نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مرتب سازی

  1. #1

    مرتب سازی

    سلام دوستان خسته نباشید من ی برنامه دارم مینویسم که نام و نام خانوادگی و حقوق تعدادی کارمند رو میگیره و چاپ میکنه حالا میخوام متد sort بنویسم براش که به ترتیب حقوق این کاربرا رو ک دریافت کرد مرتب کنه و چاپ کنه لطفاکمک کنید
    کدهایی که تا الان نوشتم
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;

    namespace ConsoleApplication12
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    Console.Write("Enter number of employee:");
    Int16 n = Convert.ToInt16(Console.ReadLine());
    //int32[] ary=new int32[n];
    employee[] emp = new employee[n];
    for (int i = 0; i < n; i++)
    {
    emp[i] = new employee();
    emp[i].get_info();
    }
    Console.ReadKey();
    }
    }
    class employee
    {
    private String name, family;
    Int64 salary;
    public void get_info()
    {
    Console.Write("Name :");
    name = Console.ReadLine();
    Console.Write("Family :");
    family = Console.ReadLine();
    Console.Write("salary :");
    salary = Convert.ToInt64(Console.ReadLine());
    }
    public void put_info()
    {
    Console.WriteLine("Name :{0}", name);
    Console.WriteLine("Family:{0}", family);
    Console.WriteLine("salary:{0}", salary);
    }
    public Int64 SALARY()
    {
    return salary;
    }
    }
    }



    فقط با کنسول میخوام بنویسم شی گرا نیست برنامم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AmiN0012
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    جویبار
    پست
    309

    نقل قول: مرتب سازی

    دوست عزیز شما برای مرتب کردن از مرتب سازی حبابی یا bubble sort استفاده کنید.
    توضیح لینک زیر:
    http://open-mind.ir/1392/%D8%A7%D9%8...7%D8%A8%DB%8C/

  3. #3
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مرتب سازی


    var sortedList = emp.OrderBy(c => c.SALARY());
    foreach (var item in sortedList)
    item.put_info();

  4. #4

    نقل قول: مرتب سازی

    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک

    var sortedList = emp.OrderBy(c => c.SALARY());
    foreach (var item in sortedList)
    item.put_info();
    ممنون فقط این برنامه رو کجای برنامه خودم اضافه کنم؟

  5. #5
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مرتب سازی

    تو بخش Main دوتا Option به کاربر نشون بده فرضا اگر کاربر عدد 1 رو زد عملیات ورودی و پرگردن آرایه و اگر 2 رو زد عملیات مرتب سازی کد مرتب سازی رو اونجا بنویس

  6. #6

    نقل قول: مرتب سازی

    برنامه برای من خطا میده چرا؟
    عکس زیر رو ببینید
    http://8pic.ir/images/64qf5swpcau7jxqzgmx0.jpg

  7. #7

    نقل قول: مرتب سازی

    یک کلاس comparer نیاز داری

    class SalaryComparer : IComparer<employee>
    {
    public int Compare(employee x, employee y)
    {
    return x.SALARY().CompareTo(y.SALARY());
    }
    }

    به صورت زیر میتونی sort کنی

    Array.Sort(emp, new SalaryComparer());

  8. #8

    نقل قول: مرتب سازی

    عاقا لطفا این برنامه رو کامل کنید برام من کاملا گیج شدم نصفه نصفه ندین لطفا

  9. #9
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مرتب سازی

    دوست گرامی شما باید قبل از مرتب سازی آرایه رو پر کنی با آرایه خالی خطا ایجاد ایجاد میشه

    Console.Write("Enter number of employee:");
    Int16 n = Convert.ToInt16(Console.ReadLine());
    employee[] emp = new employee[n];
    //عملیات گرفتن دادهای ورودی
    for (int i = 0; i < n; i++)
    {
    emp[i] = new employee();
    emp[i].get_info();
    }
    //عملیات مرتب سازی
    var sortedList = emp.OrderBy(c => c.SALARY());
    foreach (var item in sortedList)
    item.put_info();
    Console.ReadKey();
    First,solve the problem then write the code

  10. #10

    نقل قول: مرتب سازی

    ممنونم برنامه درسته ولی میخوام از بزرگ به کوچک نشون بده این برنامه از کوچک به بزرگ نشون میده

  11. #11
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مرتب سازی


    emp.OrderByDescending(c => c.SALARY());
    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 دی 1389, 12:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •