نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارور عجیب در ساخت پروژه ویندوزفون در VS

  1. #1

    ارور عجیب در ساخت پروژه ویندوزفون در VS

    سلام دوستان خسته نباشید، من تازه ثبت نام کردم برای همین نمیدونستم باید کجا چنین تاپیکی رو بزنم و بنظرم اومد این بخش بهترین جا برای زدن تاپیک باشه، خوب دوستان من وقتی توی پبرنامه VS میخوام پروژه ویندوزفون بسازم به چنین اروری بر میخورم:
    Untitled.jpg

    دوستان من SDK 8.1 رو با حجم 94 مگ که بیشتر برای نصب بازی ها و برنامه های کرک شده کاربرد داره رو نصب کردم ولی بعضی از سایت ها این برنامه رو با حجم 1.6 گیگ برای دانلود قرار دادن، حتما باید این نسخه رو گرفت؟

    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  2. #2

    نقل قول: ارور عجیب در ساخت پروژه ویندوزفون در VS

    کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: یک ارور عجیب در vs
    نوشته شده توسط samsami در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 19 بهمن 1390, 13:04 عصر
  2. سوال: فوري::::ارور عجيب در هنگام اينسرت داده به ديتابيس
    نوشته شده توسط navid1n2000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 04 بهمن 1388, 07:33 صبح
  3. سوال: ارور عجیب در فایل exe!!!
    نوشته شده توسط ab1234 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 10 مهر 1388, 18:26 عصر
  4. سوال: 2 ارور عجيب در زمان اتصال به بانك
    نوشته شده توسط HjSoft در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 26 تیر 1388, 15:43 عصر
  5. سوال: ارور عجیب در اینکلود کردن مت دات ایچ
    نوشته شده توسط amirali_asp_net در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 دی 1387, 12:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •