نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تغییر کلید اصلی مدل

  1. #1

    تغییر کلید اصلی مدل

    سلام دوستان
    بنده میخوام برای یکی از مدل هام یه UUID درست کنم و دارم از این پکیج استفاده میکنم .



    protected static function boot()
    {
    parent::boot();

    static::creating(function ($model) {
    $model->{$model->getKeyName()} = (string)$model->generateNewId();
    });
    }

    /**
    * Get a new version 4 (random) UUID.
    *
    * @return \Rhumsaa\Uuid\Uuid
    */
    public function generateNewId()
    {
    return Uuid::uuid4();
    }



    این کد رو داخل basemodel نوشتم اما کاری که این کد میکنه میاد تمام کلید ها رو عوض میکنه و من میخوام فقط برای یه مدل خاص باشه
    کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟

  2. #2

    نقل قول: تغییر کلید اصلی مدل

    کسی نمیتونه کمک کنه ؟

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: تغییر کلید اصلی
    نوشته شده توسط jalalkor در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 شهریور 1393, 08:48 صبح
  2. اگر دو فیلد کلید اصلی را تشکیل بدهند، می توان مقدار کلید اصلی را تغییر داد؟
    نوشته شده توسط اوبالیت به بو در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 05 اسفند 1391, 23:53 عصر
  3. query جهت تغییر datatype کلید اصلی
    نوشته شده توسط Parastoo7 در بخش T-SQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 13 تیر 1390, 07:23 صبح
  4. سوال: حذف و یا تغییر کلید اصلی جدول توسط کد
    نوشته شده توسط soroush_k12 در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 17 آبان 1389, 19:14 عصر
  5. سوال: نمی تونم کليد اصلی رو تغيير بدم !
    نوشته شده توسط vafaei در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 18:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •