نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: جستجوی فارسی در JPA

  1. #1

    Question جستجوی فارسی در JPA

    من یک بانک اطلاعاتی از شهرهای ایران دارم که میخواهم در آن جستجو کنم. بانک اطلاعاتی در MySql تشکیل شده و وقتی که با MySQL Workbench داده ها را باز میکنم قشنگ بصورت فارسی نمایش داده میشوند.

    برنامه ای که من نوشته ام به زبان جاوا و Play Framework هست.

    برای اتصال به بانک اطلاعاتی از این خطوط استفاده میکنم:


    db.default.driver=com.mysql.jdbc.Driver
    db.default.url="jdbc:mysql://localhost:3306/MyDatabase?useUnicode=true&connectionCollation=utf 8_general_ci&characterSetResults=utf8"
    db.default.useUnicode=true
    db.default.characterEncoding=UTF-8


    جستجوی در دیتابیس به اینصورت انجام میشود:


    final String decode = "تهران"; //new String(decode1);

    final List<City> cities = City.find.where().like("name", "%" + decode + "%").findList();

    return ok(toJson(cities));


    ولی اصلا نتیجه ای برگشت داده نمیشود و همیشه خالی هستش. اگر به دنبال کلمه با حروف لاتین بگردم رکورد مورد نظر را پیدا میکنه ولی در مورد فارسی اصلا کار نمیکنه.

    از راهنمایی شما متشکرم

  2. #2

    نقل قول: جستجوی فارسی در JPA

    مشکل حل شد. ممنون.

    هر کی با PlayFramework تا حالا کار نکرده بهش شدیدا توصیه اش میکنم.

تاپیک های مشابه

  1. چگونه حق دسترسی برای دانلود فایل از روی سرور ایجاد کنم؟
    نوشته شده توسط Mohammad_1984 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 24 آبان 1389, 12:17 عصر
  2. ایجاد اختلال در جستجو روی بانک (کلمه های عربی فارسی)
    نوشته شده توسط iranianprogrammers در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 11 آبان 1389, 21:30 عصر
  3. جستجوی فارسی
    نوشته شده توسط majidsoft در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 21 آبان 1388, 19:36 عصر
  4. جستجوی فارسی
    نوشته شده توسط beta در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 14 دی 1385, 08:39 صبح
  5. برنامه مربوط به جستجوی فارسی در فایلهای pdf
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 20 آبان 1382, 14:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •