نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نحوه کپی کردن فایل های embed شده در یک دایرکتوری

  1. #1

    Exclamation نحوه کپی کردن فایل های embed شده در یک دایرکتوری

    سلام دوستان میخواستم بدونم چطور میتوانم مثلا یک عکس یا هر چیز دیگه ای که در برنامه ام داخل فولدر resource اضافه کردم و embed کردم را بهش از طریق کد دسترسی پیدا کنم و انهارا به یک محل از هارد کپی کنم
    ممنون میشم اگر راهنمایی ام کنید

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: نحوه کپی کردن فایل های embed شده در یک دایرکتوری


    using System.Drawing.Imaging;
    using System.IO;



    //برای فایل های تصویری
    //resource file name is :MyPicture
    var ms = new MemoryStream();
    Properties.Resources.MyPicture.Save(ms, System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Png);
    File.WriteAllBytes(@"d:\MyPicture.png", ms.ToArray());


    //برای فایل های باینری
    File.WriteAllBytes(@"d:\System_Net_Http.dll", Properties.Resources.System_Net_Http);
    First,solve the problem then write the code

  3. #3

    نقل قول: نحوه کپی کردن فایل های embed شده در یک دایرکتوری

    دوست عزیز من وقتی کد را استفاده میکنم زیر اسم MyPicture خط قرمز کشیده میشه و خطا میده یعنی فکر کنم عکس را از داخل فولدر Resources نشناخته

  4. #4

    نقل قول: نحوه کپی کردن فایل های embed شده در یک دایرکتوری

    منظورت از MyPicture چیه من اسم عکسی که embed کردم پسوند .png هم داره
    منظورت از System_Net_Http چیه؟

  5. #5
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: نحوه کپی کردن فایل های embed شده در یک دایرکتوری

    MyPicture نام عکس در Resource هست (نانم تصویر embed شده).حالت دوم برای فایل های باینتری فرضا یه dll یا هر چیزی دیگه(نام فایل دی ال ال System_Net_Http در Resource)
    First,solve the problem then write the code

  6. #6

    نقل قول: نحوه کپی کردن فایل های embed شده در یک دایرکتوری

    اوکی خب پس چرا اسم فایل من را نمیشناسه در کد وزیر آن خط قرمز میاره

تاپیک های مشابه

  1. نحوه باز کردن فایل template ساخته شده در word و کار با ان
    نوشته شده توسط ghazal_mcn در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 10 فروردین 1393, 19:37 عصر
  2. سوال: باز کردن فایل های ساخته شده در netbeans با notepad
    نوشته شده توسط alireza hashemi در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 08 شهریور 1392, 15:17 عصر
  3. سوال: کپی کردن فایل های asp.netcofiguration در پروژه و اجرای آن
    نوشته شده توسط mehdin69 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 بهمن 1391, 14:06 عصر
  4. سوال: نحوه وارد کردن گزینه های انتخاب شده از یک listcheckbox در دیتا بیس
    نوشته شده توسط atoorpatkan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 25 آذر 1390, 11:42 صبح
  5. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 17 فروردین 1390, 09:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •