نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: یافتن ضرایب را با استفاده از رگرسیون

  1. #1

    یافتن ضرایب را با استفاده از رگرسیون

    با سللام من معادله ای به صورت زیر دارم و میخواهم ضرایب را با استفاده از رگرسیون بیابم.
    اما هیج اطلاعی در این زمینه ندارم . و نمی دانم باید از اول چه کار کنم.

    y=a*x1+b*x2+c*x3+d

    هدفم این است که ضرایب طوری انتخاب شود که بالاترین عدد در خروجی به من داده شود.

  2. #2

    نقل قول: یافتن ضرایب را با استفاده از رگرسیون

    سلام
    می تونید از تابع regress ستفاده کنید
    مثلا داده های شما هر کدوم 20 تا عضو داشته باشند می تونید به صورت زیر بنویسید
    که نهایتا ضرایب در b ذخیره می شن

    y = rand(20,1);
    x1 = rand(20,1);
    x2 = rand(20,1);
    x3 = rand(20,1);
    x0 = ones(20,1);
    X = [x1 x2 x3 x0];
    b = regress(y, X);

  3. #3

    نقل قول: یافتن ضرایب را با استفاده از رگرسیون

    خیلی متشکرم. فقط یک سوال . من y را باید چی در نظر بگیرم ؟
    خوب من الان y را ندارم و میخام بعدا از این معادله برای محاسباتم استفاده کنم .

  4. #4

    نقل قول: یافتن ضرایب را با استفاده از رگرسیون

    دقیقا متوجه منظورتون نمی شم!! اگه رگرسیون می خواهید باید y را هم داشته باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سوال : تاریخ سیستم را با استفاده از تابع کتاب خانه date مقدار اولیه دهد ؟؟
    نوشته شده توسط Hamed_razor در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 مرداد 1394, 16:54 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1392, 20:48 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 15 فروردین 1392, 01:19 صبح
  4. سوال: عبور و مرور از روی یک پل را با استفاده از سمافور ها
    نوشته شده توسط natanz در بخش توسعه‌ی هسته‌ی سیستم عامل
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 15:01 عصر
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 18 دی 1385, 15:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •