نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تبدیل یک String به مجموعه ای (آرایه ای) از اعداد

  1. #1

    تبدیل یک String به مجموعه ای (آرایه ای) از اعداد

    سلام.
    یک سوال ساده داشتم:
    برنامه ای بنویسید که یک مجموعه از اعداد که با کاما جدا شده اند را از کاربر گرفته و حداکثر آن ها را اعلام کند.
    (اگر ممکن است برنامه را بدون استفاده از parse بنویسید)
    من مشکلم در این برنامه، گرفتن این اعداد و جدا کردن کاما ها است و با بخش بدست آوردن حداکثر مشکل ندارم. یعنی مثلا یک String را من چطور تبدیل به مجموعه ای (آرایه ای) از اعداد بکنم؟

  2. #2

    نقل قول: تبدیل یک String به مجموعه ای (آرایه ای) از اعداد


  3. #3

    نقل قول: تبدیل یک String به مجموعه ای (آرایه ای) از اعداد

    سلام.
    من باز هم جواب سوالم را نگرفتم. چون خیلی در C#‎ مبتدی هستم و می توانم کاما را حذف کنم ولی نمی دانم چگونه اعداد را در که در string قرار دارند، در آرایه قرار دهم. (دقت کنید الزاما می خواهم در آرایه قرار داده شوند و با توجه به طول String که البته شامل space هم می شود و ممکن است اعداد دو رقمی و بیش تر هم داشته باشد، یک آرایه ساخته شود).

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: تبدیل یک String به مجموعه ای (آرایه ای) از اعداد

    سلام
    میتونید از تابع split کمک بگیرید


    var str = "22,33,444,5555";
    string[] split = str.Split(',');

    برای دیدن مقدار ارایه هم اینجوری میتوندید انجام بدید

    foreach (var s in split)
    {
    if (s.Trim() != "")
    {
    Console.WriteLine("Number:" + s);
    }
    }



  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: تبدیل یک String به مجموعه ای (آرایه ای) از اعداد

    سلام

    public static void test()
    {
    string[] s = GetData("15,22,232,45");
    }
    public static string[] GetData(string Text)
    {
    return Text.Split(',');
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 02 دی 1394 در 14:51 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آبان 1392, 23:12 عصر
  2. سوال: تبدیل یک رشته از کاراکتر به رشته ای از اعداد
    نوشته شده توسط mstudent در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اسفند 1389, 20:29 عصر
  3. سوال: تبدیل مجموعه از نوع nvarchar به مجموعه ای از نوع int
    نوشته شده توسط baran_mehr در بخش SQL Server
    پاسخ: 28
    آخرین پست: سه شنبه 25 آبان 1389, 20:52 عصر
  4. سوال: تبدیل یک رشته به رشته ای دیگر
    نوشته شده توسط ameysams در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 02 شهریور 1389, 12:33 عصر
  5. تبدیل یک String به نام یک کنترل
    نوشته شده توسط __siavash__ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 09 مهر 1386, 11:45 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •