نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه کد نویسی از روی الگوریتم + چند سوال

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    33

    نحوه کد نویسی از روی الگوریتم + چند سوال

    دوستان سلام
    من دارم برنامه ی الگوریتم های یک کتاب رو کد نویسی میکنم اما توی بعضیا شون گیر کردم و معنیش رو نمیفهمم و نمیتونم تحلیل کنم مواردی رو گذاشتم
    مثلا توی عکس زیر چطوری تحلیلش کنم خصوصا قسمت چهارم(اصلا معنیش چی هست) و کلا توی حل الگوریتم ها چطوری باید عمل کرد؟؟
    11.JPG

    و درباره این الگوریتم توضیح بدید و اینکه کدی که نوشتم ایرادش چیه...هر عددی وارد میکنم میگه اول هست.!!

    22.JPG

  2. #2

    نقل قول: نحوه کد نویسی از روی الگوریتم + چند سوال

    سلام دوست عزیز
    سوال اول رو درست حل کردید و اگه امتحان دانشگاهی بود حتما نمرتون رو میگرفتید. فقط دوتا نکته ریز داره که فک کنم تا ببینید تشخیص میدید
    int n=8;
    double s =0;
    for(int i=2;i<=n;i+=2)
    s=s+(1.0/i);
    lbl1.text=s;

    سوال دوم اگه دقت کنید میبینید که دستور هشت رو خارج از حلقه هفت نوشتن. پس باید یکی از شزطهاتون خارج از حلقه باشه
    int n=10;
    int c=0;
    for(int i=2;i<n;i++)
    {
    c=n%i;
    if(c==0)
    {
    lbl1.text="aval nis!";
    i=n;//return;
    }
    }
    if(c!=0) lbl1.text="aval has";

    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    33

    نقل قول: نحوه کد نویسی از روی الگوریتم + چند سوال

    ممنون
    یک سوال دیگه ی من این بود که توی عکس دوم(که مربوط به تشخصی عدد اول بود) خط 4 توی الگوریتم معنی و مفهومش چیه دقیقا؟

    نوشته ان - ای * (ان/ای)ایا شکل محاسبه باقی مانده هست یا ...؟؟
    ضمن اینکه توی الگوریتم به i=n اشاره ای نشده!!

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    33

    نقل قول: نحوه کد نویسی از روی الگوریتم + چند سوال

    نقل قول نوشته شده توسط reza_ali202000 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    سوال اول رو درست حل کردید و اگه امتحان دانشگاهی بود حتما نمرتون رو میگرفتید. فقط دوتا نکته ریز داره که فک کنم تا ببینید تشخیص میدید
    int n=8;
    double s =0;
    for(int i=2;i<=n;i+=2)
    s=s+(1.0/i);
    lbl1.text=s;

    سوال دوم اگه دقت کنید میبینید که دستور هشت رو خارج از حلقه هفت نوشتن. پس باید یکی از شزطهاتون خارج از حلقه باشه
    int n=10;
    int c=0;
    for(int i=2;i<n;i++)
    {
    c=n%i;
    if(c==0)
    {
    lbl1.text="aval nis!";
    i=n;//return;
    }
    }
    if(c!=0) lbl1.text="aval has";

    موفق باشید.

    ممنون
    یک سوال دیگه ی من این بود که توی عکس دوم(که مربوط به تشخصی عدد اول بود) خط 4 توی الگوریتم معنی و مفهومش چیه دقیقا؟

    نوشته ان - ای * (ان/ای)ایا شکل محاسبه باقی مانده هست یا ...؟؟
    ضمن اینکه توی الگوریتم به i=n اشاره ای نشده!!

  5. #5

    نقل قول: نحوه کد نویسی از روی الگوریتم + چند سوال

    سلام
    اره دقیقا باقی مانده رو بدست میاره ولی از لحاظ الگوریتمی نوشته شده.
    اونجایی هم که i=n قرار دادم چون مشخص شده عدد اول نیست میخواستم از حلقه بپره بیرون و محاسبات اضافی انجام نده.
    البته شما میتونی که با حلقه while هم انجام بدی که نخای این رو بنویسی.

تاپیک های مشابه

  1. سورس پیاده سازی الگوریتمهای درس طراحی الگوریتماه
    نوشته شده توسط kadir_4 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 07 آذر 1393, 19:27 عصر
  2. معرفی سایتها و وبلاگهای برنامه نویسی وی ب
    نوشته شده توسط nasservb2 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 فروردین 1387, 14:16 عصر
  3. کمک برای الگوریتم نویسی
    نوشته شده توسط saman_Dx در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 05 آذر 1386, 16:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •