نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: سوال در مورد لود فرم در صورت ابزارهای زیاد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Vidico
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    شاید در قلب...!
    پست
    222

    Arrow سوال در مورد لود فرم در صورت ابزارهای زیاد

    سلام و خسته نباشید

    اگر کل برنامه رو توی یک فرم طراحی کنیم (در تب های مختلف به جای فرم های مختلف)

    مثلا: یک ابزار تب بذاریم و صد تا تب بهش اضافه کنیم و توی هر تب یه قسمتی از برنامه رو طراحی کنیم (به جای یک فرم جدید) بعد توی لود فرم همه تب هارو visible و اینیبل کنیم، بعدش هر موقع لازم شد تب مورد نظر رو از حالات فوق در بیاریم

    اگه اینجوری باشه فرم خیلی سنگین میشه؟؟ ممنون میشم نظرتون رو در این مورد بیان کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: سوال در مورد لود فرم درصورت ابزارهای زیاد

    دوست عزیز سنگین شدن به کنار
    ایا این طراحی استاندارد است به نظر شما؟
    هر نرم افزاری ظاهر خودش ر ا میطلبه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: سوال در مورد لود فرم درصورت ابزارهای زیاد

    سلام
    نه شما باید مثل سابق نرم افزار رو در فرمهای مختلف طراحی کنید. بعد در فرم اصلی یک تب کنترل بدون تب پیج قرار بدید و موقعی که کاربر خواست فرمی رو باز کنه شما اون فرم رو در یک تب پیج باز می کنید و تب رو به تب کنترل اضافه می کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Vidico
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    شاید در قلب...!
    پست
    222

    نقل قول: سوال در مورد لود فرم درصورت ابزارهای زیاد

    نقل قول نوشته شده توسط abdullah20 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز سنگین شدن به کنار
    ایا این طراحی استاندارد است به نظر شما؟
    هر نرم افزاری ظاهر خودش ر ا میطلبه
    بله حق با شماست، منتها من از دات نت بار که استفاده می کنم ، و ظاهر فرمم اینجوری خوب و خوشگل میشه، وقتی مشتری روی چیزی کلیکک می کنه تبی فعال میشه و دیگه نیازی به صفحه دیگه نداره، بخاطر همون تب رو دوست داشتم
    اگه واقعا سنگین میشه که هیچ
    البته چرا باید سنگین بشه؟؟؟ آخه تو لود فرم همه تب ها رو غیر فعال و مخفی می کنیم و تب اجرا نمیشه که؟ میشه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Vidico
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    شاید در قلب...!
    پست
    222

    نقل قول: سوال در مورد لود فرم درصورت ابزارهای زیاد

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    سلام
    نه شما باید مثل سابق نرم افزار رو در فرمهای مختلف طراحی کنید. بعد در فرم اصلی یک تب کنترل بدون تب پیج قرار بدید و موقعی که کاربر خواست فرمی رو باز کنه شما اون فرم رو در یک تب پیج باز می کنید و تب رو به تب کنترل اضافه می کنید.
    تب کنترل بدون تب پیج؟؟ اصلا متوجه نشدم
    من از supertabcontrol کامپوننت dotnetbar استفاده می کنم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: سوال در مورد لود فرم درصورت ابزارهای زیاد

    نقل قول نوشته شده توسط Vidico مشاهده تاپیک
    تب کنترل بدون تب پیج؟؟ اصلا متوجه نشدم
    من از supertabcontrol کامپوننت dotnetbar استفاده می کنم
    من با کامپوننت کار نمی کنم. اگه در ابزارهای استاندارد خود ویژوال استودیو نگاه کنید یه کنترلی هست به اسم TabControl که به تب ها یا برگه های این کنترل میگن tabPage. قاعدتاً کامپوننتی که شما می گید باید شبیه همین کنترل باشه. در حالتی که عرض کردم دیگه فرم اصلی به هیچ وجه سنگین نمیشه. در روش شما که به هیچ وجه اصولی نیست همه تبها ساخته میشن و با سرعت پایینی که کامپوننت ها دارن و تعداد زیاد تب، فکر کنم کاربر چند دقیقه ای باید منتظر باشه تا برنامه بالا بیاد. حالا از شلوغی کدها در فرم هم بگذریم. شما روشی که عرض کردم رو دنبال کنید. این عبارت رو هم در گوگل جستجو کنید تا روش کار رو ببینید: open form in tabpage C#‎‎‎‎

    ------------------- ویرایش

    شما به همین ویژوال استودیو هم دقت کنید دقیقاً همین کار رو انجام میده. یعنی شما در پروژه تون nتا فرم دارید بعد روی فرم ها که دابل کلیک می کنید یه تب جدید در ویژوال استودیو باز میشه و ...

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Vidico
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    شاید در قلب...!
    پست
    222

    نقل قول: سوال در مورد لود فرم درصورت ابزارهای زیاد

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    من با کامپوننت کار نمی کنم. اگه در ابزارهای استاندارد خود ویژوال استودیو نگاه کنید یه کنترلی هست به اسم TabControl که به تب ها یا برگه های این کنترل میگن tabPage. قاعدتاً کامپوننتی که شما می گید باید شبیه همین کنترل باشه. در حالتی که عرض کردم دیگه فرم اصلی به هیچ وجه سنگین نمیشه. در روش شما که به هیچ وجه اصولی نیست همه تبها ساخته میشن و با سرعت پایینی که کامپوننت ها دارن و تعداد زیاد تب، فکر کنم کاربر چند دقیقه ای باید منتظر باشه تا برنامه بالا بیاد. حالا از شلوغی کدها در فرم هم بگذریم. شما روشی که عرض کردم رو دنبال کنید. این عبارت رو هم در گوگل جستجو کنید تا روش کار رو ببینید: open form in tabpage C#‎‎‎‎‎

    ------------------- ویرایش

    شما به همین ویژوال استودیو هم دقت کنید دقیقاً همین کار رو انجام میده. یعنی شما در پروژه تون nتا فرم دارید بعد روی فرم ها که دابل کلیک می کنید یه تب جدید در ویژوال استودیو باز میشه و ...
    والله همین ابزار کامپوننت هم دقیقا همین تب هست دیگه حالا طبق گفته شما باید بیائیم یه کاری کنیم که تب های تب کنترل هر کدومش یه فرمی رو باز کنه!
    جستجو گردم منتها مطالب انگلیسی بودن و سر در نیاوردم ولی همچین چیزی هست مطالب زیادی در این راجع بودگ
    نمونه سورس ندارین؟
    که یه تب کنترل داشته باشه با دو ، سه تا فرم که تب ها لودش کنن؟

  8. #8

    نقل قول: سوال در مورد لود فرم در صورت ابزارهای زیاد

    میتونی به جای فرم، یوزرکنترل طراحی کنی و هر وقت نیاز داشتی ازش نمونه بسازی و به تب کنترل اضافه کنی و هر وقت نیاز نبود dispose کنی.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Vidico
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    شاید در قلب...!
    پست
    222

    نقل قول: سوال در مورد لود فرم در صورت ابزارهای زیاد

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    میتونی به جای فرم، یوزرکنترل طراحی کنی و هر وقت نیاز داشتی ازش نمونه بسازی و به تب کنترل اضافه کنی و هر وقت نیاز نبود dispose کنی.
    ممنون از راهنمائیتون
    والله راستش من تا الان کلی تب شاید 19 تا تب پر ابزار درست کردم ولی فرمم سنگین نشده! ولی گفته دوستان یه ذره به فکر انداخته منو که آیا اگه تب هام بازم زیاد بشه و ابزارهام زیاد بشه اون موقع دیگه کارم گیره! پس نتیجتا باید به فکر چاره و الاج باشم
    حالا طبق نظر د وستان ببینم کدوم روش خوبه که برم سراغش و یاد بگیرم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Vidico
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    شاید در قلب...!
    پست
    222

    نقل قول: سوال در مورد لود فرم در صورت ابزارهای زیاد

    دوستان راهنمائی نمی کنید؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: سوال در مورد لود فرم در صورت ابزارهای زیاد

    یه کدی مثل زیر لازمه:

    Form1 f1 = new Form1();
    f1.TopLevel = false;
    f1.WindowState = FormWindowState.Maximized;
    f1.FormBorderStyle = FormBorderStyle.None;

    TabPage tpF1 = new TabPage("فرم 1");
    tpF1.Controls.Add(f1);
    tabControl1.TabPages.Add(tpF1);

    f1.Show();

    tabControl1.SelectTab(tpF1);


    کدها رو در رویداد کلیک دکمه یا منویی که قرار هست فرم رو باز کنه قرار بدید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Vidico
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    شاید در قلب...!
    پست
    222

    نقل قول: سوال در مورد لود فرم در صورت ابزارهای زیاد

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    یه کدی مثل زیر لازمه:

    Form1 f1 = new Form1();
    f1.TopLevel = false;
    f1.WindowState = FormWindowState.Maximized;
    f1.FormBorderStyle = FormBorderStyle.None;

    TabPage tpF1 = new TabPage("فرم 1");
    tpF1.Controls.Add(f1);
    tabControl1.TabPages.Add(tpF1);

    f1.Show();

    tabControl1.SelectTab(tpF1);


    کدها رو در رویداد کلیک دکمه یا منویی که قرار هست فرم رو باز کنه قرار بدید.
    کاملا درست کار می کنه دست شما هم درد نکنه داداشی
    حالا با supertab کامپوننت dotnetbar چطور میشه تب رو اضافه کرد؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد مشکل در لود فرم
    نوشته شده توسط نیما حتمی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 آبان 1392, 16:02 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 خرداد 1392, 18:24 عصر
  3. پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 05 اردیبهشت 1392, 13:55 عصر
  4. سوال: سوال در مورد لود نشدن فرم
    نوشته شده توسط Milo_22 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 22 اسفند 1389, 19:18 عصر
  5. یه سوال در مورد نصب فونت در موقع لود شدن فرم
    نوشته شده توسط hex161 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 03 اردیبهشت 1384, 22:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •