نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: عدم ثبت اطلاعات درج شده در بانک اطلاعاتی

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    32
    پست
    62

    عدم ثبت اطلاعات درج شده در بانک اطلاعاتی

    با سلام و وقت بخیر
    وقتی یک رکورد را در دیتابیس خود درج میکنم در همون لحظه در حال اجرا در دیتاگرید ویو اضافه شدن اون سطر به دیتابیس رو نشون میده اما وقتی مجدد پروژه رو اجرا میکنم به این شکل نیست و تغیرات اعم از اضافه کردن رکورد یا ویرایش یا حذف آن اعمال نشده است.
    تغییراتی در بانک انجام میدم ( اضافه حذف ویرایش ) و تغییرات صورت میگیره الیته نه روی بانک یعنی وقتی برنامه رو می بندم رکوردی اضافه و نه ویرایش و نه حذف شده
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    از ویژوال استدیو 2015 هم استفاده میکنم
    کد درج من رو براتون نوشتم

    Customer c = new Customer
    {
    CustomerName = txtbuyername.Text,
    DataBuy=txt_date.Text
    };
    model.Customer.Add(c);
    model.SaveChanges();
    MessageBox.Show("انجام شد");
    dataGridView1.DataSource = model.Customer.ToList();
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 11 آذر 1394 در 16:54 عصر

  2. #2

  3. #3

    پاک شدن اطلاعات بعد از خروج از برنامه

    سلام دوستان من یه برنامه با سی شارپ نوشتم که به بانک sql express وصل میشه هیچ خطای نمیده در طول برنامه بدون مشکل کار میکنه اما وقتی برنامه رو میبندی همه اطلاعات از بانک پاک میشه کسی میدونه چرا؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 06 مهر 1394, 09:50 صبح
  2. سوال: خواندن اطلاعات ذخیره شده در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط ali_hbz در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 14 خرداد 1392, 20:19 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 23 اسفند 1391, 14:49 عصر
  4. سوال: حذف ركوردهاي ثبت شده در بانك اطلاعاتي اوراكل
    نوشته شده توسط vixen357ka در بخش Oracle
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 خرداد 1390, 15:23 عصر
  5. سوال: نمایش اطلاعات و عکس درج شده در بانک به صورت پویا
    نوشته شده توسط darya. در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 مرداد 1389, 00:31 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •