نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اجرا شدن برنامه در حالت administrator

  1. #1

    Lightbulb اجرا شدن برنامه در حالت administrator

    با سلام من میخواستم برنامه ام که اجرا میشه با حالت run as administrator بالا بیاد .چطور میتونم از داخل تنظیمات برنامه این گزینه را فعال کنم؟

  2. #2

    نقل قول: اجرا شدن برنامه در حالت administrator



    public bool IsUserAdministrator()
    {
    bool isAdmin;
    try
    {
    WindowsIdentity user = WindowsIdentity.GetCurrent();
    WindowsPrincipal principal = new WindowsPrincipal(user);
    isAdmin = principal.IsInRole(WindowsBuiltInRole.Administrato r);
    }
    catch (UnauthorizedAccessException ex)
    {
    isAdmin = false;
    }
    catch (Exception ex)
    {
    isAdmin = false;
    }
    return isAdmin;
    }


    این کد نشون میده برنامه شما به حالت ادمین اجرا شده یا نه شاید به دردت بخوره

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: اجرا شدن برنامه در حالت administrator

    نقل قول نوشته شده توسط a.golzar66 مشاهده تاپیک
    با سلام من میخواستم برنامه ام که اجرا میشه با حالت run as administrator بالا بیاد .چطور میتونم از داخل تنظیمات برنامه این گزینه را فعال کنم؟
    روی پروژه کليک راست کنيد و Add New Item بزنيد و Application Manifest File رو اضافه کنيد و سپس کد:

    <requestedExecutionLevellevel="asInvoker"uiAccess= "false"/>

    رو به

    <requestedExecutionLevellevel="requireAdministrato r"uiAccess="false"/>

    تبديل کنيد

    برای تست کردن build کنيد و exe ساخته شده رو مستقيما (بدون اجرا تو محيط ويژوال استوديو اجرا کنيد)
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 16 آذر 1394 در 20:43 عصر

  4. #4

    نقل قول: اجرا شدن برنامه در حالت administrator

    خیلی ممنون من تو اینترنت زیاد گشتم ولی پیدا نکردم مشکل حل شد

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: اجرا شدن برنامه در سطح administrator
    نوشته شده توسط dizart در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 23 فروردین 1394, 23:37 عصر
  2. اجرا کردن برنامه در حالت run as administrator
    نوشته شده توسط mahdi1373 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 21 آبان 1389, 16:30 عصر
  3. سوال: اجرا شدن برنامه در همه کامپیوترها
    نوشته شده توسط mohsen57 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 11 فروردین 1388, 06:01 صبح
  4. اجرا شدن برنامه در رمان خاص کپی برداری از Cookie و Format هارد
    نوشته شده توسط Spentman در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 آبان 1386, 19:31 عصر
  5. اجرا شدن برنامه در روی Desktop به صورت Auto Run
    نوشته شده توسط Visual C#‎ Express Edition در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 27 بهمن 1385, 10:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •