نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اضافه کردن آیتم به ListBox از فرم 2 در فرم 1

  1. #1

    Exclamation اضافه کردن آیتم به ListBox از فرم 2 در فرم 1

    سلام خدمت کاربرانی که بدون هیچ چشم داشتی به سوالات پاسخ می دن.
    من برنامم به این صورته:
    توی فرم 1 ( همون فرم نخست ) یک دکمه دارم که با کلیک کردن روی اون فرم 2 باز می شه. توی فرم 2 یک سری اطلاعات وارد می شه و با فشردن دکمه ok باید به ListBox فرم 1 یک آیتم اضافه بشه و بعد هم فرم 2 بسته شه. حالا نمی دونم چطوری این کار انجام می شه.
    یعنی چطوری باید به اون ویو دسترسی داشته باشم از داخل فرم 2 !!
    خیلی ممنون می شم کمک کنید.

  2. #2

    نقل قول: اضافه کردن آیتم به ListBox از فرم 2 در فرم 1 *سوال فوق فوری*

    نقل قول نوشته شده توسط kazem forghani مشاهده تاپیک
    سلام خدمت کاربرانی که بدون هیچ چشم داشتی به سوالات پاسخ می دن.
    من برنامم به این صورته:
    توی فرم 1 ( همون فرم نخست ) یک دکمه دارم که با کلیک کردن روی اون فرم 2 باز می شه. توی فرم 2 یک سری اطلاعات وارد می شه و با فشردن دکمه ok باید به ListBox فرم 1 یک آیتم اضافه بشه و بعد هم فرم 2 بسته شه. حالا نمی دونم چطوری این کار انجام می شه.
    یعنی چطوری باید به اون ویو دسترسی داشته باشم از داخل فرم 2 !!
    خیلی ممنون می شم کمک کنید.
    شما باید ابتدا به design.csفرم 1 رفته و کد زیر را به Public تغییر دهید
    private System.Windows.Forms.ListBox listBox1;
    سپس در فرم 2 در رویداد کلیک دکمه ی خود یک شی از فرم یک بسازیدو ان را نشان دهید و فرم قبلی را ببیندید و سپس لیست با کس ان را مقدار دهی کنید که بصورت زیر می شود

    Form1 f1 = new Form1();
    f1.listBox1.Items.Add("\\اطلاعات خودتون رو");
    Form.ActiveForm.Visible = false;
    f1.Show();
    آخرین ویرایش به وسیله brnevis : جمعه 22 آبان 1394 در 09:50 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: اضافه کردن آیتم به ListBox از فرم 2 در فرم 1 *سوال فوق فوری*

    نقل قول نوشته شده توسط brnevis مشاهده تاپیک
    شما باید ابتدا به design.csفرم 1 رفته و کد زیر را به Public تغییر دهید
    private System.Windows.Forms.ListBox listBox1;
    سپس در فرم 2 در رویداد کلیک دکمه ی خود یک شی از فرم یک بسازیدو ان را نشان دهید و فرم قبلی را ببیندید و سپس لیست با کس ان را مقدار دهی کنید که بصورت زیر می شود

    Form1 f1 = new Form1();
    f1.listBox1.Items.Add("\\اطلاعات خودتون رو");
    Form.ActiveForm.Visible = false;
    f1.Show();
    نبايد يك شي جديد از فرم ١ ساخت!!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: اضافه کردن آیتم به ListBox از فرم 2 در فرم 1

    نقل قول نوشته شده توسط kazem forghani مشاهده تاپیک
    سلام خدمت کاربرانی که بدون هیچ چشم داشتی به سوالات پاسخ می دن.
    من برنامم به این صورته:
    توی فرم 1 ( همون فرم نخست ) یک دکمه دارم که با کلیک کردن روی اون فرم 2 باز می شه. توی فرم 2 یک سری اطلاعات وارد می شه و با فشردن دکمه ok باید به ListBox فرم 1 یک آیتم اضافه بشه و بعد هم فرم 2 بسته شه. حالا نمی دونم چطوری این کار انجام می شه.
    یعنی چطوری باید به اون ویو دسترسی داشته باشم از داخل فرم 2 !!
    خیلی ممنون می شم کمک کنید.
    كافيه تو فرم دوم يك فيلد از نوع فرم اول داشته باشين و همچنين سازنده فرم ٢ متغييري از نوع فرم ١ داشته باشي و موقع نمونه سازي فرم ٢ از داخل فرم ١ نمونه و شي جاري فرم ١ رو با استفاده از كلمه كليدي this به سازنده فرم ٢ پاس بدين و تو بدنه سازنده فرم ٢ متغيير از نوع فرم ١ رو به فيلدي كه داخل فرم ٢ ساختين بريزين.
    اينجوري داخل فرم ٢ به شي فرم ١ و تمامي type هاي قابل دسترس(به لحاظ Accsess Level) دسترسي دارين

  5. #5

    نقل قول: اضافه کردن آیتم به ListBox از فرم 2 در فرم 1

    نقل قول نوشته شده توسط elec60 مشاهده تاپیک
    كافيه تو فرم دوم يك فيلد از نوع فرم اول داشته باشين و همچنين سازنده فرم ٢ متغييري از نوع فرم ١ داشته باشي و موقع نمونه سازي فرم ٢ از داخل فرم ١ نمونه و شي جاري فرم ١ رو با استفاده از كلمه كليدي this به سازنده فرم ٢ پاس بدين و تو بدنه سازنده فرم ٢ متغيير از نوع فرم ١ رو به فيلدي كه داخل فرم ٢ ساختين بريزين.
    اينجوري داخل فرم ٢ به شي فرم ١ و تمامي type هاي قابل دسترس(به لحاظ Accsess Level) دسترسي دارين
    سلام
    دوست عزیز می تونید با کد توضیح بدید ؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: اضافه کردن آیتم به ListBox از فرم 2 در فرم 1

    سلام مجدد
    دوستان کسی راهی نداره؟
    راستی روش آقای brnevis رو رفتم ولی جواب نداد...

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: اضافه کردن آیتم به ListBox از فرم 2 در فرم 1

    نقل قول نوشته شده توسط kazem forghani مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز می تونید با کد توضیح بدید ؟؟؟

    publicpartialclassForm1 : Form
    { public Form1() {
    InitializeComponent();
    }
    privatevoid showForm2Btn_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form2 frm2 = newForm2(this);
    frm2.ShowDialog();
    }
    }


    publicpartialclassForm2 : Form
    {
    Form1 objForm1;
    public Form2(Form1 form1)
    {
    InitializeComponent();
    objForm1 = form1;
    }
    privatevoid AddToForm1ListBoxBtn_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    objForm1.listBoxInForm1.Items.Add(
    "آيتم مد نظر");
    this.Close();
    }
    }



    وقتي از ويژوال استوديو پيست ميکنم فاصله ها زياد ميشه و وقتی دستی تو همينجا فاصله ها رو حذف می کنم مثل بالا بهم ميخوره!

    کلا با اديتور اين سايت زياد مشکل دارم

  8. #8

    نقل قول: اضافه کردن آیتم به ListBox از فرم 2 در فرم 1

    نقل قول نوشته شده توسط elec60 مشاهده تاپیک

    publicpartialclassForm1 : Form
    { public Form1() {
    InitializeComponent();
    }
    privatevoid showForm2Btn_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form2 frm2 = newForm2(this);
    frm2.ShowDialog();
    }
    }


    publicpartialclassForm2 : Form
    {
    Form1 objForm1;
    public Form2(Form1 form1)
    {
    InitializeComponent();
    objForm1 = form1;
    }
    privatevoid AddToForm1ListBoxBtn_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    objForm1.listBoxInForm1.Items.Add(
    "آيتم مد نظر");
    this.Close();
    }
    }



    وقتي از ويژوال استوديو پيست ميکنم فاصله ها زياد ميشه و وقتی دستی تو همينجا فاصله ها رو حذف می کنم مثل بالا بهم ميخوره!

    کلا با اديتور اين سايت زياد مشکل دارم
    بفرمایید اینم درست.
    وقتی نقل قول می کنم خودش درست می شه :d

تاپیک های مشابه

  1. چرا در هر بار رفرش یک ایتم به listbox اضافه میشود
    نوشته شده توسط sara25 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 14 مرداد 1390, 22:58 عصر
  2. سوال: مشکل با رنگ آبی آیتم فعال ListBox
    نوشته شده توسط mbshareat در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 10 آبان 1389, 13:47 عصر
  3. حذف آیتمهای تکراری listbox
    نوشته شده توسط kh1387 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 20 خرداد 1389, 16:25 عصر
  4. حرفه ای: تغییر موقعیت متن آیتم های Listbox به مرکز ( ListBox Text Alignment )
    نوشته شده توسط M.T.P در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 خرداد 1389, 22:12 عصر
  5. حذف آیتم های تکراری از یک ListBox
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 26 تیر 1383, 02:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •