نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کمک در مورد پروگرم Atmega8A با نرم افزار progisp

  1. #1

    Question کمک در مورد پروگرم Atmega8A با نرم افزار progisp

    با سلام : شرمنده پروگرامر USBasp دارم و کدویژن اونو ساپورت نمی کنه و مجبورم از progisp استفاده کنم حالا موندم تیک ها را چطوری بزنم
    که میکرو قفل نشه .توی پرتیوس برای شبیه سازی مشخصات میکرو اینجوریه :
    Clock Frequency=8Mhz
    TOSC Frequency=32768Mhz
    watchdog=1MHz
    بقیه مشخصات توی کدویژن که build شده مطابق تصویر زیر است . لطفا راهنمایی کنید تیک ها را چطوری بزنم که مجددا بتونم میکرو را پروگرم بکنم و قفل نشه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه   




  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    44
    پست
    6,340

    نقل قول: کمک در مورد پروگرم Atmega8A با نرم افزار progisp

    چرا از Atmel Studio استفاده نمی کنید؟ همین کد رو می تونید اونجا بنویسید و خودش تنظیمات پیش فرض هر میکرو رو داره. رایگان هم هست.

  3. #3

    نقل قول: کمک در مورد پروگرم Atmega8A با نرم افزار progisp

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    چرا از Atmel Studio استفاده نمی کنید؟ همین کد رو می تونید اونجا بنویسید و خودش تنظیمات پیش فرض هر میکرو رو داره. رایگان هم هست.
    ممنونم مهندس عزیز . بگذار با Atmel Studio امتحان بکنم ببینم چی میشه . با تشکر فراوان
    مهندس حجم Atmel Studio خیلی بالاست ! با این سرعت هندلی چطوری دانلودش کنم ! نسخه کم حجم هم مثل اینکه نداره. مهندس مطمئن هستید این پروگرامر USBasp را ساپورت می کنه ؟ با تشکر مجدد
    آخرین ویرایش به وسیله amiri630 : پنج شنبه 26 آذر 1394 در 11:56 صبح

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    44
    پست
    6,340

    نقل قول: کمک در مورد پروگرم Atmega8A با نرم افزار progisp

    مهندس مطمئن هستید این پروگرامر USBasp را ساپورت می کنه ؟
    خیر. پشتیبانی نمی کنه. تنها پروگرمری که تو Atmel Studio پشتیبانی می شه AVRISP MKII ساخت خود Atmel است. من تو منوی Tools اش یک ماکرو تعریف کردم که با استفاده از AVRDUDE و پروگرمر USBASP فایل Hex رو آپلود می کنه.

    اگر مشکل تون فقط آپلود فایل Hex است می توانید مستقیما با دستوری مثل این:
    avrdude -p mega8 -cusbasp -B1 -Uflash:w:main.hex -b19200

    آپلود کد را بدون نیاز به ست کردن Fuse Bit ها و بدون استفاده از CodeVision یا Atmel Studio انجام دهید. کافی است نام فایل Hex کامپایل شده و مسیر آن را بدانید.

    اگر از کریستال خارجی استفاده می کنید می توانید با استفاده از دستور زیر فیوز بیت لازم را تنظیم کنید:
    avrdude -p mega8-c usbasp -b 19200 -U hfuse:w:0xdf:m -U lfuse:w:0xef:m

    اگر هم مطابق تنظیمات خودتان قرار است از کریستال 8mhz داخلی میکرو استفاده شود استفاده از دستور فوق مورد نیاز نیست.

    اگر avrdude را بر روی سیستم تان پیدا نکردید می توانید مجموعه WinAvr را از اینجا دانلود کنید:
    http://sourceforge.net/projects/wina...inAVR/20100110

  5. #5

    نقل قول: کمک در مورد پروگرم Atmega8A با نرم افزار progisp

    سپاسگزارم مهندس دستت طلا

تاپیک های مشابه

  1. کمک در مورد اجرای پروژه یک نرم افزار تحت وب
    نوشته شده توسط arash.gh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 مرداد 1393, 05:51 صبح
  2. سوال: کمک در مورد انقضا دادن به نرم افزار با استفاده از نرم افزارها
    نوشته شده توسط oliya24 در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 آبان 1390, 12:34 عصر
  3. کمک در مورد ساخت ستاپ با نرم افزار وینرار
    نوشته شده توسط yeki_be_name_hich_kas در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مهر 1389, 12:19 عصر
  4. کمک در مورد انتخاب قفل برای نرم افزار
    نوشته شده توسط Alirezagoodarzi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آذر 1384, 03:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •