نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کمک در مورد ساخت view در sql

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    کمک در مورد ساخت view در sql

    با سلام :چگونه میتوان با دو جدول مرتبط یک ویو ساخت که دارای دو فیلد باشد.
    جدول 1 =کد و نام مشتری
    جدول 2=کدمشتری -کد ماه -فروش
    اگر کد مشتری و نام مشتری با فروش جدول 2 را باهم گروپ کنیم مشکلی نیست . ولی وقتی بخواهیم ماه را هم انتخاب کنیم کلید اصلی ازبین میره و انتی تی ویورا قبول نمیکنه چون کلید اصلی نداره . لطفا کمک کنید مثلا من اگر بخواهم فروش هر ماه یک مشتری را بدست بیاورم چ کار کنم ؟

    Untitled.png2.png

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: کمک در مورد ساخت ویو در اس کیو ال

    سلام دوست گرامی شما داری از entity بهره میبری بهتره کد بنویسی

    dataGridView1.DataSource= context.Table1.Select(c=>new{c.nam,c.kod,c.Table2. mah,sum=c.Table2.Sum(p=>p.frosh)}).ToList();
    First,solve the problem then write the code

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: کمک در مورد ساخت ویو در اس کیو ال

    مرسی .کاک زانیار ولی روش شما رو نتونستم پیاده سازی کنم.

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: کمک در مورد ساخت view در sql

    تصویر دو جدول Table1,Table2در EDM رو بزار و اگر خطایی رخ داده توضیحات خطا رو بزار تا راهنمایی لازم صورت گیرد
    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. کمک در مورد ساخت کانکشن java با SQL server
    نوشته شده توسط m-riazi در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 27 شهریور 1393, 00:13 صبح
  2. کمک در مورد ساخت جدول برای sql
    نوشته شده توسط ahmad_lovely در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 11:20 صبح
  3. نیاز به راهنمایی در مورد ساخت یک دستور SQL
    نوشته شده توسط alih988 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 14 مهر 1387, 00:33 صبح
  4. کمک فوری در مورد ساخت جدول sql server 2005
    نوشته شده توسط reza10203045 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 14 تیر 1387, 18:22 عصر
  5. . کمک در SQL Server 2000
    نوشته شده توسط mahak_f در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 آذر 1384, 06:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •