نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: تقویم و Datepicker شمسی و زیبا

  1. #1

    Thumbs up تقویم و Datepicker شمسی و زیبا

    سلام. وقت بخیر دوستان.
    میدونم همه توی wpf دنباله یه دیتپیکر خوشگل میگردن و البته کامل. من براتون این دفه یه تقویم شمسی زیبا درست کردم ک امیدوارم استفاده کنید و لذت ببرید و مشکلاتشو حتما بهم بگید تا کامل بشه.

    خیلی ممنون از همتون.

    تصاویر:

    تصویر تکس باکس و نمایش دهنده تاریخ بر روی فرم اصلی شما:
    Untitled.png

    فرم انتخاب کننده تاریخ:
    Untitl23ed.png



    و این هم کتابخونش:
    PersianDatePicker.rar


    رمز: MortezaZandieh

    والبته فونت هایی ک استفاده کردم:
    helvetica-neue-ultra-light.rar
    segoeui.rar
    BNazanin.rar
    segoeuib.rar
    BNaznnBd.rar

    آپدیت کتابخانه. فونت ها از پروژه جدا شد. حجم به شدت کم شد. تغییر گرافیک برنامه.

    منتظره سوالات، پیشنهادات و انتقادات شما هستم.


    چند تا سوال:
    -سایز فرم بزرگ نیس؟
    -توی فرمم چیزی اضافی نیست؟
    -رنگ بندیش چطوره؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mori Bone : پنج شنبه 10 دی 1394 در 00:39 صبح دلیل: آپدیت کتابخانه. فونت ها از پروژه جدا شد. حجم به شدت کم شد. تغییر گرافیک برنامه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: تقویم و Datepicker شمسی و زیبا

    متاسفانه لینک فایل ضمیمه شدتون اشکال داره . نتونستم دانلود کنم

  3. #3

    نقل قول: تقویم و Datepicker شمسی و زیبا

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    متاسفانه لینک فایل ضمیمه شدتون اشکال داره . نتونستم دانلود کنم
    پست اول آپدیت شد. از لینک های جدید استفاده کنید. با آپلودر سایت مشکل دارم

  4. #4

    نقل قول: تقویم و Datepicker شمسی و زیبا

    اووووف پسر
    تاحالا کجا بودی!؟؟!!
    میدونی چقدر دنبالش بودممممم...
    دمت گرم مهندس
    ممنون

  5. #5

    نقل قول: تقویم و Datepicker شمسی و زیبا

    نقل قول نوشته شده توسط سیدسبحان مشاهده تاپیک
    اووووف پسر
    تاحالا کجا بودی!؟؟!!
    میدونی چقدر دنبالش بودممممم...
    دمت گرم مهندس
    ممنون
    اره خیلیا دنبالش بودن. این فایلو برا هزار نفر فروارد کردم. خودم خیلی وقت پیش میخواستم درستش کنم و شیر کنم ولی تازه وقت کردم
    حالا استفاده کردید نظرتون چیه؟

  6. #6

    نقل قول: تقویم و Datepicker شمسی و زیبا

    نقل قول نوشته شده توسط Mori Bone مشاهده تاپیک
    اره خیلیا دنبالش بودن. این فایلو برا هزار نفر فروارد کردم. خودم خیلی وقت پیش میخواستم درستش کنم و شیر کنم ولی تازه وقت کردم
    حالا استفاده کردید نظرتون چیه؟
    واقعا دست مریزاد!
    نه هنوز که استفاده نکردم.
    گیر همون سوالایی هستم که برات پستشو ارسال کردم ...
    همونایی که درباره mvvm هست.

  7. #7

    نقل قول: تقویم و Datepicker شمسی و زیبا

    دوباره سلام. لینک های پروژه آپدیت شدن. لطفا دوباره دان و استفاده کنید.

    -تغییر سایز فرم اصلی
    -تغییر در کد و بهینه شدن برخی از قسمت ها

    ارزوی موفقیت

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: تقویم و Datepicker شمسی و زیبا

    لینک ها ظاهرا مشکل دارند

  9. #9

    نقل قول: تقویم و Datepicker شمسی و زیبا

    نقل قول نوشته شده توسط aslan مشاهده تاپیک
    لینک ها ظاهرا مشکل دارند
    یخورده نتم ضعیفه. ولی الان تست کردم درست بودن. میتونید دانلود کنید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: تقویم و Datepicker شمسی و زیبا

    سلام دوست عزیز،

    کامپوننت شما به toolbox اضافه نمیشه، مشکل از کجاست؟

    من از VS 2015 استفاده می کنم.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: تقویم و Datepicker شمسی و زیبا

    سلام
    کاره واقعا قشنگیه ولی زمانی که dll رو به برنامه اضافه میکنم خطا میگره مشکل کار کجایه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Amir4317
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    160

    نقل قول: تقویم و Datepicker شمسی و زیبا

    نقل قول نوشته شده توسط Mori Bone مشاهده تاپیک
    سلام
    دمت گرم، رنگ بندیش خیلی خوب و عالیه!
    چند تا نکته:
    حجم فایل 4 مگه که خیلی زیاده:
    تصاویر پس زمینه و PNG رو با فتوشاپ کم حجمشون کن (Ctrl + Shift + Alt + S)
    فونت ها رو بیار بیرون تا اگه لازم بود خود کاربر[برنامه نویس] نصبشون کنه یا اصلاً از عکس کارامترها استفاده کن.
    {البته این سلیقه ایه: متن دکمه هات رو تغییر بده: برو به تاریخ=> برو به | برو به امروز => امروز | تبدیل تاریخ=> تبدیل }

    امکان استفاده در بازه‌ی زمانی رو داشته باشه محشر میشه
    امکان افزودن مناسبت های روزها توسط برنامه نویس
    و انتخاب چند تاریخ یا بازه زمانی
    و ...

    موفق باشی!


    من توی ویندوز فرم اضافه‌ش کردم ولی وقتی روش کلیک میکنم گیر میده:
    Could not load file or assembly 'WPFWindow, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.


    نسخه‌ی دات نتی که استفاده کردی چیه؟

  13. #13

    نقل قول: تقویم و Datepicker شمسی و زیبا

    نقل قول نوشته شده توسط Amir4317 مشاهده تاپیک
    سلام
    دمت گرم، رنگ بندیش خیلی خوب و عالیه!
    چند تا نکته:
    حجم فایل 4 مگه که خیلی زیاده:
    تصاویر پس زمینه و PNG رو با فتوشاپ کم حجمشون کن (Ctrl + Shift + Alt + S)
    فونت ها رو بیار بیرون تا اگه لازم بود خود کاربر[برنامه نویس] نصبشون کنه یا اصلاً از عکس کارامترها استفاده کن.
    {البته این سلیقه ایه: متن دکمه هات رو تغییر بده: برو به تاریخ=> برو به | برو به امروز => امروز | تبدیل تاریخ=> تبدیل }

    امکان استفاده در بازه‌ی زمانی رو داشته باشه محشر میشه
    امکان افزودن مناسبت های روزها توسط برنامه نویس
    و انتخاب چند تاریخ یا بازه زمانی
    و ...

    موفق باشی!


    من توی ویندوز فرم اضافه‌ش کردم ولی وقتی روش کلیک میکنم گیر میده:
    Could not load file or assembly 'WPFWindow, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.


    نسخه‌ی دات نتی که استفاده کردی چیه؟
    سلام. ممنون. خیلی ممنون از نظر و توجهتون. واقعا ممنون.
    حجم کم شد. چندتا عکس بی مورد توی پوشه جا مونده بود ک حذف شدن.
    فونت ها خارج شدن.(خودمم از همون اول راضی ب این کار نبودم و همون اول فونت ها جدا بودن ولی به اصرار بعضی دوستان اون کار رو انجام دادم)

    بازه زمانی رو هر وقت وقت کنم حتما انجام میدم(یه خورده بازترش کنید لطفا ک دقیقا چه آپشنایی داشته باشه)

    خیلی امکانات دگ مد نظرم هست ک فقط وقت لازم رو ندارم.


    آپدیت کتابخانه. فونت ها از پروژه جدا شد. حجم به شدت کم شد. تغییر گرافیک برنامه.

    کسایی ک با ادد به جعبه ابزار مشکل دارن دوباره تست کنن نتیجه رو اعلام کنن. یا روشی ک داخل این تاپیک مطرح کردم رو انجام بدن و کنترل رو به فرمشون ادد کنن.


    با ارزوی موفقیت و کامیابی
    آخرین ویرایش به وسیله Mori Bone : پنج شنبه 10 دی 1394 در 00:22 صبح

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: تقویم و Datepicker شمسی و زیبا

    نمیشه اینو توی WinForms استفاده کرد ؟

  15. #15

    نقل قول: تقویم و Datepicker شمسی و زیبا

    نقل قول نوشته شده توسط Mori Bone مشاهده تاپیک
    سلام. وقت بخیر دوستان.
    میدونم همه توی wpf دنباله یه دیتپیکر خوشگل میگردن و البته کامل. من براتون این دفه یه تقویم شمسی زیبا درست کردم ک امیدوارم استفاده کنید و لذت ببرید و مشکلاتشو حتما بهم بگید تا کامل بشه.

    خیلی ممنون از همتون.

    تصاویر:

    تصویر تکس باکس و نمایش دهنده تاریخ بر روی فرم اصلی شما:
    Untitled.png

    فرم انتخاب کننده تاریخ:
    Untitl23ed.png



    و این هم کتابخونش:
    PersianDatePicker.rar


    رمز: MortezaZandieh

    والبته فونت هایی ک استفاده کردم:
    helvetica-neue-ultra-light.rar
    segoeui.rar
    BNazanin.rar
    segoeuib.rar
    BNaznnBd.rar

    آپدیت کتابخانه. فونت ها از پروژه جدا شد. حجم به شدت کم شد. تغییر گرافیک برنامه.

    منتظره سوالات، پیشنهادات و انتقادات شما هستم.


    چند تا سوال:
    -سایز فرم بزرگ نیس؟
    -توی فرمم چیزی اضافی نیست؟
    -رنگ بندیش چطوره؟



    سلام
    ممنون داداش واسه من ارور میده


    An unhandled exception of type 'System.Windows.Markup.XamlParseException' occurred in PresentationFramework.dll

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: تقویم و Datepicker شمسی و زیبا

    کسی میتونه اینو برای WinForms تبدیل کنه ؟ کسی توانایشو داره ؟ هزینه اش پرداخت میشه

  17. #17

    نقل قول: تقویم و Datepicker شمسی و زیبا

    این مشکلو چطوری حلش کنم ؟


  18. #18
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    شهر سامان چهارمحال وبختياري
    پست
    5

    نقل قول: تقویم و Datepicker شمسی و زیبا

    {"Could not load file or assembly 'WPFFlatRoundButton, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.":"WPFFlatRoundButton, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null"}
    این ارور را داد دوست عزیز
    دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟

  19. #19

    نقل قول: تقویم و Datepicker شمسی و زیبا

    نقل قول نوشته شده توسط amirkabirisamani مشاهده تاپیک
    {"Could not load file or assembly 'WPFFlatRoundButton, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.":"WPFFlatRoundButton, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null"}
    این ارور را داد دوست عزیز
    دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟
    از این تقویم استفاده کنید
    https://www.nuget.org/packages/PersianToolkit/

تاپیک های مشابه

  1. کسی الگوریتم تبدیل تقویم میلادی به شمسی را دارد ؟
    نوشته شده توسط فارسی ساز در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 20
    آخرین پست: شنبه 30 مهر 1390, 15:00 عصر
  2. سوال: راهی برای تبدیل تقویم جانوس به شمسی وجود داره؟
    نوشته شده توسط mojtaba-saleh در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 17 خرداد 1387, 12:59 عصر
  3. تبدیل تقویم میلادی به شمسی ....
    نوشته شده توسط AccessFull در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 05:47 صبح
  4. تبدیل تقویم میلادی به شمسی
    نوشته شده توسط ParvanehDesigner در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1385, 11:03 صبح
  5. تبدیل تقویم میلادی به شمسی در comctl32.dll
    نوشته شده توسط MOHSEN731 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 25 مرداد 1384, 19:08 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •