نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: Gson parse to Sqlite

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehdidanesh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جایی زیر سقف آسمون
    پست
    143

    Gson parse to Sqlite

    با سلام خدمت همه دوستان.
    یک فایل json در سرور قرار دادم و آن در لیست ویو نمایش دادم.
    اگه کسی با Gson کار کرده طریقشو بگه (واضح)

    می خوام اول json در دیتابیس ذخیره بشه بعد از اونجا نمایش بدم.
    کسی اگه می دونه لطفا کمک کنه.
    اگه سورس کدش هم باشه که چه بهتر!
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار NeoFighT
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    teh
    پست
    295

    نقل قول: Gson parse to Sqlite

    سلام ،
    gson کار serialize و deserialize کردن به json رو انجام میده ،
    مثلا یک مثال ساده میزنم متوجه شی :
    یک json قراره دریافت کنی که اطلاعات یک کتاب رو میفرسته ، به این شکل :


    {
    "id":"1",
    "title":"name1",
    "pages_number":"432",
    "images_url":[
    "http://www.asdf.com/1.jpg",
    "http://www.asdf.com/2.jpg",
    "http://www.asdf.com/3.jpg"
    ]
    }


    بعد میای یک کلاس میسازی و اسم آبجکت هاشو دقیقا چیزی که json میفرسته میزاری ، اینجوری :

    public class Book {
    public Book(){
    images_url = new ArrayList<>();
    }
    public int id;
    public String title;
    public int pages_number;
    public ArrayList<String> images_url;
    }


    خوب حالا فرض میکنیم رشته json ای که دریافت کردی توی متغیر(String) به اسم jsonStr هستش ،
    با این کد gson میاد اون رشته json به یک آبجت از نوع Book تبدیل میکنه :

    Book book = new Gson().fromJson(jsonStr,Book.class);


    و برعکس این قضیه هم صدق میکنه ، یعنی میتونی یک کلاس رو تبدیل به json کنی ، اینجوری :

    Book book = new Book();
    book.id = 32;
    book.pages_number = 5234;
    book.title = "book title";
    book.images_url.add("http://www.asdf.com/1.jpg");
    book.images_url.add("http://www.asdf.com/2.jpg");
    book.images_url.add("http://www.asdf.com/3.jpg");
    book.images_url.add("http://www.asdf.com/4.jpg");


    String jsonStr = new Gson().toJson(book);

    بعد از اینکه کد بالا اجرا شه ، داخل متغیر jsonStr متن(json) زیر ریخته میشه :

    {
    "title":"book title",
    "images_url":
    [
    "http://www.asdf.com/1.jpg",
    "http://www.asdf.com/2.jpg",
    "http://www.asdf.com/3.jpg",
    "http://www.asdf.com/4.jpg"
    ],
    "pages_number":5234,"id":32
    }

  3. #3

    نقل قول: Gson parse to Sqlite

    خیلی عالی بود دستت درد نکنه. از این واضح تر من هم نمیتونستم توضیح بدم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار NeoFighT
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    teh
    پست
    295

    نقل قول: Gson parse to Sqlite

    نقل قول نوشته شده توسط tux-world مشاهده تاپیک
    خیلی عالی بود دستت درد نکنه. از این واضح تر من هم نمیتونستم توضیح بدم
    خواهش میکنم ،
    فقط کاشکی اسم تاپیک با توضیحات من تطبیق بیشتری داشت که بقیه هم استفاده میکردن

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mehdidanesh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جایی زیر سقف آسمون
    پست
    143

    نقل قول: Gson parse to Sqlite

    با تشکر از توجهتون.
    در مورد اینکه چطور string در دیتابیسم ذخیره بشه هم ی توضیح بدین ممنون میشم. البته با کد!
    با تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار NeoFighT
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    teh
    پست
    295

    نقل قول: Gson parse to Sqlite

    متاسفانه database یکم توضیحش طول میکشه و من وقتشو ندارم ،
    اگه یه سرچ کوچیک بزنی مطالب زیادی پیدا میکنی ، حتی تو همین انجمن هم یک نفر توضیح داده بود.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mehdidanesh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جایی زیر سقف آسمون
    پست
    143

    نقل قول: Gson parse to Sqlite

    در مورد کار با دیتابیس کدوم و پیشنهاد می کنید:
    SQLiteAssetHelper
    SQLiteOpenHelper
    ؟

  8. #8

    نقل قول: Gson parse to Sqlite

    نقل قول نوشته شده توسط mehdidanesh مشاهده تاپیک
    در مورد کار با دیتابیس کدوم و پیشنهاد می کنید:
    SQLiteAssetHelper
    SQLiteOpenHelper
    ؟

    پیشنهاد؟؟؟ بستگی به پروژتون داره چیزی نیست که ما بهت پیشنهاد بدیم

تاپیک های مشابه

  1. Parse error دیگه چیه؟
    نوشته شده توسط sargardoon در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 24 فروردین 1390, 12:25 عصر
  2. Parse کردن فایل CSV و چاپ آن
    نوشته شده توسط meysam_pro در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 22 آبان 1388, 18:24 عصر
  3. parse string
    نوشته شده توسط S_O_S1982 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 14 شهریور 1388, 23:27 عصر
  4. xml parse
    نوشته شده توسط yasercomeng در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 دی 1387, 11:48 صبح
  5. مشکل در Parse کردن Query
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 04 آذر 1386, 11:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •