نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: دستورات main

  1. #1

    دستورات main

    سلام دوستان ببخشید میشه دستورات main این برنامه رو کمک کنید بنویسم ممنون میشم
    کلاسی بنام Calculate را بنویسید که شامل متدهای زیر باشد :
    - متدی بنام menu جهت نمایش برای کاربر.
    - متدی بنام Regtangle جهت ترسیم مستطیل با کارکتر ستاره و محاسبه مساحت.
    - متدی بنام Squar جهت ترسیم مربع با کارکتر ستاره و محاسبه مساحت.
    - متدی بنام Triangle جهت ترسیم مثلت با کارکتر ستاره و محاسبه مساحت.
    - متدی بنام Circle جهت ترسیم دایره با کارکتر ستاره و محاسبه مساحت.)جهت محاسبه عدد پی از کلاس Math استفاده
    namespace sample_93_02_02 
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    calculate masahat = new calculate();
    //----
    Console.ReadKey();
    }
    }
    دستورات متد مین نوشته شود
    //---
    class calculate
    {
    static public Int16 menu()
    {
    Console.WriteLine("1.Rectangle");
    Console.WriteLine("2.Squar");
    Console.WriteLine("3.Triangle");
    Console.WriteLine("4.Circle");
    Console.WriteLine("5.Exit");
    Console.WriteLine("Please Select a Number : ");
    Int16 n=Convert.ToInt16(Console.ReadLine());
    return n;
    }
    //--
    static public Int32 Rectangle(Int16 x,Int16 y)
    {
    Console.WriteLine("*************");
    Console.WriteLine("* *");
    Console.WriteLine("* *");
    Console.WriteLine("* *");
    Console.WriteLine("*************");
    Int32 area=x*y;
    return area;
    }
    //--
    static public double Triangle(Int16 h, Int16 m)
    {
    Console.WriteLine(" *");
    Console.WriteLine(" * *");
    Console.WriteLine(" * *");
    Console.WriteLine("* *");
    Console.WriteLine("*******");
    double area = .5*h*m;
    return area;
    }
    //--
    static public Int32 Squar(Int16 x)
    {
    Console.WriteLine("********");
    Console.WriteLine("* *");
    Console.WriteLine("* *");
    Console.WriteLine("* *");
    Console.WriteLine("********");
    Int32 area = x * x;
    return area;
    }
    //--
    static public double Circle(Int16 r)
    {
    Console.WriteLine(" **");
    Console.WriteLine(" * *");
    Console.WriteLine("* *");
    Console.WriteLine("* *");
    Console.WriteLine("* *");
    Console.WriteLine(" * *");
    Console.WriteLine(" **");
    double area = Math.Round(Math.PI * Math.Pow(r, 2), 2);
    return area;
    }
    //--
    static public void Exit()
    {
    Environment.Exit(0);
    }
    }
    }

    ببنید مثلا ما میخوایم بگیم مستطیل چاپ کن باید اینجوری بنویسیم؟
    masahat.Rectangle; 
    masahat.show();

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AmiN0012
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    جویبار
    پست
    309

    نقل قول: دستورات main

    سلام دوست عزیز.باید بگی

    masahat.Rectangle(int16.parse(textbox1.text),int16 .parse(textbox2,text));

    باید پارامترهایی رو به تابع در کلاست بدی.

  3. #3

    نقل قول: دستورات main

    نقل قول نوشته شده توسط AmiN0012 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز.باید بگی

    masahat.Rectangle(int16.parse(textbox1.text),int16 .parse(textbox2,text));

    باید پارامترهایی رو به تابع در کلاست بدی.
    سلام
    تو محیط کنسول دارم مینویسم شی گرا نیست برنامه مورد نظر
    اگه میشه شما برای چاپ مستطیلش برنامشو بنویسید ممنونم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AmiN0012
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    جویبار
    پست
    309

    نقل قول: دستورات main

    خدمت شما:

    Console.WriteLine( masahat.Rectangle(4,9));
    Console.ReadLine();

    لیتک آموزش کامل:
    http://computersprogram.blogfa.com/cat-1.aspx

  5. #5

    نقل قول: دستورات main

    خب این کد رو باید کجای برنامه بنویسم؟خطا میده برا من
    اصلا این(masahat پارامتری به نام Rectangle نداره

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار AmiN0012
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    جویبار
    پست
    309

    نقل قول: دستورات main

    دوست عزیز شما یک کلاس داری به اسم calcute .که تابع rectangle داره. حالا اومدی تو main از کلاست ی نمونه ساختی.حالا بعد نمونه گرفتنت از کلاس دستورات منو بنویس.لینک بهتون دادگ گویای همه چیزه

  7. #7

    نقل قول: دستورات main

    میشه شما فقط برا منو رو بنویسید تو تابع main تا من بهتر متوجه بشم؟گیج شدم کلا

  8. #8

    نقل قول: دستورات main

    دوستان کسی نیست کمک کنه؟

  9. #9

    نقل قول: دستورات main

    عذر میخوام دوستان من یکمش رو نوشتم ببینید برنامه که من نوشتم منو رو نشون میده ولی کاربر شماره 1 یا 2 یا 3 یا 4 یا 5 رو وارد میکنه همه شکل ها رو باهم چاپ میکنه ولی میخوام اگه 1 رو زد کاربر مستطیل چاپ بشه یا 2 رو زد مربع چاپ بشه ولی این برنامه که من نوشتم یک دکمه رو که میزنی همشو باهم نشون میده لطفا کمک کنید
    این برنامه تابع main من
    namespace ConsoleApplication28 
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    calculate masahat = new calculate();
    Console.WriteLine(calculate.menu());

    calculate.Rectangle(12, 14);

    calculate.Triangle(12, 15);
    calculate.Squar(12);
    calculate.Circle(15);

    //----
    Console.ReadKey();
    }
    }

    (اصل برنامه در پاسخ های بالا وجود دارد)

  10. #10
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: دستورات main


    namespace ConsoleApplication28
    {
    internal class Program
    {
    private static void Main(string[] args)
    {
    calculate masahat = new calculate();
    int menuNumber = calculate.menu();
    while (menuNumber !=5)
    {
    switch (menuNumber)
    {
    case 1:
    calculate.Rectangle(12, 14);
    break;
    case 2:
    calculate.Squar(12);
    break;
    case 3:
    calculate.Triangle(12, 15);
    break;
    case 4:
    calculate.Circle(15);
    break;
    //case 5:
    // Environment.Exit(0);
    // break;
    }
    Console.ReadKey();
    Console.Clear();
    menuNumber = calculate.menu();
    }
    }
    }
    }
    First,solve the problem then write the code

  11. #11

    نقل قول: دستورات main

    ببخشید باید محیط و مساحت اینا رو هم حساب کنه

  12. #12
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: دستورات main

    خود شما توابع رو نوشتین برای مساحت کافیست توابع اصلاح شود به جای نوع برگشتی توابع داخل تابع محیط و مساحت رو محاسبه و چاپ کن
    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. سوال: sub main
    نوشته شده توسط mamad174 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 09 تیر 1389, 10:28 صبح
  2. سوال: خطا در متد main
    نوشته شده توسط sahel65 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 22:47 عصر
  3. سوال: Main در زبان C و C ++
    نوشته شده توسط Spentboy در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آبان 1388, 00:54 صبح
  4. ساخت یک main برای کلاس ترای - کمک
    نوشته شده توسط leila_lhe در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 20 بهمن 1385, 11:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •