نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: جواب اعشاری نمیشود

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    جواب اعشاری نمیشود

    سلام
    کد زیر را نگاه کنید. جواب باید بشه 8.4 ولی عدد 8 را بر میگردونه.
    double c=2500/295;

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: جواب اعشاری نمیشود

    سلام دوست عزیز
     double c = 2500 / 295f;


    البته خیلی اعشار بر می گردونه که می تونید بدلخواه با تابع Round رندش کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: جواب اعشاری نمیشود

    به این صورت میتونید استفاده کنید
                double c = (double)2500 / 295;

    دلیل این اختلاف حساب این هست که ویژوال بصورت پیش فرض محاسبات را از نوع INT32 در نظر میگیرد که با این راه حل نوع را مشخص میکنیم .
    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: جواب اعشاری نمیشود

    حالا اگه به جای عدد 295 یه متغیر باشه مثلا x اونوقت f را کجا برارم؟ بنویسم xf؟

  5. #5

    نقل قول: جواب اعشاری نمیشود

    2500.0
    اگه بزارید جواب میده

  6. #6
    کاربر جدید آواتار alibaqdadloo
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    24

    نقل قول: جواب اعشاری نمیشود


    int num = 20;
    float fnum= 2.2f;
    double dnum = 2.5;
    double dSum = dnum + fnum;
    float fSum = num + fnum;
    double testCast = (float)fnum;
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 06 آذر 1394 در 10:12 صبح

  7. #7

    نقل قول: جواب اعشاری نمیشود

    سلام

    double a = 2500;
    double b = 295;
    double c = 0;
    c= a / b;
    MessageBox.Show(c.ToString());

    حالا اگه متغیر ها هم از نوع دابل باشند مشکل نداره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •