نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطا ساخت team project در tfs از طریق ویژوال استدیو

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    Question خطا ساخت team project در tfs از طریق ویژوال استدیو

    با سلام خدمت مهندسین عزیز..
    بیشتر از یک هفته است که از طریق TFS در ویژوال استدیو میخوام یه team project بسازم اما با خطای زیر روبرو میشم....
    هر جا میگردم راه حل را پیدا نمیکنم لطفا بنده را راهنمایی کنید با تشکر...


    خطا:

    Error
    TF30170: The plugin Microsoft.ProjectCreationWizard.TestManagement failed during task TestSettings from group TestManagement.
    Explanation
    Plugin error text: “System.InvalidOperationException: The security state of an AppDomain was modified by an AppDomainManager configured with the NoSecurityChanges flag. at System.AppDomain.SetupDomainSecurity(AppDomainHand le appDomain, ObjectHandleOnStack appDomainEvidence, IntPtr creatorsSecurityDescriptor, Boolean publishAppDomain) at System.AppDomain.InitializeDomainSecurity(Evidence providedSecurityInfo, Evidence creatorsSecurityInfo, Boolean generateDefaultEvidence, IntPtr parentSecurityDescriptor, Boolean publishAppDomain) at System.AppDomain.Setup(Object arg) at System.AppDomain.nCreateDomain(String friendlyName, AppDomainSetup setup, Evidence providedSecurityInfo, Evidence creatorsSecurityInfo, IntPtr parentSecurityDescriptor) at System.AppDomainManager.CreateDomainHelper(String friendlyName, Evidence securityInfo, AppDomainSetup appDomainInfo) at System.AppDomainManager.CreateDomain(String friendlyName, Evidence securityInfo, AppDomainSetup appDomainInfo) at System.AppDomain.InternalCreateDomain(String friendlyName, Evidence securityInfo, AppDomainSetup info) at System.AppDomain.CreateDomain(String friendlyName, Evidence securityInfo, AppDomainSetup info) at Microsoft.VisualStudio.TestTools.Execution.DataCol lectorCache.PerformDiscovery() at Microsoft.VisualStudio.TestTools.Execution.DataCol lectorCache.ForceCacheUpdate() at Microsoft.VisualStudio.TestTools.Execution.DataCol lectorCache.GetAllCollectorInformation() at Microsoft.TeamFoundation.TestManagement.Controller .TestSettings.TestSettingsHelper.FixUpTemplateTest Settings(ITestSettings testSettings) at Microsoft.TeamFoundation.TestManagement.PcwPlugin. PcwPluginComponentCreator.ExecuteTask(ContextWrapp er wrapper, String fileName, ObjectTypes type) at Microsoft.TeamFoundation.TestManagement.PcwPlugin. PcwPluginComponentCreator.Parse(ContextWrapper wrapper, XmlNode taskXml, Boolean fExecute)”
    User Action
    Contact your Team Foundation Server administrator.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    نقل قول: خطا ساخت team project در tfs از طریق ویژوال استدیو

    دوستان و مهندسین عزیز... تورو خدا کمک کنید... یه راهنمایی کوچیک یا یه رفرنس((یه جایی که احتمال میدید جواب این خطا درونش باشه))... یا حتی یه نظر که مثلا احتمال داره مشکل از اونجا باشه...

    راستی ویندوزم سرور ۲۰۱۲ هست و ورژن همه برنامه های که نصب کردم هم ۲۰۱۲ میباشد مثل sql server , visual studio , tfs

تاپیک های مشابه

  1. سوال: team project چيست ؟
    نوشته شده توسط dottnett در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 18 مرداد 1390, 13:23 عصر
  2. مبتدی: چگونگی اجرای یک پروژه ویژوال استادیو 2010 (دات نت 4) در در ویژوال استادیو 2008 (دات نت 3.5)??
    نوشته شده توسط shahinfarasystem در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 22:09 عصر
  3. ویژوال استدیو 2008 روی ویندوز 7 X64
    نوشته شده توسط mst_ab در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 15 فروردین 1390, 09:36 صبح
  4. سوال: مشكل با حذف team project از team foundation server
    نوشته شده توسط mahboube در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 27 آبان 1389, 13:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •