نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: جمع ساعت و دقیقه با TimeSpan

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    Question جمع ساعت و دقیقه با TimeSpan

    با سلام خدمت اساتید عزیز؛


    نحوه جمع ساعت و دقیقه با TimeSpan رو میخواستم انجام بدم

    این کد زیر رو در فرم لود اطلاعاتم از دیتاگرید قرار دادم:
    DataTable dt = new DataTable();
    dt = ClassOledb.SelectOleDb.GetData("SELECT * FROM tbltime WHERE codemeli='" + codemeli_get + "'and dateinsert BETWEEN'" + "1394/" + Shamsi.geting_date_month("") + "/01" + "'and'" + "1394/" + Shamsi.geting_date_month("") + "/31" + "' order by dateinsert");
    dataGridViewX1.DataSource = dt;

    dis_button();
    TimeSpan kolii = new TimeSpan();
    foreach (DataRow dr in dt.Rows)
    {
    if (dr["koltime"].ToString() != "")
    {
    TimeSpan timrkoli = TimeSpan.Parse(dr["koltime"].ToString());
    kolii += timrkoli;
    lMorning.Text = kolii.ToString();
    }
    }



    این نتیجه ای اول که مشکل اینه که فرمت ثانیه رو میخوام بردارم یعنی بشه hh:MM



    و این مشکل دوم تویی محاسبه با تعداد زیاد جمع ساعت که نتیجه رو اشتباه نمایش میده؟!


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: جمع ساعت و دقیقه با TimeSpan

    برای مشکل اولت از tostring و فرمت هایی که داره استفاده کردی؟؟؟؟
    مشکل دومت رو کمی شفاف تر توضیح میدی منظورت از تعداد زیاد جمع منظورت رو نفهمیدم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: جمع ساعت و دقیقه با TimeSpan

    برای مشکل اول از فرمت های tostring استفاده کردم مشکل داشت (هم بیرون حلقه و هم داخل حلقه)

    مشکل دومم (توعکس دوم) دقت کنید محاسبه جمع ساعت ها اشتباهه!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: جمع ساعت و دقیقه با TimeSpan

    سلام به همه ی اساتید سایت
    این برنامه که ضمیمه میکنم
    جمع زمان های سطر های رو حساب و در یک ستون در گرید نمایش میده
    ولی برای قسمت دومش که جمه ستونی زمانهای میباشد مشکل داره هرکاری کردم نتونستم درش بیام که گیرش کجا
    اگه تاریخ و به صورت دستی وارد کنی بدون مشکل درست کارمیکنه !
    و یا از دیگر فیلد ها استفاده برای جمع ستونی بازم درست کارمیکنه !
    که نام ستون گرید ما برای جمع کل زمان ها هست sumtime
    و نام رکورد های دیگه هم هست sobh ,zohr,ase,shab که هرکدون رو بجای sumtime توی حلقه دوم بزاری درست کار میکنه
    که نمیدونم چیکار کنم دوستان برنامه رو یک بررسی بکنند ببینند مشکل از کجاست
    عکس خطا رو هم ضمیمه کردم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: جمع ساعت و دقیقه با TimeSpan

    با سلام خدمت شما دوست عزیز
    فکر کنم این کد به کارت بیاد ولی خودم تست نکردم چون قبلاً این کار رو کردم


    TimeSpan sum = TimeSpan.Zero;
    for ( int i = 0; i < grid_horas.Rows.Count; i++ )
    {
    sum += (TimeSpan)grid_horas.Rows[i].Cells[7].Value;
    }

    آخرین ویرایش به وسیله dooste_2002 : شنبه 05 دی 1394 در 18:25 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: جمع ساعت و دقیقه با TimeSpan

    دادا کد واضح نیست میشه مرتبش کنی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: جمع ساعت و دقیقه با TimeSpan

    با سلام خدمت شما دوست عزیز
    فکر کنم این کد به کارت بیاد ولی خودم تست نکردم چون قبلاً این کار رو کردم




    1
    2
    3
    4
    5
    TimeSpan sum = TimeSpan.Zero;
    for ( int i = 0; i < grid_horas.Rows.Count; i++ )
    {
    sum += (TimeSpan)grid_horas.Rows[i].Cells[7].Value;
    }


    سلام دوست عزیز
    این کدی رو که زحمت کشیدی گذاشتید تست کردم خطا داره
    عکس رو ضمیمه کردم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Amir4317
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    160

    نقل قول: جمع ساعت و دقیقه با TimeSpan

    نقل قول نوشته شده توسط juza66 مشاهده تاپیک
    این مشکل دوم تویی محاسبه با تعداد زیاد جمع ساعت که نتیجه رو اشتباه نمایش میده؟!

    خب اینکه درست نشون میده که ! 3 روز و 10 ساعت!
    اما اگه میخوای فقط کل شاعت ها رو بهت نشون بده این کد رو بزن:

    lblMorning.Text =kolii.TotalHours.ToString();

    یا
    lblMorning.Text = kolii.TotalHours.ToString("00") + ":" + kolii.TotalMinutes.ToString("D2"); 


    دستور tostring را پارامترهای "00" و یا "D2" برای نمایش دو رقمی با پرکردن جای خالی توسط کاراکتر 0 استفاده کنید.

    حالا خودمونیم، حقوق ساعتی چقدر میدن؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 20 تیر 1395, 07:29 صبح
  2. تبدیل دقیقه به ساعت و دقیقه با فرمت خاص
    نوشته شده توسط mitra285 در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 بهمن 1391, 06:53 صبح
  3. سوال: جمع ساعت جاری سیستم با زمانی که از dropdownlist برداشته می شود
    نوشته شده توسط ایرانخواه در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 18 آبان 1390, 22:24 عصر
  4. جمع کردن ساعت ها و روزها (بدست آوردن سال و ماه و روز+ ساعت و دقیقه و ثانیه)
    نوشته شده توسط hamid-nic در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 17 خرداد 1389, 10:38 صبح
  5. اضافه کردن جمع دقیقه به جمع ساعت در گزارش
    نوشته شده توسط mansori در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 08 آبان 1385, 07:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •