نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: Route در MVC

  1. #1

    Route در MVC

    سلام

    من یه اکشن نوشتم و پارامتر id را optinal گذاشتم
    اگه id گروه null باشه همه محصولات میاد
    و اگه نال نباشه محصولات اون گروه میاد

    این ها به تنهایی مشکلی ندارند
    ولی اگه من در سایت لینکی را کلیک کنم که id گروه داشته باشه
    بعد از اون بخوام لینک کل محصولات رو کلیک کنم که بدون پارامتر id است
    ولی باز هم در آدرس مرورگر id رو میبینم و دیگه نمیتونه کل محصولات رو بیاره

    باید به یه لینک دیگه برم بعدش به لینک کل محصولات که id نال داره برگردم

    امیدوارم منظورم رو خوب گفته باشم

    لطفا راهنمایی کنید
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hadi0x7c7
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    497

    نقل قول: Route در MVC

    کدتون رو بزارید ببینیم چی نوشتید و همچنین route ها رو

  3. #3

    نقل قول: Route در MVC

    نقل قول نوشته شده توسط hadi0x7c7 مشاهده تاپیک
    کدتون رو بزارید ببینیم چی نوشتید و همچنین route ها رو
    public virtual async Task<ActionResult> Index(string group, Guid? id)        {
    IQueryable<Mahsolat> mahsol = db.Mahsolat;
    if (id != null)
    mahsol = mahsol.AsNoTracking().Where(b => b.IdGoroh == id);


    return View(await mahsol.ToListAsync());
    }


    routes.MapRoute(                name: "ListMahsolat",
    url: "Mahsolat/Index/{group}/{id}", //تطابق با یک چنین مسیرهایی
    defaults: new
    {
    controller = "Mahsolat", //کنترلری که این نوع مسیرها را پردازش خواهد کرد
    action = "Index", // اکشن متدی که نهایتا پارامترها را دریافت می‌کند
    group = UrlParameter.Optional,
    id = UrlParameter.Optional //این خواص نیاز است هم نام پارامترهای اکشن متد تعریف شوند
    }
    );


    خوب اگه بار اول رو لینک نمایش همه گروه ها کلیک کنم مشکلی نیست

    ولی اگه بار دوم روی لینک گروه خاص کلیک کنم
    و بعدش رو لینک همه محصولات کلیگ کنم دیگه id گروه نال نمیشه

    <a href="@Url.Action(MVC.Mahsolat.ActionNames.Index, MVC.Mahsolat.Name,null)">

    همه محصولات
    </a>

  4. #4

    نقل قول: Route در MVC

    هیچ کس تا حالا به این مورد برخورد نکرده؟
    مجبور شدم برای این دو تا دو تا اکشن جدا بذارم

    بهترین کار همینه؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: Route در MVC

    نه.
    باید ورودی رو چک کنید.
    route defult هم حتما باید وجود داشته باشه.
    من دقیقا نتونستم مشکلتون رو متوجه بشم اما خودم این کار رو قبلا انجام دادم.

  6. #6

    نقل قول: Route در MVC

    نقل قول نوشته شده توسط r4hgozar مشاهده تاپیک
    نه.
    باید ورودی رو چک کنید.
    route defult هم حتما باید وجود داشته باشه.
    من دقیقا نتونستم مشکلتون رو متوجه بشم اما خودم این کار رو قبلا انجام دادم.
    سلام
    route defult که هست


    یه بار دیگه توضیح میدم . ممنون میشم تا راهنمایی کنید

    من در سایت دو نوع لینک دارم:
    1- لینک نمایش کل محصولات
    2- لینک گروه های محصولات

    1- زمانیکه کاربر روی لینک کل محصولات کلیک میکنه کل محصولات سایت نمایش داده میشه
    2- زمانیکه کاربر روی گروه های محصولات کلیک میکنه . محصولات آن گروه نمایش داده میشه مثلا روی لینک محصولات ورزشی کلیک میکنه محصولات ورزشی نمایش داده میشه

    من برای هر دو مورد 1 و 2 یک اکشن استفاده کردم
    و شناسه گروه را آپشنال گذاشتم (میتونم اکشن را بدون پاس دادن شناسه گروه فراخوانی کنم)
    در اکشن تعریف کردم
    اگه شناسه گروه محصول نال بود کل محصولات نمایش داده شه
    و در غیر اینصورت با توجه به شناسه گروه محصول فیلتر انجام میشود

    اگه کاربر حاضر در سایت اول روی لینک نمایش همه محصولات کلیک کنه همه چیز درسته و شناسه گروه نال به اکشن پاس داده میشه
    و خوب بعدش اگه خواست روی لینک های گروه های محصولات کلیک میکنه


    خوب تا اینجا مشکلی نیست

    ولی اگه بعد از تمام کارهای بالا (کلیک روی گروه های محصولات)
    دوباره روی لینک نمایش همه محصولات کلیک کنه دیگه شناسه گروه نال نیست و شناسه اخرین گروه بازدید شده به اکشن ارسال میشه و من در ادرس مرورگر سایت هم اینو میبینم

    کدهای مربوط به این قسمت را گذاشتم. اگه نیاز به گذاشتن کد قسمت خاصی هست بفرمائید. امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم

    لطفا راهنمایی کنید
    ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: Route در MVC

    سلام.
    چیزی که من فهمیدم اینه که اینجا مشکل از route شما نیست قاعدتا. مشکل از کد صفحه شماست. روت شما داره درست کار می کنه.

    url.action باید 2 تا باشه و نه بصورت بالا که کد دادین.


    @Url.Action("نام ویو", "نام اکشن", new { id=item.Id })



    یکی هم برای اینکه بدون ایدی باشه



    @Url.Action("نام ویو", "نام اکشن")


  8. #8

    نقل قول: Route در MVC

    نقل قول نوشته شده توسط r4hgozar مشاهده تاپیک
    سلام.
    چیزی که من فهمیدم اینه که اینجا مشکل از route شما نیست قاعدتا. مشکل از کد صفحه شماست. روت شما داره درست کار می کنه.

    url.action باید 2 تا باشه و نه بصورت بالا که کد دادین.


    @Url.Action("نام ویو", "نام اکشن", new { id=item.Id })



    یکی هم برای اینکه بدون ایدی باشه



    @Url.Action("نام ویو", "نام اکشن")

    خوب درسته

    اینم کد من

    <a href="@Url.Action(MVC.Mahsolat.ActionNames.Index, MVC.Mahsolat.Name,null)">
    همه محصولات
    </a>


    اینم برای محصولات گروه خاص
    Url.Action(MVC.Mahsolat.ActionNames.Index, MVC.Mahsolat.Name, new { group = g.OnvaneGoroh, id })


    مشکل کار کجاست؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: Route در MVC

    نمی تونم اینجوری حدس بزنم.
    باید مقدار ورودی تون و تو دفعه دوم کلیک نگاه کنید.
    اما نگاه کنید من بالا چطوری ادرس دهی کردم.
    شما هم به همون سبک کار کنید ببینید درست میشه!

  10. #10

    نقل قول: Route در MVC

    نقل قول نوشته شده توسط r4hgozar مشاهده تاپیک
    نمی تونم اینجوری حدس بزنم.
    باید مقدار ورودی تون و تو دفعه دوم کلیک نگاه کنید.
    اما نگاه کنید من بالا چطوری ادرس دهی کردم.
    شما هم به همون سبک کار کنید ببینید درست میشه!
    من تفاوتی در سبک کد شما و خودم نمیبینم . چه تفاوتی هست؟

    سبکی هم وجود نداره. نام اکشن بعد نام کنترلر و در انتها پارامترها

تاپیک های مشابه

  1. سوال در رابطه با Url Routing در MVC
    نوشته شده توسط jaykob در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 13:32 عصر
  2. آموزش Route ها در MVC
    نوشته شده توسط farhad26 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 خرداد 1392, 17:49 عصر
  3. سوال: ساختار rout ها در mvc به چه صورت است
    نوشته شده توسط faridnoz در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 24 اسفند 1391, 12:07 عصر
  4. Controller &Route در MVC
    نوشته شده توسط Future در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 21 شهریور 1389, 04:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •