نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: بررسی محتوای TextBox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    بررسی محتوای TextBox

    سلام
    داخل یه تکس باکس کاربر مقادیری رو وارد میکنه که توسط دستور Switch برنامه اونو بررسی میکنه و کار خاصی رو انجام میده حالا مشکل من اینه که فرضا کاربر مقدار mycolorisred رو وارد کرده توی تکس باکس چطور میتونم کاری کنم که بین این مقادیر RED رو پیدا کنه؟
    به طور ساده تر توی متن رو جستجو کنه و متن مورد نظر منو که تو مثال بالا RED بود پیدا کنه؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: ررسی محتوای TextBox

    میخواید بررسی کنید که red داخلش است یا نه میخواید red را جدا کنید؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: ررسی محتوای TextBox

    بله می خوام ببینم هست یا نه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: ررسی محتوای TextBox

                if (textBox1.Text.Contains("red"))
    MessageBox.Show("True");

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: ررسی محتوای TextBox

    خیلی ممنون کار این دستور Contains چیه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: ررسی محتوای TextBox

    Contains یعنی شامل

  7. #7

    نقل قول: ررسی محتوای TextBox

    تابع Contains میاد رشته وردی تکس باکس رو پیمایش میکه
    و اگر به کلمه ای که داخل ("red") پرانتر براش مشخص شه برسه مقدار true برمیگردونه.در غیر این صورت مقدار false

  8. #8

    نقل قول: ررسی محتوای TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط abdullah20 مشاهده تاپیک
    میخواید بررسی کنید که red داخلش است یا نه میخواید red را جدا کنید؟
    برای جدا کردن هم یه توضیحی میدید ؟

  9. #9
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: ررسی محتوای TextBox

    اگه منظورتون از جدا کردن Split است باید به عرضتون برسونم دوست عزیز...
    برای استفاده از این تابع باید رشته ای داشته باشید که دارای یک کاراکتر به عنوان جداکننده باشد مثلا ',' در اینصورت می توانید تابع Split رو با آرگومان ورودی کاراکتر جداکننده فرابخونید و مقادیر جداشده رو در قالب یه آرایه از رشته ها در دسترس داشته باشید...مثال!!
    ...

    string temp = "red,blue,green";
    string[] mycolor = temp.Split(',');
    آخرین ویرایش به وسیله محمد رضا فاتحی : پنج شنبه 26 آذر 1394 در 10:08 صبح

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: ررسی محتوای TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط failure مشاهده تاپیک
    برای جدا کردن هم یه توضیحی میدید ؟
    ببینید جدا کردن در این جا معنی نمیده چون کلمه ما مشخص است
    منظور من از جدا کردن این بود که وقتی لغت red پیدا شد از این به بعد جدا و نمایش بده ولی همونطور که گفتم وقتی ما میدونیم لغتمون چی هستش دیگه لازم به جدا کردن نیست

  11. #11

    نقل قول: ررسی محتوای TextBox

    سلام
    اگر فقط یک red در رشته باشه میتونید از این کد استفاده کنید

    static void Main(string[] args)
    {
    // رشته ای که حرف در آن قرار دارد
    String strSentence = "blueredGreen";

    // حرفی که از رشته میخواهیم جدا کنیم
    String strRed = "red";

    // پیدا کردن اندیس محل قرار گیری حرف در رشته
    int letterIndex = strSentence.IndexOf(strRed);

    // به دست آوردن طول حرفی که میخواهیم جدا کنیم
    // زیرا برای اینکار از متد ساب استرینگ استفاده
    // خواهیم کرد
    int letterLenght = strRed.Length;

    // جدا کردن حرف مورد نظر از رشته
    // آرگومان اول اندیس شروع حرف است
    // و آرگومان دوم تعداد کاراکترهایی که
    // باید از رشته جدا کنیم
    String myString = strSentence.Substring(letterIndex, letterLenght);

    // چاپ رشته در خروجی
    Console.WriteLine(myString);
    }


    در غیر اینصورت باید از Regular experssion استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خواندن محتوای Textbox از پنجره ای دیگر
    نوشته شده توسط VB Master در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 03 بهمن 1388, 20:54 عصر
  2. سوال: خواندن محتوای TextBox که به صورت runtime ایجاد شده
    نوشته شده توسط jafar007 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 27 شهریور 1388, 13:40 عصر
  3. چک کردن محتوای textbox
    نوشته شده توسط mina1363 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 15 مرداد 1387, 20:50 عصر
  4. سوال: نمايش محتوای textBox در pageheader گزارش
    نوشته شده توسط zahracomputer در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 01 مرداد 1387, 15:52 عصر
  5. اشکال در پاک کردن محتوای TextBox به وسیله for each
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 آذر 1382, 18:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •