نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: جمع تسک باکس روی فرم با select زده شده از کوئری

  1. #1

    جمع تسک باکس روی فرم با select زده شده از کوئری

    با سلام .
    یه فرم دارم که دو تا تکست باکس روش هست و یه تیبل دارم که توش مقادیر ثابتی رو دارم .
    میخوام هر بار که کار بر تویه اون دوتا تکس باکس عددی وارد میکنه با مقادیر ثابت درون تیبل جمع زده بشه و یک خروجی بهم بده . میشه راهنمایی کنید که چطور میتونم اینکار رو انجام بدم .


  2. #2

    نقل قول: جمع تسک باکس روی فرم با select زده شده از کوئری

    دوستان یه سوال دیگه ؟
    داده ای که در کمبوباکس دارم رو چطور با داده های یک جدول از دیتابیس مقایسه کنم ؟
    دوستان خیلی کارم گیره .

  3. #3

    نقل قول: جمع تسک باکس روی فرم با select زده شده از کوئری

    من میخوام یه شرط بزارم و بگم که اگه کمبوباکسی که تویه فرم داریم برابر با اولین رکورد از دیتابیس بود بیا و فلان کار رو بکن .

  4. #4
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,858

    نقل قول: جمع تسک باکس روی فرم با select زده شده از کوئری

    اگر نمونه كارتون رو اپلود كنيد دوستان بهتر ميتونن راهنمايي كنن.

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  5. #5

    نقل قول: جمع تسک باکس روی فرم با select زده شده از کوئری

    خوب با اجازه ی دوستان من هرچی جلوتر میرم سوالایه بیشتری به ذهنم میاد .
    من سمپل رو اینجا میزارم و الان سوالام . حقیقتش نمیخوام وارد مبحث VBA‌ بشم چون زیاد وارد نیستم .
    طبق فایلی که آپلود کردم میخوام که
    1 : هر موقع که کمبوباکسه نام ماشین تغییر کرد محتویات کمبوباکس رنگ هم طبق نام ماشین تغییر کنه .
    2 : قیمت ماشین + رنگ + (اسپورت یا ضبط یا باربند یا دزدگیر )بشه و در آخر جمع کل رو نشون بده .
    3 : اگر دوستان لطف کنن و طریقه ی استفاده از رویداد onchange‌کمبوباکس رو توضیح بدن و تویه این فایلی که فرستادم بکار ببرن .
    4 : و اینکه طریقه ی استفاده از تابع DLookup در رویداد onchange در کمبوباکس رو توضیح بدن و رویه فایل اجرا کنن .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar aaa.rar‏ (22.0 کیلوبایت, 17 دیدار)

  6. #6

    نقل قول: جمع تسک باکس روی فرم با select زده شده از کوئری

    الان که دارم به تاپیکم نگاه میکنم میبینم که تکست باکس رو اشتباه تایپ کردم .

    دوستان مشاهده ها زیاده ولی کسی پاسخی نداده هنوز .

    اگه با VBA هم کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم .

  7. #7

    نقل قول: جمع تسک باکس روی فرم با select زده شده از کوئری

    دوستان سوال خیلی سخته یا خیلی آسونه که پاسخی داده نمیشه ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Rasool-GH
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    704

    نقل قول: جمع تسک باکس روی فرم با select زده شده از کوئری

    سلام
    با توجه به نحوه کاری که مد نظر دارین این روش بهتره .
    در صورت نیاز بگین که کد رو براتون تشریح کنم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: جمع تسک باکس روی فرم با select زده شده از کوئری

    بسیار بسیار ممنون بابت راهنماییتون .کدها که کاملا واضح هست . فقط یه مشکل وجود داره و اون هم اینه که کمبوباکس رنگ باید بر اساس نوع ماشین تغییر کنه . چون هر ماشین با کد خاص خودش رنگهای مخصوص به خودش رو داره . اگه جدول رو مشاهده کنید متوجه منظور من میشید .

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Rasool-GH
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    704

    نقل قول: جمع تسک باکس روی فرم با select زده شده از کوئری

    سلام در قسمت ریلیشن شیپ هم ارتباط برقرار نبود که اصلاح شد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از sp-select در وی بی
    نوشته شده توسط seeco1234 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 04 مهر 1389, 16:10 عصر
  2. سوال: کنترل دیباگر بر روی تایمر و تسکها
    نوشته شده توسط once4ever در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 آذر 1388, 18:51 عصر
  3. Select بر روی DataTable
    نوشته شده توسط JikSearch در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 آبان 1388, 18:33 عصر
  4. select بر روی خروجی یه Select
    نوشته شده توسط ali643 در بخش SQL Server
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 11 دی 1385, 12:49 عصر
  5. استفاده از آیکون های 32 بیتی در تسکبار با وی بی
    نوشته شده توسط Asef01 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 24 دی 1384, 17:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •