نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: درج در listbox

  1. #1

    Post درج در listbox

    با سلام دوستان
    با توجه به این فرمی که عکسشو گذاشتم
    http://uupload.ir/files/6dg7_1.png
    چه تابعی برای listbox بنویسم که نام کاربر و حقوق خالصی که به دست آوردم در یک تابع رو کنار هم نمایش بده و با تکرار کلیک بر روی دکمه ثبت نام کاربران و حقوق آن ها زیر هم در list box نمایش داده شود؟

    البته حقوق خالص رو با استفاده از تابع بدست آوردم که حقوق خالص رو در متغیر ذخیره میکنه فقط نمیدونم از چه تابعی استفاده کنم که دو ارگومان در listbox کنار هم درج بشه

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: درج در listbox

    سلام...اگه منظورتون اینه که مقادیر تکسباکس ها کنار هم قرار بگیرند و داخل لیست باکس بیان...

    listBox1.Items.Add(textBox1.Text + "," + textBox2.Text);

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: تغییر موقعیت متن آیتم های Listbox به مرکز ( ListBox Text Alignment )
    نوشته شده توسط M.T.P در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 خرداد 1389, 22:12 عصر
  2. سوال: چگونه می شود گزینه های یک ListBox را در یک ListBox دیگر کپی کرد؟
    نوشته شده توسط mmssoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 تیر 1388, 22:07 عصر
  3. انتقال ايتمها از يك listbox به listbox ديگر
    نوشته شده توسط bps20590 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 17 بهمن 1387, 09:00 صبح
  4. کپی داده ها از یک listbox به listbox دیگر
    نوشته شده توسط kama2222 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آذر 1387, 09:42 صبح
  5. انتقال محتویات یک ListBox به ListBox ای دیگر
    نوشته شده توسط sAsAn.K در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 12 اردیبهشت 1385, 21:10 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •