نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: اجرا نشدن فايل اكسس ٢٠٠٣ در سيستم كاربر

  1. #1

    اجرا نشدن فايل اكسس ٢٠٠٣ در سيستم كاربر

    با سلام و درود

    يك برنامه با فايل mdb اكسس ٢٠٠٣ در سيستمي كه افيس٢٠٠٧ نصب هستش نوشتم و سپس فايل را mde كرده و در سيستم كاربري كه افيس ٢٠٠٧ نصب است ذخيره و اجرا كردم. اما نمي دونم چرا برنامه اجرا نميشه و پيغام هاي عجيب زير را ميده.لطفأ راهنمايي بفرماييد

    This database is in an unrecognized format


    The database may have been created with a later version of microsoft office access version of microsoft office access to the curent one, then open thise database



    و در پنجره بعدي:

    The visual basic for applications project in the database is corrupt

  2. #2

    نقل قول: اجرا نشدن فايل اكسس ٢٠٠٣ در سيستم كاربر

    اساتيد محترم لطفآ راهنمايي فرملييد
    با تشكر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Rasool-GH
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    704

    نقل قول: اجرا نشدن فايل اكسس ٢٠٠٣ در سيستم كاربر

    معمولا فایلهای Mde که با یک نسخه از افیس مخصوصا نسخه بتا تهیه و کامپایل میشه در سایر نسخه ها و سیستمها با مشکل برخورد میکنه

  4. #4

    نقل قول: اجرا نشدن فايل اكسس ٢٠٠٣ در سيستم كاربر

    يعني اگه افيس ٢٠٠٧ سيستم خودمو بروز كنم مشكل حل ميشه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Rasool-GH
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    704

    نقل قول: اجرا نشدن فايل اكسس ٢٠٠٣ در سيستم كاربر

    نظر قطعی نمیشه داد
    بهترین کار اینه که برنامه رو با همون افیسی که قصد استفاده از اون رو دارید Mde کنید

  6. #6

    نقل قول: اجرا نشدن فايل اكسس ٢٠٠٣ در سيستم كاربر

    اين برنامه قرار روي خيلي از سيتم ها از طريق cd نصب شه فكر نكنم راه حل بالا منطقي باشه.
    كسي ديگ نظري نداره
    يا اين مشكل خيلي پيش پا افتاده است ويا خيلي نادر. لطفآ راهنمايي بفرماييد. اساتيد گروه

  7. #7

    نقل قول: اجرا نشدن فايل اكسس ٢٠٠٣ در سيستم كاربر

    خب دوست گرامی شما از کجا میدونی که در سیستم کاربران چه ورژن از آفیس وجود داره؟
    پیشنهادم اینه که در سی دی مثلا طبق گفته دوستان در یک آفیس mde کنید و یک نسخه runtimeاز همون افیس را هم کنار برنامه قرار بدید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Rasool-GH
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    704

    نقل قول: اجرا نشدن فايل اكسس ٢٠٠٣ در سيستم كاربر

    در صورتی که برنامه رو روی CD توزیع میکنید تنها راه همین موردی هست که جناب عربی عنوان کردند . برنامه های اکسس شدیدا وابسته به نسخه افیس خودشون هستند . نمیتونید مثل زبانهای دیگه اون رو کامپایل کنید و روی اهر نسخه افیسی اجرا کنید . ضمنا پیشنهاد میکنم از 2010 بجای 2007 استفاده کنید . سازگاریش بیشتره

  9. #9

    نقل قول: اجرا نشدن فايل اكسس ٢٠٠٣ در سيستم كاربر

    با سلام
    با فرمات mdb ذخیره کنید
    با تشکر

  10. #10

    نقل قول: اجرا نشدن فايل اكسس ٢٠٠٣ در سيستم كاربر

    نقل قول نوشته شده توسط mosaArabi مشاهده تاپیک
    خب دوست گرامی شما از کجا میدونی که در سیستم کاربران چه ورژن از آفیس وجود داره؟
    پیشنهادم اینه که در سی دی مثلا طبق گفته دوستان در یک آفیس mde کنید و یک نسخه runtimeاز همون افیس را هم کنار برنامه قرار بدید
    با تشكر
    لطف كنيد آدرس يك آموزش از runtime را ارايه كنيد
    آيا با ٢٠٠٧ هم ميتوان رانتايم داشت

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791

    نقل قول: اجرا نشدن فايل اكسس ٢٠٠٣ در سيستم كاربر

    با هر نسخه ای که MDE‌شده
    فقط با همان نسخه اجرا میشه
    فرمتهای 97 و 2003 و 2007
    * فقط برای تذکر بود*

  12. #12

    نقل قول: اجرا نشدن فايل اكسس ٢٠٠٣ در سيستم كاربر

    نقل قول نوشته شده توسط Saeid_ji مشاهده تاپیک
    با تشكر
    لطف كنيد آدرس يك آموزش از runtime را ارايه كنيد
    آيا با ٢٠٠٧ هم ميتوان رانتايم داشت
    سلام
    آدرس خاصی ندام . د گوگل جستجو کنید هست

  13. #13
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    پست
    332

    نقل قول: اجرا نشدن فايل اكسس ٢٠٠٣ در سيستم كاربر

    سلام
    با توجه به تجربیات دوستان در خصوص مشکلات اجرای نسخه Mde اکسس در ورژن های دیگر و تجربه ای که چند روزگذشته در همین رابطه خودم شخصاً با آن مواجه شدم واقعاً از برنامه نویسی در اکسس زده شدم .
    از آنجائیکه که بنده همیشه با یک نوع آفیس( آفیس 2007 سرویس پک 2) در محل کار و منزل کار می کردم مشکلی در این رابطه برایم پیش نمی آمد تا اینکه چند روز پیش به آفیس 2007 سرویس پک 3 دسترسی پیدا کردم و آن را بر روی سیستم منزل نصب کردم و با این آفیس یک نسخه MDE ایجاد نمودم و فردای آن روز این نسخه MDEرا بر روی سیستم محل کارم که آنهم نسخه 2007 اما سرویس پک 2 است را اجرا کردم که در کمال ناباوری دیدم نسخه فوق اجرا نمیشود و خطائی که دوستمون در پست اول ذکر کرده اند در هنگام اجرای آن صادر شد . ایندفعه در محل کار از همان نسخه MDB یک نسخه MDE تهیه کردم که بخوبی بر روی سیستم محل کار اجرا میشد اما همین نسخه بر روی سیستم منزل که سرویس پک 3 است اجرا نمیشد و همان خطا صادر شد. الآن چند روز است که این کار را برای اطمینان بیشتر تکرار می کنم و همان نتیجه را می گیرم .
    ضمناً نسخه تهیه شده MDE در هر دو نسخه آفیس 2007 بر روی آفیس 2010 (32 بیتی آن ) تست کردم و همان خطا مشاهد گردید .
    حالا بقول دوستمون در پست 6 وقتی قرار باشه نسخه MDEبرنامه بر روی ورژن های دیگر آفیس باید اجرا شود در حالیکه این امکان عملاً وجود نداشته باشد دیگر چه انگیزه ای برای کار کردن با اکسس باقی می ماند .


    موفق باشین

  14. #14
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    پست
    407

    نقل قول: اجرا نشدن فايل اكسس ٢٠٠٣ در سيستم كاربر

    نقل قول نوشته شده توسط nazanin_90 مشاهده تاپیک
    سلام
    با توجه به تجربیات دوستان در خصوص مشکلات اجرای نسخه Mde اکسس در ورژن های دیگر و تجربه ای که چند روزگذشته در همین رابطه خودم شخصاً با آن مواجه شدم واقعاً از برنامه نویسی در اکسس زده شدم .
    از آنجائیکه که بنده همیشه با یک نوع آفیس( آفیس 2007 سرویس پک 2) در محل کار و منزل کار می کردم مشکلی در این رابطه برایم پیش نمی آمد تا اینکه چند روز پیش به آفیس 2007 سرویس پک 3 دسترسی پیدا کردم و آن را بر روی سیستم منزل نصب کردم و با این آفیس یک نسخه MDE ایجاد نمودم و فردای آن روز این نسخه MDEرا بر روی سیستم محل کارم که آنهم نسخه 2007 اما سرویس پک 2 است را اجرا کردم که در کمال ناباوری دیدم نسخه فوق اجرا نمیشود و خطائی که دوستمون در پست اول ذکر کرده اند در هنگام اجرای آن صادر شد . ایندفعه در محل کار از همان نسخه MDB یک نسخه MDE تهیه کردم که بخوبی بر روی سیستم محل کار اجرا میشد اما همین نسخه بر روی سیستم منزل که سرویس پک 3 است اجرا نمیشد و همان خطا صادر شد. الآن چند روز است که این کار را برای اطمینان بیشتر تکرار می کنم و همان نتیجه را می گیرم .
    ضمناً نسخه تهیه شده MDE در هر دو نسخه آفیس 2007 بر روی آفیس 2010 (32 بیتی آن ) تست کردم و همان خطا مشاهد گردید .
    حالا بقول دوستمون در پست 6 وقتی قرار باشه نسخه MDEبرنامه بر روی ورژن های دیگر آفیس باید اجرا شود در حالیکه این امکان عملاً وجود نداشته باشد دیگر چه انگیزه ای برای کار کردن با اکسس باقی می ماند .


    موفق باشین
    سلام
    میگم تا حالا نسبت به موضوع چقدر غافل بودیم ، من هم امتحان کردم و به همین نتیجه رسیدم
    راستی راستی این مشکل راه حلی نداره؟
    اینجوری که خیلی بد میشه ؛ رو اکسس یه حساب دیگه ای باز کرده بودیم

  15. #15
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    پست
    407

    نقل قول: اجرا نشدن فايل اكسس ٢٠٠٣ در سيستم كاربر

    با سلام مجدد
    ایکاش در خصوص این موضوع خیلی مهم ، از نظرات ارزشمند استاد بزرگ اکسس(جناب آقای پیروز مهر) بهره مند میشدیم .

  16. #16
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: اجرا نشدن فايل اكسس ٢٠٠٣ در سيستم كاربر

    ببسم الله الرحمن الرحیم

    وَلا تَقفُ ما لَيسَ لَكَ بِهِ عِلمٌ ۚ إِنَّ السَّمعَ وَالبَصَرَ وَالفُؤادَ كُلُّ أُولٰئِكَ كانَ عَنهُ مَسئولًا
    ترجمه:

    از آنچه به آن آگاهی نداری، پیروی مکن، چرا که گوش و چشم و دل، همه مسؤولند. سوره مبارکه الإسراء آیه 36

    سلام جناب Abas1388 !
    پیرو پیام خصوصی جنابعالی در خصوص اظهار نظر بنده نسبت به موضوع این تاپیک ، باید عرض کنم چند روز قبل که پاسخ پیام شما را دادم نسبت به این موضوع ابهام داشتم و در پاسخ پیام شما عنوان کردم که بنده فعلاً در این خصوص نمی توانم اظهار نظر نمایم ؛ چرا که بنده خیلی وقت است یک جورائی یاد گرفته ام از اظهار نظر کردن در خصوص موضوعی که کاملاً به آن مطمئن نیستم خودداری نمایم . چون ممکن است خدای ناکرده با اظهار نظر غلط خودم اذهانی را منحرف یا ناامید نمایم ( بعنوان نمونه در همین تاپیک ، ناامیدی که در نوشته های سرکار nazanin_90 در پست 13 وجود دارد را ملاحظه می فرمائید ؟)
    راستش بنده نسبت به این اظهار نظر قاطع دوستان که اشاره کرده اند با هر نسخه ای که MDE‌شده فقط با همان نسخه اجرا میشه خیلی تردید دارم ؛ چون بعید میدانم شرکت مایکروسافت با این عظمت این امکان(Mde) را برای اکسس فراهم کرده باشد و در جاهائی امکان اجرای آن وجود نداشته باشد . بنده امروز درخصوص این موضوع در منابع خارجی خیلی جستجو کردم ولی به موردی که نسخه mde با همان نسخه ایکه با آن تهیه شده اجرا میشود بر نخوردم . البته این موضوع شاید در خصوص نسخه 2003 صادق باشد ، یعنی اگر نسخه Mde را در ورژن های بالاتر از 2003 تهیه کرده باشید این نسخه دیگر در ورژن 2003 اجرا نمیشود ؛ ولی برعکس اگر نسخه Mde در اکسس 2003 تهیه شده باشد در ورژن های بالاتر اجرا خواهد شد .
    علی ایحال اگر تا همینجا بخواهم اظهار نظری بنمایم باید عرض کنم اگر دربرنامه ای چنانچه کد نویسی و کنترل خطا بطور صحیح رعایت شده باشد به احتمال زیاد اشکالی در اجرای نسخه mde در ورژنهای دیگر پیش نخواهد آمد .
    شاید بعضی از دوستان تصورکنند که صرف کامپایل نمودن کدها بدون وجود باگ نباید مشکل خاصی پیش آید در صورتیکه ممکن است درج کدی در ظاهر صحیح باشد و لی ممکن است آن کد در نسخه های دیگر بصورت دیگر بکار رود ؛ مثلاً در نسخه های 2003 و پائین تر رکورست را بصورت Dim rs As Recordset معرفی می نمائیم اما در نسخه های بالاتر باید بصورت Dim rs As dao.Recordset معرفی شود . و یا ممکن است کامپوننتی در برنامه شما بکاررفته باشد که اگر کنترلی خطائی برای عدم وجود آن بکار نرفته باشد نسخه mde اجرا نخواهد شد و موردهای دیگر که بحث درمورد آنها به درازا می کشد .

    دوستان ،لطفاً نمونه ضمیمه را در نسخه های مختلف امتحان و نتیجه را اعلام بفرمائید .
    ضمناً بنده هم به نوبه خود تمایل به اظهار نظر جناب استاد پیروز مهر بعنوان یک صاحب نظر بی بدیل در زمینه اکسس در خصوص موضوع این تاپیک دارم .
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله alirezabahrami : جمعه 25 دی 1394 در 08:58 صبح دلیل: تهیه نمونه

  17. #17
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    پست
    407

    نقل قول: اجرا نشدن فايل اكسس ٢٠٠٣ در سيستم كاربر

    نقل قول نوشته شده توسط alirezabahrami مشاهده تاپیک
    ببسم الله الرحمن الرحیم

    وَلا تَقفُ ما لَيسَ لَكَ بِهِ عِلمٌ ۚ إِنَّ السَّمعَ وَالبَصَرَ وَالفُؤادَ كُلُّ أُولٰئِكَ كانَ عَنهُ مَسئولًا
    ترجمه:

    از آنچه به آن آگاهی نداری، پیروی مکن، چرا که گوش و چشم و دل، همه مسؤولند. سوره مبارکه الإسراء آیه 36

    سلام جناب Abas1388 !
    پیرو پیام خصوصی جنابعالی در خصوص اظهار نظر بنده نسبت به موضوع این تاپیک ، باید عرض کنم چند روز قبل که پاسخ پیام شما را دادم نسبت به این موضوع ابهام داشتم و در پاسخ پیام شما عنوان کردم که بنده فعلاً در این خصوص نمی توانم اظهار نظر نمایم ؛ چرا که بنده خیلی وقت است یک جورائی یاد گرفته ام از اظهار نظر کردن در خصوص موضوعی که کاملاً به آن مطمئن نیستم خودداری نمایم . چون ممکن است خدای ناکرده با اظهار نظر غلط خودم اذهانی را منحرف یا ناامید نمایم ( بعنوان نمونه در همین تاپیک ، ناامیدی که در نوشته های سرکار nazanin_90 در پست 13 وجود دارد را ملاحظه می فرمائید ؟)
    راستش بنده نسبت به این اظهار نظر قاطع دوستان که اشاره کرده اند با هر نسخه ای که MDE‌شده فقط با همان نسخه اجرا میشه خیلی تردید دارم ؛ چون بعید میدانم شرکت مایکروسافت با این عظمت این امکان(Mde) را برای اکسس فراهم کرده باشد و در جاهائی امکان اجرای آن وجود نداشته باشد . بنده امروز درخصوص این موضوع در منابع خارجی خیلی جستجو کردم ولی به موردی که نسخه mde با همان نسخه ایکه با آن تهیه شده اجرا میشود بر نخوردم . البته این موضوع شاید در خصوص نسخه 2003 صادق باشد ، یعنی اگر نسخه Mde را در ورژن های بالاتر از 2003 تهیه کرده باشید این نسخه دیگر در ورژن 2003 اجرا نمیشود ؛ ولی برعکس اگر نسخه Mde در اکسس 2003 تهیه شده باشد در ورژن های بالاتر اجرا خواهد شد .
    علی ایحال اگر تا همینجا بخواهم اظهار نظری بنمایم باید عرض کنم اگر دربرنامه ای چنانچه کد نویسی و کنترل خطا بطور صحیح رعایت شده باشد به احتمال زیاد اشکالی در اجرای نسخه mde در ورژنهای دیگر پیش نخواهد آمد .
    شاید بعضی از دوستان تصورکنند که صرف کامپایل نمودن کدها بدون وجود باگ نباید مشکل خاصی پیش آید در صورتیکه ممکن است درج کدی در ظاهر صحیح باشد و لی ممکن است آن کد در نسخه های دیگر بصورت دیگر بکار رود ؛ مثلاً در نسخه های 2003 و پائین تر رکورست را بصورت Dim rs As Recordset معرفی می نمائیم اما در نسخه های بالاتر باید بصورت Dim rs As dao.Recordset معرفی شود . و یا ممکن است کامپوننتی در برنامه شما بکاررفته باشد که اگر کنترلی خطائی برای عدم وجود آن بکار نرفته باشد نسخه mde اجرا نخواهد شد و موردهای دیگر که بحث درمورد آنها به درازا می کشد .

    دوستان ،لطفاً نمونه ضمیمه را در نسخه های مختلف امتحان و نتیجه را اعلام بفرمائید .
    ضمناً بنده هم به نوبه خود تمایل به اظهار نظر جناب استاد پیروز مهر بعنوان یک صاحب نظر بی بدیل در زمینه اکسس در خصوص موضوع این تاپیک دارم .
    موفق باشید
    با سلام و تشکر فراوان ازجناب بهرامی بخاطر ارائه مطالب مفیدشون
    بر روی سیستم کامپیوتر من اکسس 2007 و 2010 نصب است که با هر دو ورژن فوق فایل نمونه شما را امتحان کردم و در هر دو مورد فایل اجرا شد .
    انشاءالله دوستان دیگر هم نمونه را امتحان و نتیجه را اعلام فرمایند .
    با تشکر فراوان

  18. #18

    نقل قول: اجرا نشدن فايل اكسس ٢٠٠٣ در سيستم كاربر

    نقل قول نوشته شده توسط alirezabahrami مشاهده تاپیک
    ... در خصوص نسخه 2003 صادق باشد ، یعنی اگر نسخه Mde را در ورژن های بالاتر از 2003 تهیه کرده باشید این نسخه دیگر در ورژن 2003 اجرا نمیشود ؛ ولی برعکس اگر نسخه Mde در اکسس 2003 تهیه شده باشد در ورژن های بالاتر اجرا خواهد شد ...[/SIZE]
    باسلام- دقیقاً توی ماه گذشته برنامه ای رو برای لپ تاپی که ویندوزش 8.1 (64بیت)با آفیس 2013 بود نصب شد و تا حالا هم بدون مشکل داره کار میکنه. درمورد مطلب مورد اشاره دوستان در اینجا رو از لحاظ تئوری نمیدونم چی بگم !

  19. #19
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    پست
    407

    نقل قول: اجرا نشدن فايل اكسس ٢٠٠٣ در سيستم كاربر

    سلام
    ماشاالله چه همکاری و تشریک مساعی ای بین اعضاء در این تالار مشاهده میشود .
    دوستان عزیز ! آیاامتحان کردن نمونه ای که جناب بهرامی ضمیمه نمودند و اعلام نتیجه امتحان نمونه فوق در نسخه آفیسی که بر روی سیستمشان نصب است خیلی کار مشکلی است ؟ آیا موضوع این تاپیک برای دوستان اینقدر بی اهمیت است که از کنار آن بی تفاوت رد میشوند .
    من واقعاً متعجم از بعضی از دوستانی که تقاضای همکاری از آنها میشود در حالی که این تقاضا از سوی کسی که در این تالار و حتی در تالار وی بی به خیلی از سوالات کلیدی افراد جواب میدهد و دوستان (حداقل آنهائی که مثل بنده همیشه در مقام سوال کننده ظاهر میشوند ) بی تفاوت از کنار این تقاضای همکاری رد میشوند غافل از اینکه نتیجه ای این همکاری و تقاضا به نفع دوستان می باشد نه پاسخ دهنده (جناب بهرامی ) که اینگونه ابهامات برای او حل شده است .
    شما دوست عزیزی که که وقتی سوالی برایت پیش میآید و آن را در این تالار مطرح می کنید برای دریافت پاسخ آرام و قرار ندارید و پشت سر هم تقاضای کمک و مساعدت می نمائید ؛ چگونه است که وقتی تقاضای همکاری از جانب آن فردی که مستقیم و غیر مستقیم حلال بسیاری از سوالات شما بوده بی خیالی طی می کنید . آیا فکر نمیکنید این بی تفاوتی باعث بی انگیزگی این عزیزان در پاسخ دهی به سوالات احتمالی و آتی شما و دوستان دیگر شود ؟
    در هر حال بنده شخصاً ازجناب بهرامی عزیز کمال تشکر و سپاسگزاری را دارم و همچنین از استاد بزرگ اکسس جناب آقای پیروز مهر عزیز که در خصوص موضوع این تاپیک بصورت پیام خصوصی از ایشان نظر خواهی شد و نظر ایشان هم رد نظر دوستانی است که معتقدند به این بوده و هستند که نسخه Mde در همان نسخه ای که تهیه شده قابل اجراست بسیار متشکرم.
    در پناه خدا

  20. #20

    نقل قول: اجرا نشدن فايل اكسس ٢٠٠٣ در سيستم كاربر

    سلام من در اکسس 2010 تست کردم اجرا شد..از زحمات استاد بی بدیل جناب آقای بهرامی متشکرم

  21. #21
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: اجرا نشدن فايل اكسس ٢٠٠٣ در سيستم كاربر

    سلام
    دوستانی که این مشکل را با اکسس 2007 دارند راهکار خود مایکروسافت را در این لینک مطالعه کنند تا انشاءالله مشکلشان حل شود .
    یا علی

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    108

    نقل قول: اجرا نشدن فايل اكسس ٢٠٠٣ در سيستم كاربر

    ضمن سلام خدمت دوستان

    به وضوح مطالبی از سوی برخی كاربران مطرح شده که به هیچ عنوان مبنای درستی نداره

    مبحثی داریم در بخش توسعه نرم افزاری با عنوان Backward Compatibility که در واقع اشاره به سازگاری نسخه جدید با نسخه قبلی همون برنامه داره
    در صورت عدم رعایت این امر از سوی هر شرکت و گروه توسعه دهنده ای , میتونه این رخداد منجر به از دست دادن بخش عمده ای از بازار فروش محصول بشه
    شرکت مایکروسافت در همه ابعاد داعیه رعایت همه جانبه این اصل اولیه و اساسی توسعه رو داره , و در این امر موفق عمل میکنه و پایبند به این اصل باقی مونده

    شخصا اصلا با این مشکلی که این دوستان عنوان کردند , تا به امروز مواجه نشدم ولیکن باید به چند نکته اشاره کنم :

    خیلی از دوستان شاید تجربه ناموفق جهش و عرضه نسخه ویندوز Vista رو که بعد از ویندوز XP عرضه شد رو به یاد داشته باشند , ویندوزی که پرده از برخی سیاستهای جدید مایکروسافت بر داشت , نمایشی از عرضه برخی از اولین های ویندوز !!

    بعدها دیدیم که مایکروسافت از همین تجربه اولیه ناموفق , محصول بسیار کارآمد ویندوز7 رو به وجود آورد

    در جهش بعدی تغییرات گسترده ای رو داد و محصول مشکل دار ویندوز 8 رو ارائه کرد و در مدت کوتاهی ویندوز موفق 8.1 و در ادامه ویندوز 10 رو معرفی کرد و ....

    همواره برخی جهش ها ( منظورم از جهش , ارتقا غیر متعارف و برجسته هستش ) , تا زمان جا افتادن , با برخی چالشهای اولیه در اجرا مواجه هستند

    اگر بخوایم درخصوص محصولات آفیس و بالاخص اکسس صحبت کنیم , این جهش واضح از نسخه 2003 به 2007 دیده میشه
    شخصا نسخه 2007 رو بدون نصب سرویس پکهای اون موفق نمی دونم

    و یا در کنار Service Pack ها , شما Hotfix ها رو دارید که اونها هم در واقع وصله های کوچکی هستند که برخی نقائص که گاها بسیار هم پر اهمیتند رو رفع میکنند ( توضیح : سرویس پک مجموعه ای از بسیاری از Hotfix های عرضه شده قبلی به علاوه مجموعه دیگه ای از وصله هایی هست که شاید عرضه عمومی قبلی نشدند و همگی در قالب یک سرویس پک عرضه میشن )

    پس دو قانون رو میبایست رعایت کرد :

    اول , تا حد امکان کارهاتون رو با نسخه هایی که به عنوان جهش اولیه مطرح هستند انجام ندید و تا زمان Stable شدن اون منتظر بمونید

    دوم , همواره از آخرین Service Pack ها استفاده کنید

    توصیه میکنم در حال حاضر تا حد امکان از نسخه های 2010 و یا 2013 اکسس استفاده کنید , اینها در واقع نسخه های کامل شده 2007 هستند که به بلوغ نسبی رسیدند و امکانات اونها کفایت و کارایی لازم جهت توزیع و معرفی یک محصول موفق رو از سوی شما دارند
    اگر هم الزام به استفاده از نسخه 2007 دارید ( چون 2010 هم حداقل به ویندوز XP SP3 نیاز داره ) , حتما از Service Pack 3 این محصول استفاده کنید

    تا این لحظه با مشکل مورد نظر دوستان مواجه نشدم و تستهای فعلی بنده هم هیچ مشکلی رو نشون نمیده

    بدون دیدن نمونه فایل هیچ نظری نمیتونم بدم و هرنظری در شرایط فعلی بر مبنای تصورات من از فایل شماست !

    میتونید لیست خطاهایی که توسط سرویس پکها رفع شدند رو با رجوع و جستجو در اینترنت ببینید , و نگاه کنید که شما چه فعالیتی رو در داخل فایلتون به انجام رسوندید که بر مبنای اطلاعات مندرج در سرویس پکها , میتونه منجر به ایجاد اشکال بشه ( لیست تغییرات طولانی هستش و حقیقتا نیازی به درج اونها در اینجا نیست و علاقه مندان میبایست خودشون اونها رو مطالعه کنند )
    و در نهایت همونطوری که جناب آقای بهرامی هم فرمودند , این مبحث , هر نسخه فقط با همون نسخه و ..... از ریشه و مبنا غلط هستش

    تست عملی این نکته رو نشون نمیده و هیچ مستندی هم در این خصوص از سوی مرجع مورد تایید ( مایکروسافت ) وجود نداره ضمن اینکه منطق توسعه نرم افزاری , حتی در ابعاد کوچک اون هم این عدم سازگاری رو توجیه نمیکنه , چه برسه به بروز این خطای بزرگ از سوی شرکتی همچون مایکروسافت

    پي نوشت : ضمنا در هر نسخه سعي كنيد از فرمت مختص همون ورژن استفاده كنيد ، فرضا از فرمت ACCDE به جاي MDE

    موقث باشید

  23. #23

    نقل قول: اجرا نشدن فايل اكسس ٢٠٠٣ در سيستم كاربر

    نقل قول نوشته شده توسط abas1388 مشاهده تاپیک
    سلام
    ماشاالله چه همکاری و تشریک مساعی ای بین اعضاء در این تالار مشاهده میشود .
    دوستان عزیز ! آیاامتحان کردن نمونه ای که جناب بهرامی ضمیمه نمودند و اعلام نتیجه امتحان نمونه فوق در نسخه آفیسی که بر روی سیستمشان نصب است خیلی کار مشکلی است ؟ آیا موضوع این تاپیک برای دوستان اینقدر بی اهمیت است که از کنار آن بی تفاوت رد میشوند .
    من واقعاً متعجم از بعضی از دوستانی که تقاضای همکاری از آنها میشود در حالی که این تقاضا از سوی کسی که در این تالار و حتی در تالار وی بی به خیلی از سوالات کلیدی افراد جواب میدهد و دوستان (حداقل آنهائی که مثل بنده همیشه در مقام سوال کننده ظاهر میشوند ) بی تفاوت از کنار این تقاضای همکاری رد میشوند غافل از اینکه نتیجه ای این همکاری و تقاضا به نفع دوستان می باشد نه پاسخ دهنده (جناب بهرامی ) که اینگونه ابهامات برای او حل شده است .
    شما دوست عزیزی که که وقتی سوالی برایت پیش میآید و آن را در این تالار مطرح می کنید برای دریافت پاسخ آرام و قرار ندارید و پشت سر هم تقاضای کمک و مساعدت می نمائید ؛ چگونه است که وقتی تقاضای همکاری از جانب آن فردی که مستقیم و غیر مستقیم حلال بسیاری از سوالات شما بوده بی خیالی طی می کنید . آیا فکر نمیکنید این بی تفاوتی باعث بی انگیزگی این عزیزان در پاسخ دهی به سوالات احتمالی و آتی شما و دوستان دیگر شود ؟
    در هر حال بنده شخصاً ازجناب بهرامی عزیز کمال تشکر و سپاسگزاری را دارم و همچنین از استاد بزرگ اکسس جناب آقای پیروز مهر عزیز که در خصوص موضوع این تاپیک بصورت پیام خصوصی از ایشان نظر خواهی شد و نظر ایشان هم رد نظر دوستانی است که معتقدند به این بوده و هستند که نسخه Mde در همان نسخه ای که تهیه شده قابل اجراست بسیار متشکرم.
    در پناه خدا
    سلام شما راست میگید ان شالله دوستان بیشتر همکاری کنند شرمنده من زیاد وارد نیستم بعضی از پیام ها را درست نمی فهمم ولی از پیگیری دوستان متشکرم

  24. #24

    نقل قول: اجرا نشدن فايل اكسس ٢٠٠٣ در سيستم كاربر

    درودبرشما دوستان
    من هم این موضوع را در مورد دوتا فایل اکسس امتحان کردم. یعنی از روی یک سیستم به روی سیستم دیگری(لپتاپ) منتقل کردم، و متاسفانه هر دو برنامه روی لپتاپ مشکل پیدا کردند.
    این در حالیست که قبلا این دو برنامه هم روی کامپیوتر شخصی هم روی لپتاپ بدون مشکل کار میکردند و مدتی پیش ویندوز و آفیس لپتاپ را عوض کردم، الان روی لپتاپ کار نمیکنند.
    لازم بذکر است که هر دوسیستم ویندوز7 و آفیس 64بیتی دارند.
    هر دو برنامه هم اسپلیت (فرانت، بک اند) هستند.
    یکی از برنامه ها accdb و دیگری accde است.
    و اما خطای هر برنامه یه چیزی است:
    ۱-برنامه ای که accdb است: فرم لاگین باز میشود، کاربری و رمز را که میزنم به فرم منو هدایت میشوم و و در فرم منو هنگ میکند. و نه پیش میرود و نه خارج میشود.
    ۲- برنامه‌ای که accde است فرم اول برنامه باز میشود ولی با نمایش خطای زیر و پیش نمیرود:
    Database can't be opened
    Because the vba project contained in it can not be read.
    The database can be opened only if the vba project is first deleted.
    Deleting the vba project removes all code from modules, forms, and reports.
    You should backup your database before attempting to open the database and delet the vba project.
    دوستان گرامی در این مورد اگر مقدور است راهنمایی بفرمایید.
    سپاس فراوان از لطف شما
    تلگرام:
    dak1970@

تاپیک های مشابه

  1. اجرا نشدن فايل حاوي برنامه در wwwroot
    نوشته شده توسط goodarziasl در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1391, 20:16 عصر
  2. باز نشدن فايل اكسس 2003 در 2007
    نوشته شده توسط jmfnima در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مهر 1389, 13:41 عصر
  3. سوال: ساخت فایل در سیستم کاربر.
    نوشته شده توسط sali444 در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 08 فروردین 1388, 05:53 صبح
  4. دلیل اجرا نشدن فایل exe در کامپیوترهای دیگه
    نوشته شده توسط ابی بنی حسینی در بخش Foxpro
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 02 اسفند 1386, 17:29 عصر
  5. مشکل اجرا شدن فایل اکسس در شبکه
    نوشته شده توسط o_panjeshahi در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 21 آذر 1386, 08:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •