نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطای اجرا بعد از ایجاد پروژه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    tehran
    پست
    119

    خطای اجرا بعد از ایجاد پروژه

    سلام
    دوستان خطای زیر بعد از اینکه پروژه را ایجاد می کنم نمایش می دهد. دلیل اش چیه؟
    کد HTML:
    Warning:  include(Cake\bootstrap.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\first2\webroot\index.php on line 79
    
    Warning:  include() [function.include]: Failed opening 'Cake\bootstrap.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\htdocs\lib;.;C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\first2\webroot\index.php on line 79
    
    Fatal error:  CakePHP core could not be found.  Check the value  of CAKE_CORE_INCLUDE_PATH in APP/webroot/index.php.  It should point to  the directory containing your \cake core directory and your \vendors  root directory. in C:\xampp\htdocs\first2\webroot\index.php on line 88

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahidqara
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    389

    نقل قول: خطای اجرا بعد از ایجاد پروژه

    درود لطفا به سایت مخصوص فریم ورک مراجعه کنید
    http://forum.cakephp.ir

تاپیک های مشابه

  1. خطا بعد از ایجاد پروژه جدید در اندروید استودیو
    نوشته شده توسط parniaznet در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 21 فروردین 1395, 09:42 صبح
  2. خطا بعد از ایجاد پروژه در ایکلیپس
    نوشته شده توسط power_man2 در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 05 فروردین 1394, 06:10 صبح
  3. مبتدی: خطای LNK1123 بعد از ساخت پروژه و اجرا
    نوشته شده توسط hamedre81 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 01 دی 1391, 18:02 عصر
  4. سوال: خطا بعد از ایجاد setup و اجرا در سیستم کاربر، VS 2010، Access 2007 و ADO 2.8
    نوشته شده توسط kapkap در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 31 فروردین 1390, 10:08 صبح
  5. اجرا نشدن مججد کد در بلوک try بعد از ایجاد خطا
    نوشته شده توسط amir-haghighi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مهر 1388, 11:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •