نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: تبدیل فایل باینری به عکس

  1. #1

    Question تبدیل فایل باینری به عکس

    با سلام و خسته نباشید به تمام دوستان عزیز ممنون میشم اگر به پرسشم پاسخ بدید.
    من می خوام یک فایل باینری رو در php به حالت اولیه دربیارم.این فایل یک عکس jpg بوده که در C#‎ تبدیل به باینری شده . حالا من عکس رو دریافت کردم و باید به حالت اولیه برگردونم .چه راههایی هست؟

  2. #2

    نقل قول: تبدیل فایل باینری به عکس

    نقل قول نوشته شده توسط webnavard94 مشاهده تاپیک
    با سلام و خسته نباشید به تمام دوستان عزیز ممنون میشم اگر به پرسشم پاسخ بدید.
    من می خوام یک فایل باینری رو در php به حالت اولیه دربیارم.این فایل یک عکس jpg بوده که در C#‎‎ تبدیل به باینری شده . حالا من عکس رو دریافت کردم و باید به حالت اولیه برگردونم .چه راههایی هست؟
    یا base64 هست یا خودش باینری عکس هست. برای تست base64 یا عکس بودن همون رکورد رو روی صفحه فقط echo کنید ببینید اگر عکس نشون داد که هیچ و اگر نشد base64 هست

    header("Content-type: image/gif");
    $data = "/9j/4AAQSkZJRgABAQEAYABgAAD........";
    echo base64_decode($data);


    or


    echo '<img src="data:image/gif;base64,' . $data . '" />';

  3. #3

    نقل قول: تبدیل فایل باینری به عکس

    تشکر امتحان میکنم.

  4. #4

    نقل قول: تبدیل فایل باینری به عکس

    تشکر امتحان میکنم.

  5. #5

    نقل قول: تبدیل فایل باینری به عکس

    متاسفانه درهر دو صورت ارور داره.

    can not be diaplay
    because it contains some error.

  6. #6

    نقل قول: تبدیل فایل باینری به عکس

    پس مشکل از نمایش عکس نیست کلا مشکل دیگه ای داری مثل ارتباط با دیتابیس و یا فراخوانی و include کردن فایلی تو یه مسیری
    شما اصلا یه کاری کن کاری نداریم چی تو دیتابیس هست شما همون row رو بیار روی صفحه echo کن انگار داری از دیتابیس متن میخونی و روی صفحه نشون میدی

  7. #7

    نقل قول: تبدیل فایل باینری به عکس

    با دیتا بیس کار نمی کنم .عکس به صورت فایل با پسوند txt در هارد ذخیره است. و محتوای این فایل فقط اعداد 0 تا F هست.
    آخرین ویرایش به وسیله webnavard94 : چهارشنبه 02 دی 1394 در 12:08 عصر

  8. #8

    نقل قول: تبدیل فایل باینری به عکس

    می خواستم بدونم چنین فایلی اصلا باینری هست؟ ;" ...data="FFD8FFE000104A46494600010201006000600000F FE10F074578696600004D4D002A00

  9. #9

    نقل قول: تبدیل فایل باینری به عکس

    آقای سیف زاده دارید فکر می کنید؟ می خوام بفهمم اشتباهم کجا بوده. ممکنه عکس بد تبدیل شده باشه؟ یک دنیا ممنون.
    آخرین ویرایش به وسیله webnavard94 : چهارشنبه 02 دی 1394 در 11:57 صبح

  10. #10

    نقل قول: تبدیل فایل باینری به عکس

    یدونه فایل رو برام ایمیل کنید ببینم ساختارش چی هست
    mehrdad.seifzadeh at gmail

  11. #11

    نقل قول: تبدیل فایل باینری به عکس

    دوستان نظری ندارید؟

  12. #12

    نقل قول: تبدیل فایل باینری به عکس

    با سلام دوباره. راه حل رو پیدا کردم. عکس باینری شده و به string تبدیل شده بود.به همین دلیل به شکل عکس خوانده نمیشد.
    با تشکر از دست اندرکاران سایت برنامه نویس.

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل فایل Doc به عکس !
    نوشته شده توسط love4php در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 01 آبان 1390, 23:44 عصر
  2. سوال: تبدیل فایل باینری به pdf و doc
    نوشته شده توسط leila_mahyanet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مهر 1389, 13:46 عصر
  3. تبدیل فایل word به عکس
    نوشته شده توسط iroonidotnet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 فروردین 1388, 15:10 عصر
  4. تبدیل فایل word به عکس
    نوشته شده توسط free در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 05 فروردین 1387, 14:55 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •