نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ساختن تکست باکس توسط کاربر

  1. #1

    ساختن تکست باکس توسط کاربر

    با سلام
    1)دوستان چطوری میتونم تو یه فرم در صورت نیاز کاربر تکست باکس جدید بسازم، مثلا برای شماره تلفن 4تا تکست باکس بزارم و در صورت نیاز کاربر خودش بتونه رو یه دکمه کلیک کنه و تکست باکست جدید براش نمایان شه!!!(البته این مقدار تکست باکس حدیدهام باید تو دیتابیس ذیره کنم)لطفا راهنمایی بفرمایید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza.s
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    175

    نقل قول: ساختن تکست باکس توسط کاربر

    سلام
    خوب یه تکست باکس بساز خاصیتش رو hide بزار ، بعد وقتی کاربر به اون احتیاج داشت ، اون رو show کن

  3. #3

    نقل قول: ساختن تکست باکس توسط کاربر

    ممنون از پاسخت، ببین اخه مثلا امکان داره 100تا تکست باکس درست کنه، اینارو کجا جا بدم
    میشه یه پنل مانند توی فرم درست کرد و تکست باکس ها اگر زیاد شد حالت اسکرول بشه؟؟؟؟یعنی فضاش تو فرم ثابت بشه و تکست باکس ها با اسکرول بالا پایین بشن؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: ساختن تکست باکس توسط کاربر

    سلام مهندس یه FlowLayout بزار و هر بار کاربر کنترل جدید خواست تو هم به صورت دستی به FlowLayout اضافه که برای ساخت کنترل TextBox هم میتونه مثل کلاس یه شی جدید بسازی و از خاصیت های این کلاس اضافه کنی کافیه تو دکمه کد زیر رو بنویسی :

    TextBox newTextBox = new TextBox();

    به همین راحتی یه تکس باکس ساختی که میتونی از خاصیت های این شی استفاده کنی.

  5. #5

    نقل قول: ساختن تکست باکس توسط کاربر


    Textbox mytextbox1 = new textbox();

    Mytextbox1.name="xxx";
    // دراینجا میتوانید دیگر خصوصیات را ست کنید
    //مانند اندازه و مختصات و غیره
    //حالا باید اینن کنترل یا شی را به داخل یک کانتینر اضافه کنید
    // کانتینر مانند فرم یا پنل و...
    Panel1.controls.add(mytextbox1);
    // یا
    This.controls.add(mytextbox);



    این کدهارا توسط گوشی نوشتم پس غلط املایی و غیره دارد!

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 23 اسفند 1389, 18:00 عصر
  2. ساخت رکوردست مجازی برای پرینت تکست باکس توسط دیتاریپورت
    نوشته شده توسط javadt در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 دی 1388, 23:05 عصر
  3. بدست نام فرمی که توسط فرم جدید فعال شده
    نوشته شده توسط fahimi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 21 شهریور 1388, 02:44 صبح
  4. ارسال و دریافت اطلاعات توسط یک نرم افزار به هاست
    نوشته شده توسط soheil_programmer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 02 شهریور 1388, 09:23 صبح
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 اسفند 1386, 03:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •