نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ساختن فایل نوع دار

  1. #1

    ساختن فایل نوع دار

    آیا در #C می توان فایلی را نوع دار به وجود آورد مثلا در پاسکال می توانستیم یک ،type تعریف و فیلد هایی را تعریف کنیم سپس با فرمتی که تعریف شده ان را در فایل ثبت کنیم یا در c می توانستیم با دستور struct فیلدهایی را تعریف و نیز فایلی را از struct تعریف کرده و می توانستیم به صورت دستیابی مستقیم به فایل دسترسی پیدا کنیم آیا این امکان در C#‎ وجود دارد و به چه صورتی است :oops: 8)


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    سلام
    دوست عزیز اینجا هم میتونی یک object که میتونه یه structure باشه و دستورات زیر یه object رو تو فایلل بنویسی :

    using System.Runtime.Serializeation.Formatters.Binary;
    .
    .
    .

    ArrayList List = new ArrayList();
    .
    .
    .
    FileInfo fo = new FileInfo (@"C:\test.bin")
    Stream s = f.open(FileInfo.Craete);
    BinaryFormatter b = new BinryFormatter();
    b.Serialize(s,List);
    s.Close();

  3. #3
    چگونه می شود یک struct را خواند و نوشت و دستیابی به صورت مستقیم باشد مثلا رکورد 100 را بخوان

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •