نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: طراحی بانک-انالیز

  1. #1

    طراحی بانک-انالیز

    سلام مهندسین گل

    عذر خواهی میکنم از مدیران عزیز قبلا این تاپیک در بخش .



    برنامه ای داریم که اطلاعات شخصی کشاورزان رو دریافت میکنه و ثبت میکنه در جدول
    هر کشاورز ماهیانه قیمتی رو پرداخت میکنه
    من یه جدول برای دریافت مبلغ ماهیانه گذاشتم
    فیلد ها جدول دریافتی به این صورته
    ایدی
    نام کشاورز
    تاریخ دریافت
    مبلغ
    وضعیت پرداخت

    خالا اگه بخام نام کشاورزانی که پرداخت نکردن رو سلکت کنم به مشکل میخورم چون فقط نام افراد پرداخت شده تو جدول سیو شده
    ممنون میشم کمک کنید ارتباطشو با جدول کشاورزان برقرار کنم

  2. #2

    نقل قول: طراحی بانک-انالیز

    سلام
    فرض کنید اطلاعات کشاورزان در جدول Farmers و اطلاعات پرداخت ها در جدول Payments ذخیره می شوند ، با این حساب کوئری برای کسانی که در ماه 4 ، پرداختی نداشته اند به اینصورت خواهد شد ( در مثال فرض کردم ماه رو بصورت int ذخیره می کنید)


    SELECT * FROM Farmers WHERE id NOT IN (SELECT id FROM Payments WHERE month = 4)




    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  3. #3

    نقل قول: طراحی بانک-انالیز

    اقای اشتیانی ایدی کشاورزانی که در جدول کشاوزان وارد شده عینن باید در جدول پرداختی ها ثبت بشه ؟؟
    من ایدی ها رو به صورت identity قرار دادم باید
    پس باید ایدی ها یکی باشه درسته ؟؟

  4. #4

    نقل قول: طراحی بانک-انالیز

    جدول پرداخت ها که آیدی خودش رو داره که Identity هست ، اما یک فیلد هم باید داشته باشی که بعنوان کلید خارجی به کلید اصلی (id) در جدول کشاورزان ارتباط پیدا میکنه ، در غیر اینصورت چطوری میخوای تشخیص بدی که پرداختی مربوط به چه شخصی هست.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  5. #5

    نقل قول: طراحی بانک-انالیز

    اقای اشتیانی الان یه فیلد در جدول پرداختی ها اضافه کنم و به این صورت ارتباط بدم..(به جای id جدول دریافتی فیلدی ک اضافه میشه قرار میدم) ایا درسته ؟
    Snap4.png

  6. #6

    نقل قول: طراحی بانک-انالیز

    بله همینطوره
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  7. #7

    نقل قول: طراحی بانک-انالیز

    ممنون اقای اشتیانی با کمک شما مشکل درست شد

    من query یه این شکل تغیر دادم با linq
    پاسخ میزارم اگه مشکل مشابهی بود تاپیک کامل باشع

      var query3 = from t1 in db.tbl_farmers
    join t2 in db.Tbl_dareyaftis
    on t1.number_farmer equals t2.id_p
    select new
    {
    NameProdect = t1.Name,
    Price = t1.Name,
    };
    dataGridView1.DataSource = query3;

تاپیک های مشابه

  1. کمک در طراحی بانک
    نوشته شده توسط yaghi_7777 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 01:59 صبح
  2. طراحی بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 11 مهر 1385, 07:33 صبح
  3. طراحی بانک های اطلاعاتی حساب های بانکی
    نوشته شده توسط ahmad sajjad در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 25 فروردین 1384, 13:44 عصر
  4. نکات مهم در طراحی بانک ها در webpage
    نوشته شده توسط الهام تفریشی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 25 شهریور 1382, 01:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •