نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: گرد کردن گوشه های balloon در ابزار dev component

  1. #1

    Post گرد کردن گوشه های balloon در ابزار dev component

    سلام.
    من از ابزار dev ورژن 11.7 استفاده میکنم. و همونطور که همه میدونید، یک سری مثال داخل خود پوشه ی نصبی هست. من تصویر ابزار balloon رو که البته customize شده رو قرار میدم.میخوام بدونم چطوری میشه گوشه های این کنترل گرد بشه.
    balloon1.png

    من خودم این قطعه کد رو روی سایر کنترل ها استفاده کردم ولی روی این یکی جواب نگرفتم:
                this.Style = (DevComponents.DotNetBar.eBallonStyle)DevComponent  s.DotNetBar.eCornerType.Rounded;

    به این شکل:
    // 
    // AlertCustom
    //
    this.BackColor = System.Drawing.Color.FromArgb(((int)(((byte)(255)) )), ((int)(((byte)(255)))), ((int)(((byte)(255)))));
    this.BackColor2 = System.Drawing.Color.FromArgb(((int)(((byte)(201)) )), ((int)(((byte)(217)))), ((int)(((byte)(239)))));
    this.BorderColor = System.Drawing.Color.FromArgb(((int)(((byte)(101)) )), ((int)(((byte)(147)))), ((int)(((byte)(207)))));
    this.CaptionFont = new System.Drawing.Font("Tahoma", 8F, System.Drawing.FontStyle.Bold);
    this.ClientSize = new System.Drawing.Size(280, 136);
    this.Controls.Add(this.labelX2);
    this.Controls.Add(this.labelX1);
    this.Controls.Add(this.bar1);
    this.Controls.Add(this.reflectionImage1);
    this.ForeColor = System.Drawing.Color.FromArgb(((int)(((byte)(76))) ), ((int)(((byte)(76)))), ((int)(((byte)(76)))));
    this.Location = new System.Drawing.Point(0, 0);
    this.Name = "AlertCustom";
    this.Style = DevComponents.DotNetBar.eBallonStyle.Office2007Ale rt;
    this.Style = (DevComponents.DotNetBar.eBallonStyle)DevComponent s.DotNetBar.eCornerType.Rounded;
    ((System.ComponentModel.ISupportInitialize)(this.b ar1)).EndInit();
    this.ResumeLayout(false);

    و یه سوال دیگه هم دارم.توی این ابزار من میخوام از عنوان هایی استفاده کنم که ممکنه اندازش به دو خط هم برسه.میخواستم بدونم چیکار کنم برای اونجاش؟
    balloon1.png
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: گرد کردن گوشه های balloon در ابزار dev component

    سلام.دوستان کسی نیس بلد باشه اینو؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله حمیدرضا1 : دوشنبه 09 آذر 1394 در 19:49 عصر دلیل: عدم پاسخ به تاپیک

  3. #3

    نقل قول: گرد کردن گوشه های balloon در ابزار dev component

    یه راهنمایی هم بکنین خوبه

  4. #4

    نقل قول: گرد کردن گوشه های balloon در ابزار dev component

    دو روزه این سوالو پرسیدم یه نفر هم جواب نداده...

تاپیک های مشابه

  1. گرد کردن گوشه های rectangle در rdlc فایلها
    نوشته شده توسط rezaii2014 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 18 بهمن 1392, 11:35 صبح
  2. گرد کردن گوشه های عکس هنگام آپلود شدن روی سایت
    نوشته شده توسط elmira_63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 تیر 1389, 11:51 صبح
  3. گرد کردن گوشه های Button
    نوشته شده توسط cardano7 در بخش WPF
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 16 خرداد 1389, 21:09 عصر
  4. گرد کردن گوشه های PictureBox و دوران تصویر
    نوشته شده توسط mehrdotnet در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 16 شهریور 1384, 09:00 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •