نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارور در متصل کردن به بانک اکسس

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار rozitir
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    79

    ارور در متصل کردن به بانک اکسس

    سلام
    میخام یسری اطلاعات رو به بانک اکسس بفرستم ولی خطا میده
    کدهایی که نوشتم
                oleDbCommand1.Parameters.Clear();
    oleDbCommand1.CommandText = "insert into moshtari(name,family,tel,code)valuse(@n,@f,@t,@c)" ;
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@n",textBox 1.Text);
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@f",textBox 2.Text);
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@t", textBox3.Text);
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@c", textBox4.Text);
    oleDbConnection1.Open();
    oleDbCommand1.ExecuteNonQuery();
    oleDbConnection1.Close();
    MessageBox.Show("ارسال به سیستم ");


    ولی قسمت زیر اخطار میده و برنامه درست کار نمی کنه
    oleDbConnection1.Open();

    ممنون میشم از دوستان که راهنمایی کنند

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار rozitir
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    79

    نقل قول: ارور در متصل کردن به بانک اکسس

    کسی نمیدونه مشکلش چیه ؟

  3. #3

    نقل قول: ارور در متصل کردن به بانک اکسس

    سلام دوست عزیز
    شما کانکشن استرینگتون رو هم میزاشتین و خطایی که دقیقا میده رو هم میزاشتین تا بتونیم راهنماییتون کنیم.

  4. #4

    نقل قول: ارور در متصل کردن به بانک اکسس

    سلام
    تو خط 2 اشتباه تایپی دارید اشتباه: valuse صحیح: values
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار rozitir
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    79

    نقل قول: ارور در متصل کردن به بانک اکسس

    سلام
    درستش کردم ولی بازم درست نشد
    این اخطار رو میده
    The 'Microsoft.ACE.OLEDB.12.0' provider is not registered on the local machine.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در اضافه کردن به بانک اکسس
    نوشته شده توسط sajjad1365 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 02 مهر 1389, 09:48 صبح
  2. سوال: مشکل در متصل شدن به بانک
    نوشته شده توسط soniarose در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 29 آبان 1388, 21:49 عصر
  3. سوال: مشکل در وارد کردن به بانک
    نوشته شده توسط aliakbarmoosa در بخش Foxpro
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 اردیبهشت 1388, 11:02 صبح
  4. نحوه اضافه کردن به بانک اکسس
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 16 فروردین 1386, 15:43 عصر
  5. مشکل در کانکت شدن به بانک اکسس
    نوشته شده توسط delphi_63102 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 01 تیر 1384, 16:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •