صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 101

نام تاپیک: فعالیت های انجام شده بر روی انجمن

  1. #1
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333

    فعالیت های انجام شده بر روی انجمن

    تصمیم گرفتیم در راستای اطلاع رسانی خفن به کاربران، تغییرات نسبتا مهمی که در سایت برنامه نویس داده میشه رو مستقیما به اطلاعتون برسونیم تا شاید از پست های این بخش هم کاسته بشه.
    بر همه کسانی که علاقه مندند در سایت کمک کنند، واجبه که ابتدا این تاپیک رو بررسی کنند و سپس به گزارش مشکل بپردازند.

    پیشاپیش از پیشنهادات **سازنده** شما سپاسگزاریم.
    --------------------
    - لینک های صفحه اصلی سایت درست شد -> https://barnamenevis.org/
    - شمارنده پست ها درست شد (هیچ اطلاعاتی از پیش از بین نرفته)
    --------------------
    - فعال شدن RSS پست های روزانه سایت
    آخرین ویرایش به وسیله oxygenws : یک شنبه 05 شهریور 1385 در 13:21 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  2. #2
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    فکر کنم بهتره از اینجا شروع کنید
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=50717
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  3. #3
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    فکر کنم بهتره از اینجا شروع کنید
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=50717
    تعداد دفعات مشاهده به صورت ساعتی به روز میشه.
    (فکر کنم 5 دقیقه دیگه از زمان این پست من، دوباره پست قبلیتون رو چک کنید)
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  4. #4
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    ممنون از تغییرات جدید
    تعداد دفعات مشاهده به صورت ساعتی به روز میشه.
    برای تعداد تشکر ها هم فکر کنم به همین نحو باشه
    فعال شدن RSS پست های روزانه سایت
    لینک آنرا پیدا نکردم !
    در ضمن تاریخ عضویت شما چرا 1348 هست !؟ یا من این جور می بینم
    با تشکر از تمام دست اندر کاران
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  5. #5
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    لینک آنرا پیدا نکردم !
    لینک در بالای فایرفاکس میاد. لینک داخل سورس قرار داره.

    در ضمن تاریخ عضویت شما چرا 1348 هست !؟
    نمی دونم، شاید از اون زمان عضو بودم!!

    - ضمنا، از این پس نمی تونید آدرس www.barnamenevis.org رو باز کنید و به جای اون barnamenevis.org باز میشه. این عمل برای لاگین شدن (در حقیقت طریقه ثبت شدن کوکی) مفیده.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  6. #6
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    ضمنا یادم رفت بگم.... مورد حذف www به پیشنهاد برادر armin390 بود.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    لینک آنرا پیدا نکردم !
    لینک در بالای فایرفاکس میاد. لینک داخل سورس قرار داره.
    من مشکل دارم باهاش. توی فایرفاکسInvalid می زنه :(

  8. #8
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    لینک در بالای فایرفاکس میاد. لینک داخل سورس قرار داره
    تست شده امید جان؟

    برای من failed to load feeds میده.

  9. #9
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    برای من هم مشکل داره : Live Bookmark Feed Faild To Load

    عناوینی که در صفحه اصلی سایت قرار دارند در صورت داشتن پرانتز و کلمه انگلیسی و داشتن کاربر Online درست نمایش داده نمی شوند قبلا در بخش شبکه این مشکل بود ولی الان درست شده - عنوان بخش گزارش گیری - مباحث مربوط به دلفی - مباحث مربوط به vb و ... دارای این مشکل هستند.البته من با IE تست نکردم :)
    با تشکر
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  10. #10
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    تست شده امید جان؟
    برای من failed to load feeds میده.
    نه، لینک صفحه اینه:
    https://barnamenevis.org/external.php?type=RSS
    لینک بالا میاد، احتمالا مشکلاتی با پرمیشن داره!! بررسی و مرتفع خواهم کرد.

    عناوینی که در صفحه اصلی سایت قرار دارند در صورت داشتن پرانتز و کلمه انگلیسی و داشتن کاربر Online درست نمایش داده نمی شوند قبلا در بخش شبکه این مشکل بود ولی الان درست شده - عنوان بخش گزارش گیری - مباحث مربوط به دلفی - مباحث مربوط به vb و ... دارای این مشکل هستند.البته من با IE تست نکردم :)
    این مورد تا حدود زیادی به گیرنده ها مربوط میشه :) فایرفاکس را عشق است.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    یه کوچولو هم توی پیام های خصوصی ایراد داره :)
    پیغام(های) جدید. شما از 1,000 پیغام مجاز از 55 مورد استفاده کرده اید و برای دریافت 0 پیغام فضا باقیست.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Mahyaa
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    UAE
    سن
    45
    پست
    517
    سلام

    ممنون از تغییرات جدید

    فقط :
    توی فایلهای پیوست شمارنده همیشه 0 نشون میده .

  13. #13

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    چند پیشنهاد :
    1) تغییر مباحث مربوط به برنامه نویسی در Delphi به Delphi
    2) تمام نرم افزارها با اسم لاتین نوشته بشوند : دلفی -> Delphi ، لینوکس -> Linux ، اسمبلی ->Assembly
    3) استفاده کمتر از کلمه های عربی : مباحث، صفحات، اعلانات

  15. #15
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    چند پیشنهاد :
    1) تغییر مباحث مربوط به برنامه نویسی در Delphi به Delphi
    2) تمام نرم افزارها با اسم لاتین نوشته بشوند : دلفی -> Delphi ، لینوکس -> Linux ، اسمبلی ->Assembly
    3) استفاده کمتر از کلمه های عربی : مباحث، صفحات، اعلانات
    ممنون.
    با مورد سوم موافقم، اما همیشه کار ساده ای نیست! پیشنهادی برای جایگزینی دارید؟
    با موارد 2 و 1 نسبتا مخالفم. به عنوان مثال، مورد اول، باعث اندکی به هم ریختگی سایت میشه. (همون قضایای RTL و LTR)... در این مورد تجربه داشتم :) بهتره تا جایی که میشه فارسی باشه.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  16. #16
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    یه کوچولو هم توی پیام های خصوصی ایراد داره :)
    توی فایلهای پیوست شمارنده همیشه 0 نشون میده .
    لطفا چک کنید ببینید درست شده یا نه؟؟ :)
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    پیغام(های) جدید. شما از 1,000 پیغام مجاز از 60 مورد استفاده کرده اید و برای دریافت 0 پیغام فضا باقیست.
    هنوز مشکل داره

    با موارد 2 و 1 نسبتا مخالفم. به عنوان مثال، مورد اول، باعث اندکی به هم ریختگی سایت میشه.
    خوب کوتاه بشه و فارسی بشه همه اش :) : مباحث مربوط به برنامه نویسی در Delphi به دلفی

  18. #18
    سلام؛
    1) اخیرا" پستهایی با عنوان "کنکور ارشد"، زیاد شده.
    نمی دونم اما شاید جالب باشه که یه بخشی هم به نام "کنکور ارشد" داشته باشیم. تا هرکی هر مشکلی در مورد کنکور و تست و منابع و سرفصل داشته باشه از اونجا پیدا کنه و به بخش الگوریتمها، مهندسی نرم افزار و مباحث متفرقه سرایت نکنه.

  19. #19
    سلام آقا امید
    من فکر می کنم یه قانونی در این مورد داشته باشیم بهتره (حتی در مورد پست های ارسالی) ، که یا این کلمات فارسی باشن یا انگلیسی ، چون در هنگام جستجو کار رو خیلی سخت می کنن.
    مثلاً من وقتی بخوام یه مطلب در مورد KeyBoard جستجو کنم ، باید هم دنبال KeyBoard بگردم و هم کیبورد!!
    حالا حساب کنید که اگه موضوع چند کلمه ای باشه ، چی میشه!!
    مثال :
    User Acount
    User اکانت
    یوزر Acount
    یوزر اکانت
    خیلی مسخره است!! که کسی رو محدود کنیم که فلان کاراکتر رو باید مثلاْ فارسی نوشت و فلان کاراکتر رو انگلیسی!! تازه این هم قانون بشه!!
    و وای به حال کسی که بخواد همچین چیزی رو قبول کنه!!و زیر همچین قانونی اینجا فعالیت کنه

    اینجا انجمن ناسلامتی...

    در مورد کلمات که گفتی می تونی از and و or ... در جستجو استفاده کنی تا به نتیجه مورد نظرت برسی و نباید به خاطر تنبلی خودمون کسی که معلوماتش رو می خواد با دیگران به اشتراک بذاره رو محدود کنیم که چی...

  20. #20
    خیلی سخته که مثلاً تمام قطعاتی که اسم انگلیسی دارند ، به همون صورت انگلیسی نوشته بشه؟؟
    نه ولی کار منطقی نیست که برای مشخص کردن این "تمام قطعات!!" مثلاْ یه جا تو سایت یک دیکشنری!(برای مثال عرض کردم) بذاریم که این کلمات رو با این قالب بنویسد و اون کلمات رو با اون قالب!! و یا
    خیلی مسخره است!! که کسی رو محدود کنیم که فلان کاراکتر رو باید مثلاْ فارسی نوشت و فلان کاراکتر رو انگلیسی
    ....


    سلام آقا امید
    من فکر می کنم یه قانونی در این مورد داشته باشیم بهتره (حتی در مورد پست های ارسالی) ، که یا این کلمات فارسی باشن یا انگلیسی ، چون در هنگام جستجو کار رو خیلی سخت می کنن.
    مثلاً من وقتی بخوام یه مطلب در مورد KeyBoard جستجو کنم ، باید هم دنبال KeyBoard بگردم و هم کیبورد!!
    حالا حساب کنید که اگه موضوع چند کلمه ای باشه ، چی میشه!!
    مثال :
    User Acount
    User اکانت
    یوزر Acount
    یوزر اکانت
    خیلی سخته که مثلاً تمام قطعاتی که اسم انگلیسی دارند ، به همون صورت انگلیسی نوشته بشه؟؟
    منظورم این بود که توی پست ها مثلاً به جای واژه غریب و نامأنوس "سی پی یو" بنویسیم Cpu که متداول تر هم هست...(که نیاز به این موضوع در اولین پست تاپیک و موضوع اون بیشتر حس میشه)
    مشکل شما ایه که فکر میکنید قانون برای محدودیت شماست.
    البته شاید "قانون" کلمه درستی نبود و شاید "درخواست" بهتر باشه.
    جانم!!!!
    میدونید قانون فلسفه وجودیش چیه!!!

    اگر هم بحث سر cpuو... است بازم جای بحث داره!!

  21. #21
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    بحث داره فلسفی میشه!!!!
    اما این مسلمه که نمی شه تعداد بسیار زیادی کلمه رو لیست کرد برای کاربران...
    اما اصولا این برنامه های قشنگی مثل انجمن، بخش هایی دارند برای censorship!!! که میشه از این بخش به عناوین دیگه هم استفاده کرد...
    مثلا بهش بفهمونیم که بیاد عبارت سی پی یو رو با cpu "سانسور" کنه!

    اما کسی حاضر هست این لیست کلان رو درست کنه؟؟
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  22. #22
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    من چک کردم، خود امکان censorship نمی تونه کمکی بکنه، چون یه سری عبارت رو، فقط با یک عبارت می تونه جایگزین کنه که به درد این مورد نمی خوره، اما قطعا پلاگین برای این کار داریم.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  23. #23
    و قطعاْ اگر در موقع جستجو این عمل انجام بشه یعنی وقتی کاربر جستجو می کنه تمام انتخاب ها ممکن برای یک کلمه با اون کلمه or بشه خیلی جالب و مفید خواهد بود:)

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار M.GhanaatPisheh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ----------
    پست
    1,267
    راجع به www.asp.net هم فکر کنید.
    پستها اول برای مدیر بخش ارسال می شه، اگر مدیر تایید کرد ، توی محیط عمومی منتشر می شه.

  25. #25
    متأسفانه این کار نتیجه خوبی نخواهد داشت....
    در نظر بگیرید کلمه ای مثل Net که معادلش نت هست و در کلمات زیادی مثل "نتوان" هم وجود دارند.
    هر کلمه با یک فاصله(منظور هر کاراکتر جداساز..) از سر و یک فاصله از ته جدا میشه
    پس از این لحاظ نتیجه قابل فیلتر کردن اما ...
    اگر قرار است کاری در این مورد انجام بشه به نظر من باید در زمان جستجو انجام بشه...
    ولی شاید این کار بر عهده جستجو کننده باشد بهتر باشد.

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268
    راجع به www.asp.net هم فکر کنید.
    پستها اول برای مدیر بخش ارسال می شه، اگر مدیر تایید کرد ، توی محیط عمومی منتشر می شه.
    اولا همین انجمن فعلی ، اینجوری بود ، با این حال دردسرهایی وجود داشت
    فکر کنید مدیر انجمن باید روزی 10 بار بیات برنامه نویس ، که بخوات تأییدات انجام بشه!! فکر نمیکنم با این همه عضوی که وجود داره بشه این کار رو به درستی انجام داد!

    در مورد keyword موافقم. چون نهایتا اگه سودی نرسونه ، ضرر نمیرسونه!!!!!
    این مهمه
    چون فکر کنید حتی اگر فقط اعضای کمی (50 نفر) این مسئله رو رعایت کنن ، خوب بالاخره یک تأثیر مفیدی توی انجمن داشتن دیگه! و در نهایت فوقش طرف keyword نمیذاره ، و این چیزی رو از اینی که الان داریم نمیکاهه !!!

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار M.GhanaatPisheh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ----------
    پست
    1,267
    مدیر لازم نیست 10 بار بیاد انجمن. روزی دو بار سر بزنه مشکل حل می شه.
    ولی خوشحالم که به فکر مدیریت سایت هستید.

    این یه پیشنهاده که شاید تو عمل بد از آب در نیاد.

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار M.GhanaatPisheh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ----------
    پست
    1,267
    امکان باز کردن تاپیک جدید در دسته بندی ها را هم باید مسدود کرد. مثلا دسته بندی NET Framework.
    https://barnamenevis.org/forumdisplay.php?f=81

  29. #29
    اخیرا مدتیه که با خطای

    Not Found
    The requested URL /forum/ was not found on this server.

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    Apache/1.3.36 Server at www.barnamenevis.org Port 80

    مواجه میشم.

  30. #30
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    سلام
    فکر کنم اشکالی در ماژول تغییر سطح دسترسی کاربران به مدیر وجود دارد که تمامی تاریخ عضویت کاربران را به تاریخ 11 دی 1348 تبدیل می کند. مشکل حادی نیست فقط می خواستم اطلاع بدم :)
    پیشنهاد : در پست های با تعداد زیاد بهتر است به جای 3 صفحه اول 3 صفحه آخر نمایش داده شود.
    با تشکر از همه دست اندرکاران سایت
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  31. #31
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    - لینک «انجمن ها» به صفحه اول اضافه شد. (پیشنهاد برادر eghbal)
    - لینک «قوانین سایت» در صفحه اول مشکل داشت که درست شد.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  32. #32
    سلام
    من وقتی با لوگین وارد سایت می شم نمی تونم لینک مباحث مربوط به طراحی بازی های کامپیوتری را پیدا کنم ولی وقتی به صورت مهمان می یام هست.
    دلیلش چیه.
    Kochol Game Engine
    http://www.kge3d.org



  33. #33
    سلام
    من وقتی با لوگین وارد سایت می شم نمی تونم لینک مباحث مربوط به طراحی بازی های کامپیوتری را پیدا کنم ولی وقتی به صورت مهمان می یام هست.
    مشکل فوق برطرف گردید.

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    یک پیشنهاد دوستانه

    اینکه در صفحات اصلی تالار ها یک Auto Refresh مثل Gmail بذارید.

    یک کد ساده Java Script هست.

    پیشاپیش تشکر لازم رو از مدیران عزیز دارم.

  35. #35
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    اینکه در صفحات اصلی تالار ها یک Auto Refresh مثل Gmail بذارید.
    موافق نیستم!!!! چرا این کار انجام بشه؟؟ :)
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    موافق نیستم!!!! چرا این کار انجام بشه؟؟ :)
    برای راحتی کاربران - به جایی refresh کردن یا استفاده از نوشته های تازه

  37. #37
    ترافیک سایت آنقدر نیست که هر 5-10 ثانیه یکبار با رفرش صفحه مقادیر زیادی اطلاعات جدید دریافت بشه ، و معمولا" هیچ کاربری اونقدر بیکار و علاف نیست که بنشینه جلوی مانیتور و فروم برنامه نویس که در حال رفرش شدن هست رو تماشا کنه به این امید که یک مطلب جدید پست بشه و بره و بهش جواب بده و ... این ویژگیها به درد فروم ها نمیخورند .
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  38. #38
    هنوز باRSS تو https://barnamenevis.org/external.php?type=RSS مشکل داره

    46

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/barname/public_html/forum/external.php:97) in /external.php on line 248

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/barname/public_html/forum/external.php:97) in /external.php on line 249

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/barname/public_html/forum/external.php:97) in /external.php on line 250

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/barname/public_html/forum/external.php:97) in /external.php on line 251
    http://www.barnamenevis.org/forum fa

  39. #39
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    آره، هنوز مشکل داریم!!
    من اندکی وقت گذاشتم و نتونستم درستش کنم... هنوز فرصت نکردم درست روش کار کنم...
    به هر حال، اگر دوستان پیشنهادی برای درست شدنش دارند بگن.
    در غیر این صورت، سعی می کنم سریع تر درستش کنم!!

    شرمنده و موفق باشید.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  40. #40
    بی صبرانه منتظریم.
    --------------------
    oxygenws vbmenu_register("postmenu_262264", true);
    مدیر کل سایت




    تاریخ عضویت: مهر 1385
    شهر: تهران/مشهد
    پست ها: 3,703
    تشکر: 60
    97 بار تشکر شده در 54 پست

    این چطور ممکنه؟ عضویت تو همین ماه و اینهمه پست؟
    آخرین ویرایش به وسیله محمد میرمصطفی : پنج شنبه 06 مهر 1385 در 05:06 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •