نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پرینت عکس از picturbox

  1. #1

    Question پرینت عکس از picturbox

    سلام

    میخاستم بدون راهی وجود دارد یا یکبار درخواست پرینت کاربر چند تا عکس که از چند تا picturebox هستن پرینت بشن

    مثلا پنج تا picturebox دارم میخام همزمان عکس داخلشون رو پرینت بگیرم .ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: پرینت عکس از picturbox

    کد های داخل دکمه پرینت
    PrintDocument printDocument1 =newPrintDocument();printDocument1.PrintPage+=newPrintPageEventHandler(printDocument1_PrintPage);printDocument1.Print();



    و در رویداد printDocument1_PrintPage
    privatevoid printDocument1_PrintPage(object sender,System.Drawing.Printing.PrintPageEventArgs e)
    {
    e
    .Graphics.DrawImage(pic.Image,0,0);}


    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: پرینت عکس از picturbox

    برای پرینت کردن تعداد کافیه داخل حلقه به تعداد دفعات مورد نظر رویداد پرینت رو تکرار کتید
    موفق باشید

  4. #4

    نقل قول: پرینت عکس از picturbox

    نقل قول نوشته شده توسط MehdiElexal مشاهده تاپیک
    برای پرینت کردن تعداد کافیه داخل حلقه به تعداد دفعات مورد نظر رویداد پرینت رو تکرار کتید
    موفق باشید

    با تشکر . ولی وقتی داخل حلقه گذاشتم همه عکس ها رو رو هم قرار میده . حتی اومدم براساس ارتفاع عکس گذاشتم بازم نشد

    for (int p = 0; p < ArgDP.Count; p++)
    {
    e.Graphics.DrawImage(ArgDP[p].PXDoc, 0, 0);
    }






    ArgDP[p].PXDoc : یک آرایه از عکسه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: پرینت عکس از picturbox

    لطفا مشکل رو واضح تر بگید یعنی چی که نشد ؟ مشکلتون چیه که نشد ؟ اررور دارید یا چیزی که میخواستید نشد ؟لطفا مشکل رو شفاف بیان کنید و برای تشکر از دکمه تشکر هم میتونید استفاده کنیدممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه picturBox را ريست كنم ؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط ایمان مدائنی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 14 اسفند 1388, 13:32 عصر
  2. چطوری میشه opacity یک picturbox رو کم و زیاد کرد؟
    نوشته شده توسط combo_ci در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 26 آبان 1386, 14:29 عصر
  3. چطوری میشه opacity یک picturbox رو کم و زیاد کرد؟
    نوشته شده توسط combo_ci در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 25 آبان 1386, 18:19 عصر
  4. مشکل با transparent کردن picturbox
    نوشته شده توسط combo_ci در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 آبان 1386, 18:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •