نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: حل نشدن اتصال به بانک و حمل کردن پروژه بر روی کامپیوتر دیگر

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    پست
    337

    Post حل نشدن اتصال به بانک و حمل کردن پروژه بر روی کامپیوتر دیگر

    با سلام خدمت دوستان عزیزم
    من یک نرم افزار نوشتم و الان دارم با install shield از برنامه ام Setup میگیرم.
    setup من با موفقیت نصب میشه. اما وقتی که میخوام یک مشتری جدید ثبت کنم میگه که به بانک دسترسی ندارید
    بانک من sql Server 2014
    ,ویژوال من 2013

    کد اتصال به بانک من:

    static SqlConnection con = new SqlConnection("server=(local);trusted_connection=y es;database=DbGypsum; Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=True");
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("", con);
    DataSet ds = new DataSet();

    اینم متن خطا:

    لطفا منو راهنمایی کنید. سپاسگذارم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 04 دی 1394 در 20:20 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: حل نشدن اتصال به بانک و حمل کردن پروژه بر روی کامپیوتر دیگر

    بنده پیام رو تازه به صورت کامل دیدم.

    برنامه رو در درایوی به غیر از درایو ویندوز نصب کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله cmsdqq2 : جمعه 04 دی 1394 در 20:29 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: حل نشدن اتصال به بانک و حمل کردن پروژه بر روی کامپیوتر دیگر

    این پیغام برای این است که پوشه ای که دیتابیس داخل ان است full access نیست باید در هنگام ساخت ستاپ تنظیم کنید

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    پست
    337

    نقل قول: حل نشدن اتصال به بانک و حمل کردن پروژه بر روی کامپیوتر دیگر

    میشه بیشتر راهنمایی بفرمایید

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    پست
    337

    نقل قول: حل نشدن اتصال به بانک و حمل کردن پروژه بر روی کامپیوتر دیگر

    آره 2 تا فایل برای بانک موجوده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: حل نشدن اتصال به بانک و حمل کردن پروژه بر روی کامپیوتر دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط cmsdqq2 مشاهده تاپیک
    بنده پیام رو تازه به صورت کامل دیدم.

    برنامه رو در درایوی به غیر از درایو ویندوز نصب کنید.
    ایشون قرار نیست نصب کنند کاربر قراره نصب کنه ونمیشه کاربر را مجبور به نصب در درایو دیگر کرد شاید دوست داشت داخل درایو c نصب کنه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: حل نشدن اتصال به بانک و حمل کردن پروژه بر روی کامپیوتر دیگر

    وقتی پروژه رو در حالت دیباگ ران میکنین، مشکلی پیش میاد یا فقط مشکل برای زمان نصب از طریق Setup هست؟

    باید SQL Server روی سیستم شما نصب و فعال باشه و در هنگام ساخت Setup هم بانکتون رو برای ساخت Setup انتخاب کرده باشین. منظور از ساخت Setup پابلیش نیست! اگر پابلیش کردین باید بانک رو به صورت دستی در مسیر داده شده قرار بدین

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    پست
    337

    نقل قول: حل نشدن اتصال به بانک و حمل کردن پروژه بر روی کامپیوتر دیگر

    ممنون از توجه شما
    در زمان setup اینطوره
    این کارا رو کردم ولی بازم نشد

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: حل نشدن اتصال به بانک و حمل کردن پروژه بر روی کامپیوتر دیگر

    اگر در زمان Setup فقط به این صورته، یعنی بانکی وجود نداره، شما باید بانک رو در مسیر خواست نرم افزار به صورت دستی قرار بدین!

  10. #10
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    پست
    337

    نقل قول: حل نشدن اتصال به بانک و حمل کردن پروژه بر روی کامپیوتر دیگر

    بانک گذاشتم دوست عزیز

  11. #11
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    پست
    337

    نقل قول: حل نشدن اتصال به بانک و حمل کردن پروژه بر روی کامپیوتر دیگر

    متاسفانه حل نشد

  12. #12
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    پست
    337

    نقل قول: حل نشدن اتصال به بانک و حمل کردن پروژه بر روی کامپیوتر دیگر

    نوشته شده توسط kamiloted
    دوست عزیز مشکل از کانکشن من نیست


    بنده قبلاً با همین مسئله روبرو شدم. البته اون برای بانک اکسس بود. اگر در حالت دیباگ پروژه بدون مشکل ران میشه و مشکل فقط در حالت نصب از طریق Setup هست، یعنی اینکه شما در فایل Setup بانک رو قرار ندادین یا اینکه کانکشنتون در حالت Setup مشکل داره


    میشه مراحل و توضیح بدید. و همچنین کد کانکشن رو.ممنون

  13. #13
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: حل نشدن اتصال به بانک و حمل کردن پروژه بر روی کامپیوتر دیگر

    دوست گرامی کانکشن استرینگ شما بصورت لوکال ست شده شما بعد نصب باید دیتابیس رو به اسکیول سرور Attach کنی.اگر بصورت فایل کنار پروژه از دیتابیس استفاده میکنی راه اسونش اینه کانکشن استرینگ رو SqlExpress با شرایط اتو اتچ کردن ست کن مشکل حل میشه یا اگر میتونی در انستالشیلد دیتابیس رو درحین نصب برنامه به sqlserver اتچ کن.
    First,solve the problem then write the code

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: حل نشدن اتصال به بانک و حمل کردن پروژه بر روی کامپیوتر دیگر

    دوست خوب من زیاد با این مشکل روبرو شدم.
    با حذف و نصب مجدد اس کیو ال مشکل حل میشه
    دلیلش هم بر میگرده به اینکه اس کیو ال از اعتبار سنجی تحت ویندوز استفاده میکنه و اون لاگین مورد نظر رو اجازه نمیده. منتها دلیلش رو من هنوز نفهمیدم

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    41

    نقل قول: حل نشدن اتصال به بانک و حمل کردن پروژه بر روی کامپیوتر دیگر

    با سلام خدمت دوستان و خسته نباشید خدمت همگی اساتید گرام
    در مورد مشکل دوستمون سه راه حل وجود داره که هر کدوم رو به صورت اختصاذ براتون توضیح می دم
    روش اول : اینکه فایل بانک اطلاعاتی رو داخله فایل نصب برنامه بذارید و همزمان با نصب برنامه بانک اطلاعاتی توی سیستم مشتری نصب بشه فقط باید توجه داشته باشید که دیگه به شیوه ایی که براش کانکشن تعریف کردید دیگه به بانک اطلاعاتی متصل نمی شه مشکل این روش اینه که یه مقداری سرعت لود برنامه تون پایین می یاد و دوم ایمنی کار با بانک هم تضمین نشده می شه و سوم پشتیبان گیری و بازگردانی فایل پشتیبان در بعضی موارد دچار مشکل می شه
    روش دوم اینکه یک فایل batch بنویسید و اون رو توی فایل نصب برنامه اتون بذارید اما مشکل این روش اینکه که به فایل batch که می نویسید باید کاملا مطمین باشید
    روش سوم اینکه با اولین اجرای برنامه بر روی سیستم چک کنه که بانک اطلاعاتی ایجاد شده است یا نه و اگر ایجاد نشده بود اقدام به نصب بکنه که تقریبا همه برنامه های بزرگ از این روش طبعیت می کنن فقط مشکل این روش اینه که یک مقداری سرعت اجرای اولیه پایین می یاد که اونم در حدی نیست که بخواد به چشم مشتری بیاد
    این کل تجربیات من در مورد مشکل دوستمون بود اگه خطا یا اشتباهی در متن وجود داره اساتید می توانن اون رو تصحیح نمایند

  16. #16
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    پست
    337

    نقل قول: حل نشدن اتصال به بانک و حمل کردن پروژه بر روی کامپیوتر دیگر

    ممکنه یه کانکشن استرینگ برام بزارید.ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه اتصال به بانک اطلاعاتی sql در پروژه وب با C#‎‎‎‎‌و asp
    نوشته شده توسط omidroya در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اسفند 1392, 15:20 عصر
  2. سوال: نحوه اتصال به بانک اطلاعاتی sql در پروژه وب با C#‎‌و asp
    نوشته شده توسط omidroya در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 بهمن 1391, 08:26 صبح
  3. Zip کردن فایل بر روی کامپیوتر مقصد
    نوشته شده توسط barnamehnevice در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 04:17 صبح
  4. مشكل نمايش پايگاه داده (متصل به Data Gride) بر روي كامپيوتر ديگر
    نوشته شده توسط moeinjoon در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 18 فروردین 1388, 12:37 عصر
  5. اجرا کردن فایل بر روی کامپیوتر دیگه
    نوشته شده توسط چون کوه استوار در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1384, 07:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •