نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل لود picturebox

  1. #1

    مشکل لود picturebox

    سلام خسته نباشید دوستان
    من میخوام تو این لینک
    http://92.42.49.87:8080/mtn_ir-dms-s...ge&mtlocale=fa
    کپچای اون را لود کنم داخل picturebox برنامه
    اما هرکاری میکنم نمیشه
    دوستان لطفا کمک کنید

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مشکل لود picturebox

    سلام فکر کنم از بعد امنیتی سایت کار درستی نباشه کد شما کد captcha رو تو اپلیکیشن خودت لود کنی .اگر واجبه که حتما کد رو داشته باشی باید چیزی مثل خزنده که محتویات سایت رو میگیره بنویسی که تصویر کپچا رو ازش استخراج کنی و تو برنامه ت داشته باشی

  3. #3

    نقل قول: مشکل لود picturebox

    سلام
    دوست گرامی حرف نمیخوام یا یک روش سر بسته بگی وبری اگر تو حوضه عمل کاری هست بگید لطفا.
    خودم برای لود کپچا هر سایتی اینگونه عمل میکنم

    {            Invoke(new Action(delegate
    {
    HtmlElementCollection x = webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("img");
    foreach (HtmlElement a in x)
    if (a.GetAttribute("id").Equals("id89"))
    pictureBox1.Load(a.GetAttribute("src"));
    }));
    }


    اما متاسفانه مشکلی که اینجا دارم id98 متغیره یعنی هر سری یه چیزیه
    توی یک برنامه دیدم که لود میکنه ولی نمیدونم چطوری
    کسی راهی داره ؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله 0935880 : شنبه 30 آبان 1394 در 08:59 صبح

  4. #4

    نقل قول: مشکل لود picturebox

    سلام
    id بقیه عکس ها ثابت هست و همیشه مثلا ده تا عکس ثابت هست و یکی متغییر.
    حالا شما یه آرایه از پیش تعریف شده بنویسید که عمل مقایسه id هایی رو که پیدا کردین انجام بده. اگه این عکس با این آی دی توی ارایتون نبود پس حتما همین کپچا هست.

  5. #5

    نقل قول: مشکل لود picturebox

    دوست گرامی میتونید همین را پیاده سازی کنید درصورتی که وقتش را دارید
    من که هنوز به نتیجه ای نرسده ام
    ایا امکانش هست
    id98 مثلا را به گونه ای بدهی که مقدار اون = مقدار داخل وب بشه ؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل لود picturebox

    کسی نبود کمک کنه ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار tefos666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    Tehran , IRAN
    پست
    245

    نقل قول: مشکل لود picturebox

    نمیدونم منظورتون رو درست متوجه شدم یا نه ولی ببین این کارت رو راه می اندازه یانه


    Dim doc As mshtml.IHTMLDocument2 = DirectCast(WebBrowser1.Document, mshtml.IHTMLDocument2)
    Dim sobj As mshtml.IHTMLSelectionObject = doc.selection
    Dim body As mshtml.HTMLBody = TryCast(doc.body, mshtml.HTMLBody)
    sobj.empty()
    Dim range As mshtml.IHTMLControlRange = TryCast(body.createControlRange(), mshtml.IHTMLControlRange)
    Dim img As mshtml.IHTMLControlElement = DirectCast(WebBrowser1.Document.Images(broj), mshtml.IHTMLControlElement)
    range.add(img)
    range.[select]()
    range.execCommand("Copy", False, Nothing)
    Dim bimg As New Bitmap(Clipboard.GetImage())
    Me.PictureCaptcha.Image = bimg
    Me.PictureCaptcha.Image.Save(ime, System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Jpeg)


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار tefos666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    Tehran , IRAN
    پست
    245

    نقل قول: مشکل لود picturebox

    اینم ببینید بد نیست


    http://www.codertrick.com/2011/07/ge...box-vbnet.html

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه ی ذخیره از picturebox به database و بازیابی از database به picturebox
    نوشته شده توسط mohammad kafiyan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 10 مرداد 1389, 12:00 عصر
  2. رسم در pictureBox و تبدیل به عکس
    نوشته شده توسط project80888 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 خرداد 1389, 12:11 عصر
  3. انتخاب تصا دفی یک PictureBox از بین چند PictureBox
    نوشته شده توسط akbar_online در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 بهمن 1387, 09:29 صبح
  4. افکت برای picturebox
    نوشته شده توسط MOSTAFANAVVAB در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1387, 10:15 صبح
  5. سوال: نمایش عکس ذخیره شده در DB در یک picturebox
    نوشته شده توسط solaleh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 16 اردیبهشت 1387, 19:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •