نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در استفاده از اسکریپت آماده (لطفا کمک کنید)

  1. #1

    مشکل در استفاده از اسکریپت آماده (لطفا کمک کنید)

    درود بر شما
    من جند تا اسکریپت دانلود کردم ولی تو استفاده از همشون مشکل دارم
    در ابتدا که هر چی جلوی علامت < بودو جاپ میکنه تا اینکه تا اینکه تو تمام صفحات کد شروع ?> رو به php?> تغییر بدم
    با این کار تقریبا صفحه لود میشه ولی با چندین ارور که نمونه هاشو میزارم
    لطفا راهنمایی بفرمایید

    1
    Notice: Use of undefined constant EMAIL_NOTFOUND - assumed 'EMAIL_NOTFOUND' in C:\xampp\htdocs\f\in

    2
    Fatal error: Call-time pass-by-reference has been removed in

    3
    Notice: Undefined variable: site_name_tld in

    4
    Fatal error: Call to undefined function daily() in

    5
    Warning: array_merge(): Argument #1 is not an array in

    6
    Notice: Undefined index: def_payee_account_ebullion in

    7
    Notice: Undefined offset: 1 in

    8
    Warning: Variable passed to each() is not an array or object in

    9
    Warning: reset() expects parameter 1 to be array, null given in

    10
    Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in

    لطفا نحوه ی رفع هر خطا رو میدونید راهنماییم کنید
    پیشاپیش از پاسختون سپاسگذارم

  2. #2

    نقل قول: مشکل در استفاده از اسکریپت آماده (لطفا کمک کنید)

    بهتر نبود بجای زحمت دادن به دیگران، کمی به خودتون زحمت میدادید؟ مثلا عنوان خطا رو در وب جستجو میکردید میدید که درباره چی هست و چطور رفع میشه؟ یعنی یک نفر برنامه نویس بیاد برای شما ۱۰ تا خط کد رو مطالعه کنه و برای هر خط هم تصحیحش کنه و هم براتون توضیح بده؟
    مثلا جواب مورد اول
    http://stackoverflow.com/a/8025500

  3. #3

    نقل قول: مشکل در استفاده از اسکریپت آماده (لطفا کمک کنید)

    ممنون از راهنماییتون

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در وصل شدن به دیتابیس لطفا کمک کنید
    نوشته شده توسط nekooee در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اسفند 1391, 14:40 عصر
  2. سوال: مشکل در استفاده از backgroundworker _ لطفا جواب بدید
    نوشته شده توسط meygoo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 06 آبان 1391, 11:10 صبح
  3. سوال: مشکل در استفاده از قالب آماده
    نوشته شده توسط a_123123123123 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 01 خرداد 1390, 19:43 عصر
  4. سوال: مشکل در استفاده از Dataset واحتیاج به کمک فوری
    نوشته شده توسط aeirik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 تیر 1387, 19:52 عصر
  5. مشکل در استفاده از Replication - نیاز به کمک فوری
    نوشته شده توسط Aferir در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 29 خرداد 1386, 00:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •