیات با فرم ایجاد شده

    درود دوستان
    یه سوال
    فرض کنید تو فرمم یه دکمه دارم برای جدا کردن صدای خواننده از اهنگ
    وقتی کاربر دکمه رو میزنه میخوام اهنگ مورد نظرم بره داخل نرم افزار دوم و عملیات انجام بشه (نرم افزار دوم اماده هست و سورسی ندارم)
    همچین چیزی امکان داره ؟

  2. #2

    نقل قول: دسترسی به یگ نرم افزار دیگر و انجام عملیات با فرم ایجاد شده

    من نمی نمدونم چجوری میخواهید نرم افزار دوم رو تنظیم کنید ولی برای اجرا شدن نرم افزار از کد زیر استفاده کنید
    System.Diagnostics.Process.Start( مسیر برنامه یا نام مخفف برنامه);
    مثل
    System.Diagnostics.Process.Start(calc);
    که الان ماشین حساب باز می شود

  3. #3

    نقل قول: دسترسی به یگ نرم افزار دیگر و انجام عملیات با فرم ایجاد شده

    http://s5.picofile.com/d/e43cc26a-19...wsForms_C_.rar می توانید از مدیا پلیر استفاده کنید که بصورت پیشفرض کامپونتش وجود داره و اموزش استفاده و دستیابی به کامپوننت در ویدیو زیر توضیح داده شده
    درصورت عدم وجود سوروس فکر نکنم امکان پذیر باشه ولی همان طور که گفتم میشه برنامه رو با کد که قبلا داده شده اجرا کرد

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: دسترسی به یگ نرم افزار دیگر و انجام عملیات با فرم ایجاد شده

    چند تا روش هست واسه اين كار. IPC رو سرچ كن.
    Interprocess Communications

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 16 مرداد 1390, 02:43 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 اسفند 1389, 07:37 صبح
  3. سوال: دسترسی به حافظه ی CMOS و بدست آوردن پسوورد استارت آپ کامپیوتر
    نوشته شده توسط farzad93 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 دی 1389, 13:52 عصر
  4. سوال: دسترسی به توابعی که درون مستر پیج تعریف شده اند
    نوشته شده توسط saldin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 11 مرداد 1389, 19:32 عصر
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 16 تیر 1388, 16:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •