نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: CheckedBox In DataGridView

  1. #1

    CheckedBox In DataGridView

    دوستان عزیز سلام
    یه سوال دارم اگه بتونید کمکم کنید ممنون میشم
    توو پروژه ام یه جک باکس به دیتاگریدویو اضافه کردم حالا می خوام تیک دار بودن یا نبودنش رو چک کنم چجوری باید اینکار رو کنم!!؟ راههای مختلف رو تست کردم جواب نمیده نمیدونم چرا!؟

  2. #2

    نقل قول: CheckedBox In DataGridView

    سلام

    اگه میخوایی در خود دیتاگرید این کار رو کنی فقط کافیه یه حلقه for بزاری و تمام سطرها و ستون مورد نظر رو چک کنی
    اگه بازم متوجه نشدی یه نمونه برات بزارم؟

    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله sgh_programer : جمعه 13 آذر 1394 در 18:59 عصر

  3. #3

    نقل قول: CheckedBox In DataGridView

    بفرما اینم ی نمونه کد و نمونه برنامه
     for (int i = 0; i < dataGridView1.RowCount; i++)            {
    if (bool.Parse(dataGridView1.Rows[i].Cells["Column3"].Value.ToString()) == true)
    {
    MessageBox.Show(string.Format("سطر{0} تیک خورده",(i+1).ToString()));
    }
    }


    البته ببخش سلیقه به خرج ندادم خخخخخخخخخخ

    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: CheckedBox In DataGridView

    ممنون بابت جوابتون ولی NullRefrenceException میده! توو کدوم Event برای Datagridview بنویسم این کد رو!؟

  5. #5

    نقل قول: CheckedBox In DataGridView

    آقا دمت گرم حل شد ولی بازم ممنون بابت کمکت

تاپیک های مشابه

  1. Order) Sort in DataGridView)
    نوشته شده توسط firefox2009 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 11:23 صبح
  2. Order) Sort in DataGridView)
    نوشته شده توسط firefox2009 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 11:08 صبح
  3. Time of Sort In DataGridView
    نوشته شده توسط firefox2009 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 12:06 عصر
  4. masked cell in datagridview
    نوشته شده توسط tnoohi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 10:36 صبح
  5. Position in Datagridview
    نوشته شده توسط ar_monti@ در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 29 بهمن 1385, 09:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •